HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Sevgili kardeşlerim,
Arkadaşımın ablasında kanser hastalığı nüksetti. Daha önceden yeniden bu hastalıkla mücadele etmişti ve size dua etmeniz için mesaj bırakmıştım. Sizin dualarınız ve öncelikle tabi Tanrı'nın yardımıyla test sonuçları son derece olumlu gelmişti. Fakat maalesef bu korkunç hastalık yeniden kendisini gösterdi. Sizden ricam lütfen dualarınızda arkadaşımın ablasını da anınız. Genç oğulları var ve onların anneleriyle sağlıklı ve güzel günler geçirmesini gönülden umut ediyorum. Hastalık hepimizin için, Rabbim şifasını versin. Sağlıklı olanları da esirgesin diyorum. Lütfen arkadaşımın ablasını da unutmayın. Sevgilerimle,
Arkadaşımın ablası için
Hardal Arkadaşımın ablası için
Rabbim, Bu anneyi yavrularından ayırma, onlara merhamet et ve lûtfeyle. Sevilenleri sevenlerine bağışla. Âmin.
Arkadaşımın ablası için
diğdem Arkadaşımın ablası için
Yüce Rab'bim bu anneye kuvvet ver, şifa ver,onu evlatlarından ayırma,merhametini esirgeme.AMİN.
Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''
Arkadaşımın ablası için
atanas Arkadaşımın ablası için
Bu Pazar ben de arkadasinizin ablasi icin kilisede bir mum yakacagim. Umarim bu kotu hastaliktan bir an once kurtulur. Amin.
Arkadaşımın ablası için
Sebastian Arkadaşımın ablası için
Rabbunim sen her türlü hastalığı iyileştir
Dertlilere derman ol
Bizi yalnız bırakma
Senden başka tutunacak dalımız yok, Amin!
Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)
Kız arkadaşımın hristiyan olmasını istiyorumYaklaşık 3-4 aydır içinde bulunduğum bir sıkıntı bu kendisi müslüman ve gerçekten çok rahatsız edici derecede müslüman yani bazı davranışları çok kötü ve içimi acıtacak cinsten,kendisini çok seviyorum evlenmek istiyorum fakat bu mümkün değil.Konuya gelelim ben kendimi tutamayıp peygamberine küfür ettim bugün sonra pişman oldum çünkü ne olursa olsun asla küfür etmemeliyim ve kendisi cumhuriyet döneminde asılan hocalardan bahsettiğinde de hoş olmayan yorumlar yaptım ve kendimi çok aşağılık hissettim.Mesih imanlısı biri olarak kendime hiç yakıştıramadığım hareketler yaptım ve sinirlenip tam bir aptal gibi davrandım.Keşke her kötü işe kalkıştığımda İsa gelip beni doğru yola sürüklese.Onu hiçbir şekilde hristiyan yapamıyorum çünkü gerçekten...
arkadaşımın annesi için dualarınız esirgemeyin bugun lütfen..kardeşler merhaba
birazdan kumkapı meryemana ermeni kilisesine gidiyorum.. saat 13.00te çocukluk arkdasımın annesinin cenaze ayin/töreni olacak.. çocuklugumdan beri hep hayatımda olan, çok sevdiğim muhterem bir hanımefendiydi kendisi.. tanıdıgımda 8-9 yasındaydım ve dünya tatlısı bir insandır.. iyiliksever, candan..
inanın çok çok üzgünüm..ancak son 6-7 aydır çok çekmekteydi alzheimer'dan ve inanıyorum ki Rab'bim acılarını hafifletti şimdi ve yanına aldı O'nu..
daha fazla ne yazabilirim bilmiyorum ancak lütfen dualarınız esirgemeyin olurmu??
rabbim sen bu kulunu yanına alıyorsun, o şimdi seninle ve huzurludur.. sen o'nu cennetine kabul et.. sen sana inan ve guvenenleri yanlız bırakmazsın..aziz annemiz, meryem ana sen bizlere de...
Arkadaşımın Annesi içinSevgili kardeşler.Benim çok sevdiğim bi ablamın annesi kanser oldu:(iyi olması için bir takım ilaçlar vs alıyo.Rabbin ona en yakın zamanda şifa vermesi için dua ederseniz çok sevinirim(z).Rab şimdiden dualarınızı kabul etsin.Peder oğul ve kutdal ruh adına amin.
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler