Arşiv Sayfa 2 / Acil dua istegi - ali - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 Acil dua istegi - ali hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Acil dua istegi - ali - Sayfa 2 konusu 741 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi. Acil dua istegi - ali Kardesler... bugun cok aci bir olay yasadim... en yakın arkadaslarımdan birinin boynu kirildi ismi Ali... durumu suan cok ciddi 2 omuriligi kırılmıs :( size yalvarırım arkadaslar... yalvaririm en kalpten, en içten dualarınızı edin... Rab Mesih Isa sesimizi umarım duyacaktır... lütfen arkadaslar... Dualarınıza gercekten cok ama cok ihtiyacım war :( simdiden cok ama cok tesekkur ederim... Mesih Isa'nın esenligi uzerinizden eksik olmasın... Amen... Acil dua istegi - ali

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Acil dua istegi - ali konusu 741 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi.

Acil dua istegi - ali konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2

Acil dua istegi - ali hristiyanlık incil isa tevrat zebur13-03-09, 22:59
Acil dua istegi - ali
MR.CAGE

Rabbimiz bir sözü ile ölüleri dirilten,bir dokunuşu ile hastaları iyileştirendir.Rabbimizde n kardeşimize acil şifa vermesini diliyorum.Amin.

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-03-09, 01:19
Acil dua istegi - ali
lena

Ey! Benim goklerdeki babam.. Ey! babam....
Ey!Benim ölüleri dirilten RABBİM!
Ey!Benim ellerınde şifa olan RABBİM!
Bu kardesımıze mucizeni göster ve onu ellerinle mesh edip şifaya kavustur...
Ey!Benim üzeri toprakla örtülmeden göklere çekilen RABBİM...
Bu kardesımıze eskı saglıgına kavusması için şifa ol..
amin....

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-03-09, 01:42
Acil dua istegi - ali
KaraYilan

Kardeşimiz Ali Rab'bin isteği doğrultusunda iyileşecektir. Şu an ki durumu nedir? Öğrenebilir miyiz? Rab Ali kardeşimizin yanından ayrılmasın.

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-03-09, 00:49
Acil dua istegi - ali
eg_m_n

malesef pek iyi degil yurumesi cok zor ve fazla zaman alacakmıs doktorlar oyle soyluyor bu hafta icinde bir ameliyat daha olup ankara gata hastanesine goturulecek ve bizlerden uzaga gidecek malesef... :( :(

sabah aksam hastanedeyiz onun icin surekli dua ediyoruz lutfen sizde dualarınızda tekrar tekrar hatırlarsaniz Ali kardesimizi cok memnun olurum...

Rab sizi bereketlendirsin...

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-03-09, 02:29
Acil dua istegi - ali
ortodoksmoderator

ALTIN AGIZLI YUHANNA'NIN BIR DUASI

Rab Tanrim, benim icinde senin konut kurmana layik degilim, cunku o harap ve yikik durumdadir. Sen orada basini koyacak uygun bir yer bulamazsin. Ancak kendini alcaltarak yucelerden bize geldin, ve benim yasasizligimin olcusunu teslim aldin. Bir yemlikte dogmayi Kabul ettigin gibi, simdide canimin ve bedenimin yemligine gel. Aksam yemegi yemek amaciyla cuzamli Simon'un evine girmeyi kucumsemedigin gibi, benim duskun canimin evinede girmeyi kucumseme, cunku bende gunahkar ve cuzamli biriyim. Sen bir kotu kisi olup sana dokunmak icin yaklasan kadini reddetmedigin gibi, sana yaklasip dokunmak istegen ben gunahliya acima eyle. Rabbim ve egemenim, senin kutsal bedeninin ve degerli kaninin yakici atesi benim can ve bedenimi aritsin, aydinlatsin ve guclendirsin. Ayrica benim sayisiz suclarimin yuku icin yardim, tum seytansal etkilerden korunma, benim gunah dolu aliskanliklarima dizginleme tum kotu tutkularimi oldurme etkeni, senin buyruklarina uyumlu olmama yardim, kayranda buyume ve kralligin icin bir beceri nedeni olsun. Ey Mesih Tanrim sana geliyorum, kustahlikla degil ancak senin sevecen iyiliginden guc almak icin, cunku senin kutsal sofrandan uzun sure uzak kaldigim icin dusmana av oldum. Yalniz, kutsal olan rabbim sana yalvariyorum, canimi, bedenimi, dusuncemi, yuregimi, duygularimi kutsa. Beni tumuyle yenile, icime kutsal korkunu ek, ayrica senin kutsallik simgeni icime bas. Benim yardimcim ve koruyucum ol, yasamimi esenlikle yonlendir, senin yuceliginin saginda erenlerinle birlikte durmaya beni yarasik kil. Tum bunlari senin cok temiz annen, goksel gucler ve senin tum erenlerinin dualariyla diliyorum .AMIN

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali

Acil dua istegi - ali konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2  

Acil dua istegi - ali konusuna benzer konular;

Çok acil dua isteği Sevgili kardeşler,içimden bir ses sürekli kutsal ruh'a küfrediyor.Bunu istemiyorum,beynimin içinde sürekli böyle küfürlü düşünceler geçiyor,kafamı yumrukluyorum neredeyse,sürekli geliyor,çıldırmak üzereyim :'( bu aniden başladı bugün sabah ve sabahtan beri devam ediyor,lütfen dua edin.Bağışlanmayacak bir günah işlemiş olmaktan korkuyorum,ölüyorum sevgili kardeşler,korkuyorum :'( lütfen dua edin.

Acil Dua İsteğim sayın kardeşlerim., abilerim ablalarım. sizlerden bugünlerde epilepsi krizlerine giren köpeğim lucky için dua istediğinde bulunmaktayım. çok acı çekmekte. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. onun beni terk etmemesi için dualarınızı bizden eksik etmeyin. müteşekkirim buğra

Dua istegi Sevgili kardeslerim, ben Berlin´de yasiyorum ve Isa Mesih imanlisiyim, ve burada bir türk imanlilar kilisesine gidiyorum. Sizlerden bir imanli kardesimiz icin dua etmenizi diliyorum. Ismi Sema Nimet A. Kendisi uzun zamandir kanser tedavisi görüyordu ve cok güzel olumluya gidiyordu hersey, fakat gecenlerde doktorlar kanserin tekrardan üredigini söylemis kendisine. Lütfen degerli kardeslerim Sema ablami sizlerde dualariniza aliniz, Rab`bim ona dokunsun ve sifasini vermesi icin hep beraber dua edelim. Rabbim sizleri cok bereketlesin ve esenligi hepinizle olsun... Berlinden Kadriye Kardesiniz

dua istegi Atina- glyfada ortodox bir arkadasımla acacagımız yeni isimiz Turk restaurantının basarılı olması için dua istiyorum. bu bizim ve ailelerimiz icin cok onemli. ozellikle su anda issiz olan arkadasımızın annesinin yasama icin

Yarinki sinavim icin dua istegi Degerli kardeslerim, Yarin siz kiliseleri doldurdugunuz sirada ben lisans ustu egitimim icin gerekli olan bir sinava girecegim. Sizden benim ricam kiliselerde benim icin bir mum yakmaniz ve dualarinizi benden ve benim gibi sinava girecek Hristiyan kardeslerimden esirgememenizdir... Amin

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih