Acil dua istegi - ali konusu
741 kez okundu,
9 kez cevaplandı. En son mesaj
ortodoksmoderator tarafından gönderildi.
Acil dua istegi - ali konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2

13-03-09, 22:59
MR.CAGE
Rabbimiz bir sözü ile ölüleri dirilten,bir dokunuşu ile hastaları iyileştirendir.Rabbimizde n kardeşimize acil şifa vermesini diliyorum.Amin.
Acil dua istegi - ali
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Acil dua istegi - ali

14-03-09, 01:19
lena
Ey! Benim goklerdeki babam.. Ey! babam....
Ey!Benim ölüleri dirilten RABBİM!
Ey!Benim ellerınde şifa olan RABBİM!
Bu kardesımıze mucizeni göster ve onu ellerinle mesh edip şifaya kavustur...
Ey!Benim üzeri toprakla örtülmeden göklere çekilen RABBİM...
Bu kardesımıze eskı saglıgına kavusması için şifa ol..
amin....
Acil dua istegi - ali
FORUMA ÜYE OLUN! /
Acil dua istegi - ali

14-03-09, 01:42
KaraYilan
Kardeşimiz Ali Rab'bin isteği doğrultusunda iyileşecektir. Şu an ki durumu nedir? Öğrenebilir miyiz? Rab Ali kardeşimizin yanından ayrılmasın.
Acil dua istegi - ali
FORUMA ÜYE OLUN! /
Acil dua istegi - ali

18-03-09, 00:49
eg_m_n
malesef pek iyi degil yurumesi cok zor ve fazla zaman alacakmıs doktorlar oyle soyluyor bu hafta icinde bir ameliyat daha olup ankara gata hastanesine goturulecek ve bizlerden uzaga gidecek malesef... :( :(
sabah aksam hastanedeyiz onun icin surekli dua ediyoruz lutfen sizde dualarınızda tekrar tekrar hatırlarsaniz Ali kardesimizi cok memnun olurum...
Rab sizi bereketlendirsin...
Acil dua istegi - ali
FORUMA ÜYE OLUN! /
Acil dua istegi - ali

18-03-09, 02:29
ortodoksmoderator
ALTIN AGIZLI YUHANNA'NIN BIR DUASI
Rab Tanrim, benim icinde senin konut kurmana layik degilim, cunku o harap ve yikik durumdadir. Sen orada basini koyacak uygun bir yer bulamazsin. Ancak kendini alcaltarak yucelerden bize geldin, ve benim yasasizligimin olcusunu teslim aldin. Bir yemlikte dogmayi Kabul ettigin gibi, simdide canimin ve bedenimin yemligine gel. Aksam yemegi yemek amaciyla cuzamli Simon'un evine girmeyi kucumsemedigin gibi, benim duskun canimin evinede girmeyi kucumseme, cunku bende gunahkar ve cuzamli biriyim. Sen bir kotu kisi olup sana dokunmak icin yaklasan kadini reddetmedigin gibi, sana yaklasip dokunmak istegen ben gunahliya acima eyle. Rabbim ve egemenim, senin kutsal bedeninin ve degerli kaninin yakici atesi benim can ve bedenimi aritsin, aydinlatsin ve guclendirsin. Ayrica benim sayisiz suclarimin yuku icin yardim, tum seytansal etkilerden korunma, benim gunah dolu aliskanliklarima dizginleme tum kotu tutkularimi oldurme etkeni, senin buyruklarina uyumlu olmama yardim, kayranda buyume ve kralligin icin bir beceri nedeni olsun. Ey Mesih Tanrim sana geliyorum, kustahlikla degil ancak senin sevecen iyiliginden guc almak icin, cunku senin kutsal sofrandan uzun sure uzak kaldigim icin dusmana av oldum. Yalniz, kutsal olan rabbim sana yalvariyorum, canimi, bedenimi, dusuncemi, yuregimi, duygularimi kutsa. Beni tumuyle yenile, icime kutsal korkunu ek, ayrica senin kutsallik simgeni icime bas. Benim yardimcim ve koruyucum ol, yasamimi esenlikle yonlendir, senin yuceliginin saginda erenlerinle birlikte durmaya beni yarasik kil. Tum bunlari senin cok temiz annen, goksel gucler ve senin tum erenlerinin dualariyla diliyorum .AMIN
Acil dua istegi - ali
FORUMA ÜYE OLUN! /
Acil dua istegi - ali
Acil dua istegi - ali konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil