AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM konusu
7275 kez okundu,
56 kez cevaplandı. En son mesaj
Aliriza tarafından gönderildi.
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »

29-04-08, 17:53
aylin
Yaklaşık 1 saat önce 9 yıllık evliliğim bitti. Açıkçası karmakarışık duygular içindeyim. Bu kadar zor ve ağır olacağını hiç tahmin etmemiştim. Bildiğim tek birşey var o da oğlum ve benim için yepyeni bir hayat hazırlıyor Rab. Mutlaka iyi şeyler hazırlıyor buna olan inancımı hiçbir zaman kaybetmedim. Buna rağmen şu an boğazımdaki düğümlenmeye, gözlerimin dolup boşalmasına engel olamıyorum. Galiba çok kötü hissediyorum, benim ve oğlum için dua eder misiniz?
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM

29-04-08, 18:28
Hardal
Hayırlar dileyelim Aylin.
Ben de boşanmış bir annenin oğluyum ve durumdan hiç şikâyetçi olmadım, gerekmedi zira.
Ama çok çok sonra farkettim ki çok güçlü olması gerekmiş... boşanması için de oğlunu tek başına yetiştirmesi için de...
Sana da aynı gücü dilerim.
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM
FORUMA ÜYE OLUN! /
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM

29-04-08, 23:38
fundat81
sevgili aylin
çok üzüldüm.ama hayat böyle işte. gercek sevinç gercek mutluluk İsa da. bizi birtek o üzmez. çünkü bizi gercekten sadece O seviyor. ayrılık çok kötü birşey. bunu ben de yasadım.3 yıl oluyor ben ayrılalı. ama hep dua ettim. ve bu zor günleri Rab le atlattım. O'nun kucağına sığındım.O'nda huzur buldum.sende Rab be sığın. inanki bugunleri daha iyi atlatacaksın.
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM

[COLOR=magenta][B]Siz öncelikle [COLOR=royalblue]O'nun[/COLOR] egemenliğinin ve doğruluğunun ardından gidin,o zaman size bütün bunlarda verilecektir. [COLOR=deepskyblue]Matta 6 :33[/COLOR][/B][/COLOR]

FORUMA ÜYE OLUN! /
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM

30-04-08, 02:26
Fırat Çölgeçen
Sayın aylin; bu yazıyı yazmak için uzun bir süredir düşündüm. Sözcüklerle size yardım edemeyeceğimi biliyorum. Rab'be de güvendiğiniz kanaatindeyim. Rab, her daim sizinle olsun.Dualarımız sizinle olacaktır; İsa adıyla bunu söylüyorum.
Yalnız size bir şey sormak istiyorum.Yanıtınız ya " evet" ya "hayır " olsun yeter. "Öyüş" leri tanıyor musunuz ? Teşekkür ederim.
Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM
FORUMA ÜYE OLUN! /
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM

30-04-08, 07:45
mariaf
SEvgili Aylin
14 yil once kendi istegimile esimden bosandim. Biri 4 digeri 4 yasinda iki erkek coocukla innaki yapayanliz kaldim . Insansiz kaldim. Ama inan Rab beni hic yanliz birakmadi. Senide bu zor gunlerinde asla yanliz birakmicaktir. Demek ki Rab bin senin icin daha guzel planlari var sadec buna inna. Seni tanimiyorum ama benim imanda kardesimsin. Elimden gelen her ne varsa senin icinde yapmay hazirim.
Rab de esen kal kardesim.
Butun dualrim tum imnali kardeslerim icin.
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM
FORUMA ÜYE OLUN! /
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM
AZ ÖNCE EŞİMDEN BOŞANDIM konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil