9 Günlük Dua Kitabı

9 Günlük Dua Kitabı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : 9 Günlük Dua Kitabı konusu 279 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. 9 Günlük Dua Kitabı http://www.meryemana.net/img/u/books/77.jpg 1 inci gün Sen saf sevgisin Bakın, Baba�nın bize armağan ettiği sevgi ne kadar büyük (1 Yuh 3,1) Baba, Sende herşey öylesine sade ve öylesine güzel ki, huzurunda bir çocuk gibi olabiliyorum. Baba, Seninle herşey çok kolay ve harika! Senin önünde bir çocuk gibi olabiliyorum. Senden her ricada bulunabiliyorum ve bana ihtiyacım olan herşeyi veriyorsun. Aklıma takılan herşeyi Sana anlatabiliyorum.Beni dinliyorsun, ciddiye alıyorsun. Benden hiç bıkmıyorsun. Bana arkanı dönmüyorsun. Benim için heran, tüm varlığınla yanımdasın. Varlığım, bilgim, yeteneğim, başarılı olmam senin için bir önem taşımıyor. Beni olduğum gibi kabul ediyorsun. Hatalarıma bakmıyor ve beni yargılamıyorsun. Her hatamı af ediyor ve kin beslemiyorsun. Beni şimdiki halimle kabul... 9 Günlük Dua Kitabı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

9 Günlük Dua Kitabı konusu 279 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.

9 Günlük Dua Kitabı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

9 Günlük Dua Kitabı hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-01-11, 11:23
9 Günlük Dua Kitabı
Y U H A N N A

1 inci gün

Sen saf sevgisin

Bakın, Baba�nın bize armağan ettiği sevgi ne kadar büyük (1 Yuh 3,1)

Baba, Sende herşey öylesine sade ve öylesine güzel ki, huzurunda bir çocuk gibi olabiliyorum.

Baba, Seninle herşey çok kolay ve harika! Senin önünde bir çocuk gibi olabiliyorum.

Senden her ricada bulunabiliyorum ve bana ihtiyacım olan herşeyi veriyorsun.

Aklıma takılan herşeyi Sana anlatabiliyorum.Beni dinliyorsun, ciddiye alıyorsun.

Benden hiç bıkmıyorsun.

Bana arkanı dönmüyorsun.

Benim için heran, tüm varlığınla yanımdasın.

Varlığım, bilgim, yeteneğim, başarılı olmam senin için bir önem taşımıyor. Beni olduğum gibi kabul ediyorsun.

Hatalarıma bakmıyor ve beni yargılamıyorsun.

Her hatamı af ediyor ve kin beslemiyorsun.

Beni şimdiki halimle kabul ediyorsun ve bana her an yeniden başlayabilmem için bir şans tanıyorsun.

Baba, Senden korkmama gerek yok.

Sen herkesin Baba�sısın. Herkes sana gelebilir. Sen hiç kimseyi ayırt etmezsin. Kim olursa olsun, herkesi öz oğlun gibi aynı sevgi ile seversin.

Baba, bunların hepsi kulağa inanılmaz gibi geliyor,! Fakat hepside gerçek.

Oğlun İsa Seni bize anlattı: Sen Sevgisin, Sınırsız Sevgi.

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
Yeryüzünde de senin istediğin olsun,
Günlük ekmeğimizi bugün de bize ver,
Bize kötülük edenleri bağışladığımız gibi,
Sen de bağışla suçlarımızı,
Bizi günah işlemekten koru
ve kötülükten kurtar.
Çünkü hükümdarlık, kudret ve yücelik
ebediyen senindir. Amin.

2 inci gün

En Büyük Armağan

Sizler kötü yürekli olduğunuz halde çocuklarınıza güzel armağanlar vermeyi biliyorsanız, gökteki Baba'nın, kendisinden dileyenlere Kutsal Ruh'u vereceği çok daha kesin değil mi?» (Lk 11,13)

Baba, herşeyin en iyisi senden geliyor.Lütfun ne kadar büyük ve değerli ise, bizlere o kadar çabuk vermeyi istersin.

Bu nedenle Sevgili Baba, bugün senden, Lütufların en büyük ve en değerli olanını... sevgiyi, KUTSAL RUH�U rica ediyorum.

Baba,Kutsal Ruh�a ihtiyacım var.Yaşamak istiyorum,ölümden korkmadan hayattan zevk almak istiyorum.

Ruhen genç ve dinamik olmak istiyorum.

Cömert,duygulu,yardımseve r olmak istiyorum.

Beni rahatsız eden, sıkan ve esir eden herşeyden kurtulmak istiyorum.

Uyuşukluğumu,tembelliğimi , korkularımı,cesaretsizliğ imi, kederliliğimi yenmek istiyorum.

Acılara dayanabilmek için, af edebilmek için,yeni bir başlangıç için kuvvete ihtiyacım var.

Yeni bir insan olmak ve dünyanın daha insancıl olabilmesi için destek vermek istiyorum.

Bu arzuları yüreğimize Sen kendin koydun. Kutsal Ruh�u armağan ettiğinde ise bunları yerine getirebilmemiz sana sevinç verir.

Adını Kutsal yapan, içimizde Abba, sevgili Baba diyen, bizleri senin çocukların yapan Ruh�unu bizlere gönder.

Ver ki, ihmal etmeden, her seferinde şöyle dua edeyim: Gel, Kutsal Ruh gel.

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
ve kötülükten kurtar.
ebediyen senindir. Amin.

3 üncü gün

Senin İsteğin

Kendi isteği ve iyi amacı uyarınca, İsa Mesih aracılığıyla kendisine oğullar olalım diye bizi önceden belirledi.(Efesliler 1,5)

Sevgili Baba, ezelden beri bizleri düşündün.

Senin sevgi dolu Baba yüreğinin harika bir planı vardı:

Baba, çocuklarını oğlunda ve oğlun gibi sevmek için yaratmak istedin.

Kutsal bir coşku ile bütün evreni bu amaç için yarattın.

Sen birbiriyle kardeşce, Hrıstiyanlık sevgisi içinde bağlanmış, tek büyük bir aile istiyorsun.

Bu sevgi topluluğu senin kilisendir: İçindeki herşey sevgi temeli üzerine kurulmuştur.

Bu nedenle, içindeki herşey sevgiden dolayı, sevgiyle ve sevgi için oluşsun.

Tanrım, ne güzel bir rüya! Sadece sevgiyi tanıyan ve bütün insanlığa açık olan bir topluluk.

Baba, bu rüya gerçekleşsin !

Kaldığım yerden itibaren başlamak istiyorum: İsa�nın benim aracılığım ile seveceği her şahsı kabul etmeme destek ver.

Beni sabırlı, anlayışlı, açıkyürekli yap. Alçakgönüllükle, başkalarını kendimden daha üst derecede değerlendireyim.Her yerde iyinin açığa çıkmasını sağlayayım ve sevgisiz eleştiriler yapmayayım.

Ruhumda sadece,sevgiyi ve beraberliği içeren düşünceler kalsın ve heryerde barışı aşılamak için çaba göstereyim.

Baba, Kilisen her zaman Üçlübirliğin sevgi tablosunu sergilesin.

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
ve kötülükten kurtar.
ebediyen senindir. Amin.

4 üncü gün

önemli olan sadece sevgidir.

�. sevgim olmasaydı, bir hiç olurdum. (1 Korinter 13,2)

Baba,senin arzun Sevgidir, çünkü Sen Sevgisin, kayıtsız şartsız, sınırsız Sevgi ve saf Sevgisin.

Baba, bütün Sevgi senden geliyor.

Yüreğimi ve Ellerimi sevgi ile doldur, herbirimizin üzerine Lütfunu ve merhametini akıt.

Seni komşumda da sevmemi istiyorsun. Komşum ve en büyük düşmanım da, Sana benim kadar yakın.

Baba, beni neşeli ve iyiniyetli yap, bana rastlayan herkese senin mevcudiyetini ve sevgini hissettireyim.

Yardım et, kendim sevilmek istediğim gibi onlarıda sevebileyim.

Kötüye iyilik ile karşılık verebilmem için kuvvet ver.

Kendimi sevebilmem içinde yardım et, bütün hatalarımla, zayıflıklarımla � beni sevdiğin gibi.

Herşeyi sevgiye bir vesile olarak göreyim ve herşeye sevgi ile cevap vereyim:

Karanlığa, anlaşılamayan inanç ve güven ile.

Hastalığa ve acil duruma, yardım ve teselli ile.

Nefrete ve kötülüğe, iyilik ve bağışlamayla,

Haksızlığa ve zulme, cesurca adalet ve özgürlük ile,

Sadece sevgidir önemli olan.

Sevgi hayatımın amacıdır.

Sevgi benim görevimdir.

Baba, Senden tek bir şey diliyorum:

Sevgi, daha fazla Sevgi.

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
ve kötülükten kurtar.
ebediyen senindir. Amin.

5 inci gün

Bizim için kaygılanıyorsun

Babanız neye ihtiyacınız olduğunu bilir.(Matta 6,8)

Baba, bu hayat bana ne verebilir bilmiyorum. Geleceğimiz belli değil.Acaba iş bulacakmıyım? Sağlığım nasıl olacak? Kiliselere ne olacak? Dünya hangi istikamete doğru gidiyor?

Kendimiz için kaygılanmamızı istemiyorsun,çünkü sen bizlerin ihtiyacını karşılıyorsun.Sen bizlerin Babasısın ve bizler senin çocuklarınız.Çocuk kendi geçimini sağlayamaz, kendini idare edemez. Yardıma ihtiyacı vardır.

Baba, Sen olmasan ben ne olurdum! Vermemiş olsaydın neyim olurdu? Herşeyimi sana borçluyum, benim iyi kalpli Babam.

Sadece sen geleceği biliyorsun. Herşeyi biliyor,herşeyi görüyorsun ve beni seviyorsun. Bu nedenle kendimi sende güvenli hissediyorum.

Baba, herşeyi sana bırakıyorum. Senin kararın herşeyin en doğrusudur. Senin sevgine inanıyorum.

Kilisene Ruh�un ile destek olduğuna ve Çobanların sayesinde bizleri iyi otlağa götürdüğüne inanıyorum.

Dünyayı seviyorsun.Bu nedenle inanıyorum ki: Dünyaya istikbal vereceksin .

Baba, sana güvenim sonsuzdur.

Baba sadece birşey daha istiyorum: Senin Sevgine, minnetle dolu Sevgimi karşılık olarak vermek ve güvencim ile seni sevindirmek istiyorum.

Herşey senin daha büyük sevincin için!

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
ve kötülükten kurtar.
ebediyen senindir. Amin.

6 ıncı gün

Bağışla beni!

Baba, onları bağışla, çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar. (Lk 23,34)

Baba, ben sevgiden eksik kaldım.

Ben kendini beğenmiş, katı yürekli, nankördüm�

Biliyorum, senin için işlediğimiz bu suçlar ��Krala hakaret�� değildir. Asıl sana acı veren şey, işlediğimiz suçlarla kendi refahımızı kendimizin bozmasıdır.

Senin için önemlilik arz eden, kendi onurunun rencide olmasından ziyade, çocuklarının mutluluğudur.

Baba, Senin sevgi çağırına kulak vermedim ve bu beni çok üzüyor.

Ben kendimi af etmeden, senin beni bağışlamanı kabul etmem mümkün değildir. Fakat olumsuz duygularım hala var. Baba, biliyorum ki, sen duygularımıza değil, içimizdeki arzuya bakıyorsun.

Biliyorum,eğer bağışlamak istersem, bağışlarım.

Baba, bana haksızlık yapmış olan herkesi bağışlamak ve onlar için dua etmek istiyorum.

Sende beni affet! Biliyorum ki sen af etmeyi seviyorsun.

Baba, beni başkalarını yargılamaktan koru,onlara sitem etmekten, hırçınlıktan, kinci ve kaprisli olmaktan koru.

Oğlun İsa�nın kendisini çarmıha gerenleri bile bağışlamanı dilediğini bana devamlı hatırlat.

Baba, sevgin için sana teşekkür ediyor, sonsuz merhametin için seni övüyorum.

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
ve kötülükten kurtar.
ebediyen senindir. Amin.

7 inci gün

Acılara rahmen senin Sevgine inanıyorum

Hafif ve geçici sıkıntılarımız bize, ağırlıkta hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak kadar büyük, sonsuz bir yücelik kazandırmaktadır.(2 Kor 4,17)

Baba, ruhum karardığında, yanımda bulunmadığının kanısına varmıyayım.

Herhangi bir hastalık ve acı beni kavradığında, beni herhangi bir suç için cezalandırdığının kanısına varmıyayım.

Günaha ve hataya düştüğümde, bana kızgın olduğunun ve beni artık sevmediğinin kanısına varmıyayım.

Kendimi lüzumsuz ve aciz hissettiğimde, beni artık sildiğinin kanısına varmıyayım.

Saf Sevgi olduğun için mi bana bu kadar yakınsın?

Acı çektiğim anımda, ���Baba seni seviyorum��diyebilmekten daha fazla ne yapabilirim?

Acı çekmek en büyük başarıdır , Sevgi ise en büyük eylemdir. İsa Haça gerilmiş iken, Acı ve Sevgi haricinde daha ne yapabilirdi ?

Sen Onun acı çekmesini istemedin, çünkü Sen Sevgisin. Fakat herşeyi en iyisine dönüştürdün, Dünya için Hayat ve Şifa, Günah ve ölüm için Zafer, Yüreğini sevgiye açmış olan herkes için mükemmellik.

Baba, Senin herşeye gücü yeten olduğuna ve Sevgine inanıyorum.

Herşeyi Çocuklarının iyiliği için yarattın, hepsi sevgi için birer vesiledir.

Sen, en kötüyü bile iyiye çevirebilirsin.

Varımı yoğumu ve kendimi senin ellerine bırakıyorum.

Her zaman ve her yerde,benim istediğim değil, Senin istediğin gerçekleşsin.

Baba, Seni seviyorum.

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
ve kötülükten kurtar.
ebediyen senindir. Amin.

8 inci gün

Eve, senin yanına�

Karanlık ölüm vadisinden geçsem bile, kötülükten korkmam. Çünkü sen benimlesin.(Mezmur 23,4)

Baba, vakit geçiyor. Her geçen gün yaşlanıyorum. Kuvvetim azalıyor. Ölüme doğru yaklaşıyorum�Buna üzüleyim mi? Hayır. Her geçen an beni sana yaklaştırır�

Dış görünüşüm bozuluyor olabilir, ama içimi sevgin ile günden güne yeniliyorsun. Bu sevgi, yaşı ve eriyip gitmeyi tanımıyor, O ebedi gençlik, güzellik, kuvvet ve tazeliktir.

Bundan dolayı, rahatlıkla hayat yoluma sevinçle ve güvenle devam edebilirim.

Hiçbirşeyden korkmama gerek yok, çünkü senin beni sevdiğinden eminim ve bu bana yeter.

Senden de korkmama gerek yok.

Baba, Hoşgörülülüğün adaletinden daha baskın.

Senin adaletin bizimki gibi intikamcı, öç alıcı değildir. Tam tersi, adil, insanı çökertmeyen, bilakis ayağa kaldıran, acı çıkartmak yerine evin yolunu, sana giden yolu gösterendir.

Senin Adaletin, senin Kutsallığındır. Ve Kutsallık sevgidir.

Baba, Senden başka hiçbir şeye sıkı sıkı sarılmam için izin verme, ve sevgi haricinde hiçbir şeyi ciddiye almayayım

Sade, alçakgönüllü,minnettar,ne şeli olmam için bana destek ver. Ömrümün en önemli saatinde, varımı yoğumu, herşeyimi senin ellerine bırakıp eve, sana, dönmem için izin ver.

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
ve kötülükten kurtar.
ebediyen senindir. Amin.

9 uncu Gün

Göksel Sevinç

Baba�ya sevinçle şükür edin! O sizleri Kutsalların ışıktaki mirasına ortak olmaya yeterli kıldı. (Kol 1,12)

Göksel Baba, Gökler için sevinenler çok azınlıktalar!

Gökler kimseyi ilgilendirmiyor gibi, Bütün Dünya Neşe, Şans ve Mutluluk arıyor.

Baba, Sen bizleri sevinç için yarattın, çünkü Sen Sevgisin ve Sevgi sevinç yaratmak ister.

Bir Baba, neşeli çocuklardan başka ne görmek ister ki?

Sevinç içinde bizlere Kalbini açıyorsun.

Yeryüzünün güzellikleri bizlere senin kimliğini öğretsin: İyilik, sınırsız iyilik�

Göklerin egemenliği başladı bile! Bizlere armağan ettiğin bütün zevkler Göklerin işaretidir. Bütün buyrukların Göklerin klavuzudur.

Sevgimiz ve iyiliklerimiz yolu ile şimdiden Göklerin bir parçasına sahip olabiliyoruz. Hep birlikte ve Seninle, evet bütün yarattıklarınla yürekten seviniyor ve Senin Şanına ilahiler söylüyoruz.

Göklerdeki beraberlik çok güzel olacak Baba!

Gözlerimizdeki yaşları sileceksin. Artık Suçluluk duygusu, keder, ölüm olmayacak. Yüreklerimizi ebediyen bir tek şey dolduracak: SEVGİ

Göklerdeki Pederimiz,
Adın yüceltilsin,
Hükümdarlığın gelsin,
Göklerde olduğu gibi,
ve kötülükten kurtar.
ebediyen senindir. Amin.

9 Günlük Dua Kitabı

9 Günlük Dua Kitabı

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / 9 Günlük Dua Kitabı

9 Günlük Dua Kitabı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

9 Günlük Dua Kitabı konusuna benzer konular;

Hristiyan İnanç Savunması Kitabı: EVET! Kitabı Mukaddes Tanrı Sözü'dür! Hristiyan İnanç Savunması Kitabı: EVET! Kitabı Mukaddes Tanrı Sözü'dür! http://www.hristiyan.net/kitabimukaddes

Günlük dua örnekleri GÜNLÜK DUA ÖRNEKLERİ Ey Mesih Tanrı, Sen her zaman ve her yerde tapılmaktasın ve hem gökte hem yeryüzünde yüceltilmektesin. Sabırlı, merhamette cömert, şefkatte zengin, adil olanlara sevgi dolu ve günahkarlara merhametlisin. Gelecek olan kutsamaların vaadi ile hepimizi günahkar yolumuzdan dönmeye çağırıyorsun. Ey Rab, bu saate ait yakarışlarımızı kabul et. Hayatlarımızı senin emirlerinin çizdiği yola yönelt. Ruhlarımızı kutsa, vücutlarımızı pak kıl, zihinlerimizi doğrult, düşüncelerimizi arındır ve bizleri üzüntüden, öfkeden, tehilkelerden ve muhtaçlıktan kurtar. Bizi kutsal meleklerinle çevrele, öyle ki, onların orduları tarafından yönetilip korunarak iman birliğine ve kelimelerle anlatılamayan görkeminin bilgisine erişebilelim. Sen tüm çağlar boyunca kutsalsın. Amen ...

Vahiy Kitabı Üzerine-5 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cilhan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="metricconverter"></o:smarttagtype><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument>...

Vahiy Kitabı Üzerine-2 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cilhan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><!--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:"";...

Vahiy Kitabı Üzerine-1 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cilhan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><!--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Bookman Old Style"; panose-1:2 5 6 4 5 5 5 2...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih