ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-)

ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-) hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-) konusu 324 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-) ACİL KAN İHTİYACI: (Bize gönderilen mesajı iletiyoruz) CERRAHPAŞA O rh (-) ve A rh (-) HER GÜN 15 KİŞİNİN KAN VERMESİ GEREKLİ Mesud Günhan 0554 494 05 45 çok acil gerekli ve hayati durumu ciddi olan biri için lütfen kardeşlerim yardımcı olun Cerrahpaşa'da kan hastalığı tedavisi gören, arkadaşımın annesi için çok acil A rh (-) kan arıyoruz. Kan verebilecek gruplar 0 rh (-) ve A rh (-). Her gün 15 kişinin vermesi gerekmekte. Bu kan gruplarında olan duyarlı herkesten dönüşlerinizi bekliyorum kanınız uymuyorsa bile dualarınızı bekliyor ve sizler de paylaşırsanız bu iletiyi daha çok kişiye ulaşabiliriz. İrtibat için: Mesud Günhan 0554 494 05 45 ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-)

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-) konusu 324 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-) hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-12, 23:21
admin1 Ken Block

ACİL KAN İHTİYACI: (Bize gönderilen mesajı iletiyoruz)

CERRAHPAŞA

O rh (-) ve A rh (-)

HER GÜN 15 KİŞİNİN KAN VERMESİ GEREKLİ

Mesud Günhan 0554 494 05 45

çok acil gerekli ve hayati durumu ciddi olan biri için lütfen kardeşlerim yardımcı olun Cerrahpaşa'da kan hastalığı tedavisi gören, arkadaşımın annesi için çok acil A rh (-) kan arıyoruz. Kan verebilecek gruplar 0 rh (-) ve A rh (-). Her gün 15 kişinin vermesi gerekmekte. Bu kan gruplarında olan duyarlı herkesten dönüşlerinizi bekliyorum kanınız uymuyorsa bile dualarınızı bekliyor ve sizler de paylaşırsanız bu iletiyi daha çok kişiye ulaşabiliriz.

İrtibat için: Mesud Günhan 0554 494 05 45

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-)

ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

ACİL KAN İHTİYACI - İSTANBUL CERRAHPAŞA - O veya A Rh (-) konusuna benzer konular;

İstanbul Sent Antuan kilisesi Merhaba,sevgili kardeşlerim,abilerim ve ablalarım Ben istanbul beyoğlunda bulunan sent antuan katolik kilisesine gitmek istiyorum bugün istanbul mesih kilisesindeydim lakin nasıl denir yani protestanlıgın bana göre olmadıgını anladım diyelim. Ama sent antuan kilisesine gitsem almam durumları olur mu ? 16 yaşındayım ve hristiyanım fakat katolik kilisesi beni çok endişelendiriyor diyelim. ailemde benimle kiliseye gelmek çok istiyor çok medeniler , ama müslümanlar yine onlarında içeri girememe gibi bir durumu olurmu ? konu yanlışsa cahilliğime verin lütfen ama kafam çok karıştı ve bir an önce düzeltmek istiyorum ve mezhep olarak kesinlikle katolik yada ortodoks olmak istiyorum tabii katolik daha ağır basıyor. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)

İstanbul da 150 Yasinda bir Fransiz var ! İSTANBUL'DA 150 YAŞINDA BİR FRANSIZ VAR! Türkiye’nin ilk özel psikiyatri hastanesi Lape (LA PAIX), 150. yaşında. Gönüllü rahibeler denetiminde yaşayan hastanede, dışarıdan gönüllülere de yer var. Lape, ruh sağlığı denince akla gelen ismini, yıllara yayılan gücünü biraz da buna borçlu... Kırım Savaşı sırasında İstanbul’a 300’den fazla rahibe davet edildi. Osmanlıların Fransızlarla birlikte Ruslara karşı mücadele ettiği savaşta, rahibelerin amacı yaralı Osmanlı ve Fransız askerleriyle sivil savaş mağdurlarına tedavi ve bakım hizmeti vermekti. 1854’te gelen rahibelerin Taksim civarında kurulan çadırlarda verdiği hizmetten çok memnun kalan Sultan 1. Abdülmecit, teşekkür etmek için başrahibeye altın bir nişane vermek istedi. Ancak başrahibe “ben onurlandırılmak ve minnetkarlık...

İstanbul Rumları (Soula Bozi) İskeçe’de (Xanthi) bulunan Trakya Sanat ve Kültür Kuruluşu’nda 13 Şubat Pazartesi akşamı İstanbul Rumlarından Soula Bozi’nin “Paris’ten Beyoğlu’na” isimli Ajandası ve “2012 İstanbul Ajandası” adlı kitaplarının tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. “İstanbul Rumları” ve “2012 İstanbul Ajandası” adlı kitapların Bilgi Üniversitesi yayınlarından 2012 yılında Türkçe olarak da yayınlandığı öğrenildi. Kitapların tanıtımı Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Trakya Siyasi İşler Birimi Şefi Büyükelçi Alexis Alexandris tarafından gerçekleştirildi. Tanıtım etkinliğine katılanların Soula Bozi’nin ve Alexis Alexandris’in sunduğu fotoğraflar ve tanıtımlar sayesinde İstanbul’u yakından izleme fırsatı buldukları kaydedildi. İstanbul’da sinema ve İstanbul Mutfağı Basın mensuplarına konuşan tiyatro...

İSTANBUL DAKİ PROTESTAN KİLİSELER Sevgili protestan arkadaşlar, İstanbulda ki protestan kiliseler içinde önerebileceğiniz bir kilise varmıdır? Burada ki amacım okumalarım bittiğinde bizzat kiliselerde rahiplerle ve pastörlerle görüşüp mezhepler hakkında bir ön bilgi almaktır. Katoliklik ve Ortodoksluk ile bilgi almayı düşündüğüm kiliseleri zaten seçtim... Dediğim gibi okumalarım bitince bu kiliselerle irtibata geçip görüşme talebinde bulunacağım... Ancak protestan kiliseler hakkında biraz çekincedeyim... o yüzden burada yardımlarınızı rica ediyorum... İnternetten biraz araştırma yapınca bazı protestan kiliselerin web sayfalarına ulaşmak mümkün oluyor... Ancak ülkemizin şartları malum... Bilgilerin doğruluğundan emin olamadığımdan web sayfalarına bile, korkuya üye olamıyorum..Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim......

İstanbul Süryani Ortodoks Metropolitliği websitesi http://www.reyono.net/

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih