Ablam için dua, konusu
1317 kez okundu,
8 kez cevaplandı. En son mesaj
Titus tarafından gönderildi.
Ablam için dua, konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

26-08-08, 11:45
aylin
Değerli kardeşlerim, ablam şu an hastanede mamografi çektirmek için sıra bekliyor. Doktor göğsündeki kitlelerin ciddi olabileceğini söylemiş. Daha önce annemiz de meme kanseri nedeni ile bir göğsünü kaybetmişti. Şimdi ablam için çok korkuyorum. O'nun için dua edebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkürler.
Ablam için dua,
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Ablam için dua,

26-08-08, 12:33
sabri
|
|
aylin
|
|
Değerli kardeşlerim, ablam şu an hastanede mamografi çektirmek için sıra bekliyor. Doktor göğsündeki kitlelerin ciddi olabileceğini söylemiş. Daha önce annemiz de meme kanseri nedeni ile bir göğsünü kaybetmişti. Şimdi ablam için çok korkuyorum. O'nun için dua edebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkürler.
|
Sevgili Aylin,
İsa Mesih dün, bugün ve sonsuza dek aynıdır.(İbran.13:8)
Merhameti ve sevgisi de kalıcıdır. Kurtaran ve şifa veren elleri de kısa değil. Böyle bir Rabbimiz olduğu için cesaretle ve imanla O'ndan herşeyi dileyebiliyoruz.
Benim de dileğim, ablanızın şifa veren Rab'bin ellerinin himayesinde olması ve yüreğini tümüyle Rab'be güvenle teslim etmesidir.
Sana ve aile fertlerine de huzur ve esenlik diliyorum.
Ablam için dua,

[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]

FORUMA ÜYE OLUN! /
Ablam için dua,

26-08-08, 14:02
müzisyen
rab isa mesih ablanıza şifa versin..
Ablam için dua,
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ablam için dua,

26-08-08, 15:40
turgay55
Geçmiş olsun kardeşim RAB acil şifalar versin
Ablam için dua,
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ablam için dua,

26-08-08, 17:28
tizciano
Sevgili Aylin,
Dualarımız, ablan ve tüm şifa arayanlar için Rabbimiz tarafından kabul edilsin! Dilerim ablanın hiçbirşeyi yoktur ve bunu duymanın rahatlığı ile yaşamına sağlıkla devam eder.. Hastalara şifa veren, ölüleri yaşama döndüren Yüce Rabbimiz İSA MESİH' in adıyla AMİN!
Ablam için dua,
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ablam için dua,
Ablam için dua, konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil