HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Kardesler... bugun cok aci bir olay yasadim... en yakın arkadaslarımdan birinin boynu kirildi ismi Ali... durumu suan cok ciddi 2 omuriligi kırılmıs :( size yalvarırım arkadaslar... yalvaririm en kalpten, en içten dualarınızı edin... Rab Mesih Isa sesimizi umarım duyacaktır... lütfen arkadaslar... Dualarınıza gercekten cok ama cok ihtiyacım war :( simdiden cok ama cok tesekkur ederim...
Mesih Isa isigini ona gostersin birbirini cok seven arkadaslari ayirmasin daha nice mutlu gunler yasamayi saglasin sesimizi duyacaktir ve Ali iyilesecektir lutfen uzulmeyin...Mucize hep var :)
[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]
Acil dua istegi - ali
Hardal Acil dua istegi - ali
Rabbimiz Ali'yi sevenlerine ve sevdiklerine bağışlasın.
Âmin.
Çok acil dua isteğiSevgili kardeşler,içimden bir ses sürekli kutsal ruh'a küfrediyor.Bunu istemiyorum,beynimin içinde sürekli böyle küfürlü düşünceler geçiyor,kafamı yumrukluyorum neredeyse,sürekli geliyor,çıldırmak üzereyim :'( bu aniden başladı bugün sabah ve sabahtan beri devam ediyor,lütfen dua edin.Bağışlanmayacak bir günah işlemiş olmaktan korkuyorum,ölüyorum sevgili kardeşler,korkuyorum :'( lütfen dua edin.
Acil Dua İsteğimsayın kardeşlerim., abilerim ablalarım. sizlerden bugünlerde epilepsi krizlerine giren köpeğim lucky için dua istediğinde bulunmaktayım. çok acı çekmekte. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. onun beni terk etmemesi için dualarınızı bizden eksik etmeyin.
müteşekkirim
buğra
Dua istegiSevgili kardeslerim, ben Berlin´de yasiyorum ve Isa Mesih imanlisiyim, ve burada bir türk imanlilar kilisesine gidiyorum. Sizlerden bir imanli kardesimiz icin dua etmenizi diliyorum. Ismi Sema Nimet A. Kendisi uzun zamandir kanser tedavisi görüyordu ve cok güzel olumluya gidiyordu hersey, fakat gecenlerde doktorlar kanserin tekrardan üredigini söylemis kendisine. Lütfen degerli kardeslerim Sema ablami sizlerde dualariniza aliniz, Rab`bim ona dokunsun ve sifasini vermesi icin hep beraber dua edelim.
Rabbim sizleri cok bereketlesin ve esenligi hepinizle olsun...
Berlinden Kadriye Kardesiniz
dua istegiAtina- glyfada ortodox bir arkadasımla acacagımız yeni isimiz Turk restaurantının basarılı olması için dua istiyorum. bu bizim ve ailelerimiz icin cok onemli. ozellikle su anda issiz olan arkadasımızın annesinin yasama icin
Yarinki sinavim icin dua istegiDegerli kardeslerim,
Yarin siz kiliseleri doldurdugunuz sirada ben lisans ustu egitimim icin gerekli olan bir sinava girecegim. Sizden benim ricam kiliselerde benim icin bir mum yakmaniz ve dualarinizi benden ve benim gibi sinava girecek Hristiyan kardeslerimden esirgememenizdir...
Amin
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler