Ablam için dua,

Ablam için dua, hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Ablam için dua, konusu 1317 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj Titus tarafından gönderildi. Ablam için dua, Değerli kardeşlerim, ablam şu an hastanede mamografi çektirmek için sıra bekliyor. Doktor göğsündeki kitlelerin ciddi olabileceğini söylemiş. Daha önce annemiz de meme kanseri nedeni ile bir göğsünü kaybetmişti. Şimdi ablam için çok korkuyorum. O'nun için dua edebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkürler. Ablam için dua,

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ablam için dua, konusu 1317 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj Titus tarafından gönderildi.

Ablam için dua, konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Ablam için dua, hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-08-08, 11:45
Ablam için dua,
aylin

Değerli kardeşlerim, ablam şu an hastanede mamografi çektirmek için sıra bekliyor. Doktor göğsündeki kitlelerin ciddi olabileceğini söylemiş. Daha önce annemiz de meme kanseri nedeni ile bir göğsünü kaybetmişti. Şimdi ablam için çok korkuyorum. O'nun için dua edebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkürler.

Ablam için dua,

Ablam için dua,

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ablam için dua,

Ablam için dua, hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-08-08, 12:33
Ablam için dua,
sabri

aylin
Değerli kardeşlerim, ablam şu an hastanede mamografi çektirmek için sıra bekliyor. Doktor göğsündeki kitlelerin ciddi olabileceğini söylemiş. Daha önce annemiz de meme kanseri nedeni ile bir göğsünü kaybetmişti. Şimdi ablam için çok korkuyorum. O'nun için dua edebilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkürler.
Sevgili Aylin,
İsa Mesih dün, bugün ve sonsuza dek aynıdır.(İbran.13:8)
Merhameti ve sevgisi de kalıcıdır. Kurtaran ve şifa veren elleri de kısa değil. Böyle bir Rabbimiz olduğu için cesaretle ve imanla O'ndan herşeyi dileyebiliyoruz.
Benim de dileğim, ablanızın şifa veren Rab'bin ellerinin himayesinde olması ve yüreğini tümüyle Rab'be güvenle teslim etmesidir.

Sana ve aile fertlerine de huzur ve esenlik diliyorum.

Ablam için dua,

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Ablam için dua,

Ablam için dua, hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-08-08, 14:02
Ablam için dua,
müzisyen

rab isa mesih ablanıza şifa versin..

Ablam için dua,

Ablam için dua,

Ablam için dua, hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-08-08, 15:40
Ablam için dua,
turgay55

Geçmiş olsun kardeşim RAB acil şifalar versin

Ablam için dua,

Ablam için dua,

Ablam için dua, hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-08-08, 17:28
Ablam için dua,
tizciano

Sevgili Aylin,

Dualarımız, ablan ve tüm şifa arayanlar için Rabbimiz tarafından kabul edilsin! Dilerim ablanın hiçbirşeyi yoktur ve bunu duymanın rahatlığı ile yaşamına sağlıkla devam eder.. Hastalara şifa veren, ölüleri yaşama döndüren Yüce Rabbimiz İSA MESİH' in adıyla AMİN!

Ablam için dua,

Ablam için dua,

Ablam için dua, konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Ablam için dua, konusuna benzer konular;

Ablam için dua isteği Ablama meme kanseri teşhisi kondu. İlk günden bu yana sürekli dua ediyorum Rab'den şifa istiyorum. Sabahları mezmur 91 okuyorum. Şifa Rab'den gelecek buna inanıyorum. Ve siz kardeşlerimden dua rica ediyorum. Lütfen dualarınıza ablamıda ekleyin.. Rab herbirinizi bulunduğunuz yerlerde korusun ve bereketlesin.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih