Babam için dua

Babam için dua hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Babam için dua konusu 3442 kez okundu, 29 kez cevaplandı. En son mesaj xxakadir tarafından gönderildi. Babam için dua Sevgili kardeşler, babam uzun süredir vucudun kırmızı kan hücreleri üretememe sorunuyla yaşıyor. Şimdi de beyaz kan hücrelerinde çok artış oldu ve chemo terapi uygulanması gerekiyor. Bu terapi çok rizkli. Sizlerden duarınızda babamı anmanızı rica ediyorum. Rab hepinize esenlik versin. Babam için dua

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Babam için dua konusu 3442 kez okundu, 29 kez cevaplandı. En son mesaj xxakadir tarafından gönderildi.

Babam için dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

Babam için dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-07-08, 23:39
Babam için dua
sabri

Sevgili kardeşler,
babam uzun süredir vucudun kırmızı kan hücreleri üretememe sorunuyla yaşıyor. Şimdi de beyaz kan hücrelerinde çok artış oldu ve chemo terapi uygulanması gerekiyor. Bu terapi çok rizkli. Sizlerden duarınızda babamı anmanızı rica ediyorum.

Rab hepinize esenlik versin.

Babam için dua

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Babam için dua

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Babam için dua

Babam için dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-07-08, 03:53
Babam için dua
yusuf -34

dualarımda sizin muhterem babanızıda anacağım değerli kardeşim göklerdeki babamız biricik oğlun Yahşuah adıyla sevgili Hardal ağbim, sevgili kardeşim Deboraht ve değerli kardeşim Sabrinin muhterem babasına sağlıklarını ver biricik oğlun Yahşuah kutsal sağ eli ile onlara dokanıp şifalarını versin BABA (YHVH) AMİN !!!

Not : Değerli kardeşlerim dün gece hepinizi tek tek düşündüm bir süreden beri forumda yoklar acaba nasıllar diye yüreğimden geçirdim bu gün bilgisayar'ı açar açmaz beni üzünüye boğan haberlerle karşılaşmak beni ziyadesiyle üzdü kardeşlerim sizleri görmesemde bilmesemde sizler benim rabde kardeşlerimsiniz sizin üzüntünüz ve sıkıntınız benimde üzüntüm ve sıkıntım oluyor dilerim göklerdeki BABAMIZDAN hiç birinize hiç birimizi sıkıntı elem ve kederle denenmeye tabi tutmasın hepinizi ve hepimizi esirgesin biricik oğlu YAHŞUAH adıyla AMİN !!!
sevgilerimle rabbimin esenliği siz bir birinden değerli kardeşlerimle olsun

Babam için dua

Babam için dua

Babam için dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-07-08, 11:12
Babam için dua
777maranata

Sevgili Rab'de kardesim Sabri

Lazarin kokmus ve cürümüs bedenini "Lazar disari cik" seslenisi ile yeniden yasayan lazara ceviren YHVH oglu Yesua o kutsal ve Sifa dagitan eliyle de Babanin kan hastaligina dokunsun diye duaciyim.

Babanin bu acili ve umutsuz durumunu Rab zaferli bir sevince cevirsin.Teselli,merhamet ve sabir ile hepimizi doldursun.Yüreklerinin gözleri acilsin.

Kurtarisini özlüyorum,ya RAB,
Yasan zevk kaynagimdir.
Beni yasat ki,sana övgüler sunayim,
Hükümlerin bana yardimci olsun. Mezmur 119,174-175

Babam için dua

Babam için dua

Babam için dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-07-08, 14:14
Babam için dua
Hardal

Sabri dostum,
“Forumdaki kardeşler, sevenleri ve sevdikleri...” her zaman dualarımdadır.
Bundan böyle, babacığın da hassaten dualarımda olacak.
Kemoterapinin ve diğer tedavilerinin risklerine karşı Rabb’in koruması altında olması ve daha nice yılları sağlık ve âfiyet içinde sevenleri ve sevdikleriyle geçirmesi için.
Âmin.

Babam için dua

Babam için dua

Babam için dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-07-08, 15:45
Babam için dua
müzisyen

yüce kutsal ruh babanıza şifa versin..dualarımdasınız.

Babam için dua

Babam için dua

Babam için dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

Babam için dua konusuna benzer konular;

Vladimir Putin: "Babam Komünist'ti, annem beni gizlice vaftiz ettirdi" Rusya Başbakanı Vladimir Putin Hz. İsa’nın doğum gününü memleketi St. Petersburg’da Spaso-Preobrajenski Katedral’inde katıldığı ayinle kutladı. Rus Ortodoks ayini sonrası basına yaptığı açıklamada kilisenin kendisi için tarihi önemi olduğuna değinen Putin, bir buçuk yaşında iken annesinin gizlice kendisini kiliseye getirerek vaftiz ettirdiğini söyledi.Basın mensuplarının vaftizle ilgili anılarını sorması üzerine Rusya Başbakanı, “Bir buçuk yaşında bir şeyler hatırlamam mümkün değil. Ancak annemin çok az anlattıkları hatırımda. Annem ve komşuları babamdan gizlice beni bu kiliseye vaftiz için getirmişler. Babam Komünist Parti üyesi ve çok güçlü bir adam. Vaftizi babamdan gizlemişler… Papaz ismimin Mihail olmasını önermiş. Ancak önceden Vladimir konduğunu söylenince artık öylece kaldı. Bir...

babam için dua edermisiniz ? merhaba kardeşlerim.. sizden ilk defa dua isteğinde bulunuyorum.artık çarem kalmadı.benim babam çok fazla sigara içiyor ve ben ne dersem diyeyim bırakmıyor. kaç kişi ikna etmeye çalıştı ama olmuyor.belki saçma bir istek.ama sizden babam için dua etmenizi istiyorum.gözünün açılması ve sigaradan uzak durması için.hepimiz biliyoruz.çok fazla zararları var ve sonuda ölüm..dualarınızı lütfen esirgemeyin.şimdiden çok teşekkür ederim.

babam için dua isteği... Sevgili Kardeşler, Babam birkaç gün önce boynundaki ağrı ve tutulma nedeniyle rahatsızdı.Şimdi de şiddetli bulantı ve karın ağrısı nedeniyle hastanede.Hastalıkların onu peş peşe bulması beni çok üzüyor.Babam dünyadaki en değerli varlıklarımdan biri.Onun için dualarınızı esirgemeyin lütfen. Tanrı'nın sevgisi üzerinizde olsun...

Ölmüş babam için bir şey yapabilir miyim? Kardeşler.Günlerdir düşünüyorum.Cevap da bulamadım tam olarak.Ben üç yıl önce babamı kaybettim.O bir müslüman olarak vefat etti.Bizim inancımıza göre cennete gidemeyecek.Çünkü ancak bizler yani İsa Mesih'i Rab olarak kabul edenler cennete gidebilecek.Ben babam için bu konuda çok üzülüyorum.Bu konuda dua etsem babama bir şans verilebilir mi?Yani bir şey yapabilir miyim?

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih