Babamın durumu için sizden dualarınızı istiyorum..

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Babamın durumu için sizden dualarınızı istiyorum..

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
volvere

Merhaba;
Çok uzun bir zamandan beri babamın işleri çok kötü.. Çok borcu var. Bir kısımını öyle yada böyle ödedik. Ancak işin içinden çıkılamaz durumdayız. Sizden rica ediyorum dualarınız bizimle olsun. Rab bize dayanma gücü ve bu zorluklardan çıkma gücü versin.

hristiyanlık
Hardal

Rabbimizden babanıza ve ailenize içinde bulunduğununuz zor dönemi aşabilmeniz için yardımcı olmasını, güç ve cesaret lûtfeylemesini diliyorum.

hristiyanlık
Katolikmoderator

volvere
Alıntı mesaj

rab yardımcınız olsun ve size rahatlık ve tesellisini versin.. zor durumlarda daha fazla duada bulunun, inanın hersey rabbin planında gerceklesiyor ve biz buna iman ediyoruz.

rabbim sen çok buyuksun, mucizelerin sonsuzdur.. sen sana ihtyac duyanların yardımına koş ve yollarını düz et.. meryem annem; kadınların en mubaregi; sen bizler için duacı ol.. sen bu kardeş için de şefaatte bulun!
peder - oğul ve kutsal ruh adıyla
şimdi herzaman ve ebediyet kadar
+

"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL

Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."

hristiyanlık
anthodezmi

Katolikmoderator
Alıntı mesaj
amin!

hristiyanlık
diğdem

Sevgili kardeşim Yüce RAB'BİM ailenizin bu zor günlerinde size yardım etsin.Işığını sizden esirgemesin,eli üstünüzde olsun dilerim.AMİN.

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Babamın durumu için sizden dualarınızı istiyorum.. konusuna benzer konular;

oğlum için dualarınızı esirgemeyin! Sevgili kardeşlerim dün gece oğlum birden fenalaştı hiçbirşeyi yoktu birdenbire ne olduğunu anlamadan fenalaşı verdi acile kaldırdık doktor salgın olduğunu söyledi ve eğer durumu düzelmezse hastaneye yatışı yapılacak,oğlum için dualarınızı esirgemeyin lütfen oğlumun iyileşebilmesi için dua edin.Sevgilerimle.

Dualarınızı bekliyorum Sevgili kardeşlerim. Uzun süredir içinden çıkamadığım derin bir buhran içindeyim. Elimi attığım her iş kuruyor, talihim hiç yanımda olmuyor. İnanıyorum ki sizin tertemiz kalbinizden çıkmış samimi dualarınız bana yardımcı olacaktır. Lütfen benim için isa mesihe dua edin. Tanrı yardımcınız olsun. Gökhan..

Sevgili annem için dualarınızı bekliyorum kardeşler... Sevgili Kardeşlerim, Annem; Rab İSA' nın yolunda ilerleme gayretiyle yaşayan ve insanlara elinden geldiğince yardım etmeye çalışan biri..Ayrıca, babamın aramızdan zamansız ayrılmasından sonra, beni ve kardeşimi tek başına büyük bir özveriyle büyüten, okutan ve Rab İsa' nın bilgisiyle geliştiren; biz onu üzsek de sevgisini bizden esirgemeyen bir anne.... Dün safrakesesi taşı şikayeti için doktora gitmiş ve doktor karaciğerinde, kist olabileceğini düşündüğü bir görüntü olduğunu belirtmiş. Bu sabah (30 Ocak) daha deneyimli bir doktora gidip kapsamlı bir muayene olacak ve doktor raporları değerlendirecek. Umuyorum ve diliyorum ki bu önemsiz birşeydir. Bu umudumun ve dileğimin Yüce YHVH 'nin gözünde lütuf bulması ve içimizi rahatlatan bir...

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... Sevgili kardeslerim.. Babam daha onceden bir sinir hastalıgı gecirmisti ve simdi isleri konusunda cok sıkıntısı var ve bu durum saglıgını cok kotu etkiliyor .. surekli morali bozuk hic mutlu olamiyor ve bu bizide cok fazla etkiliyor... Lutfen kardeslerim babamın saglıgı ve islerinin iyi gitmesi icin dualarınızda beni ve ailemi anınız... sizleri cok seviyorum Rab Mesih Isa'nın esenligi hep uzerinizde olsun... Amen...

kayınpederim için dualarınızı bekliyorum... Merhaba Kardeşler, Bu yazıyı yazdığım şu sıralarda kayınpederim hastanede ve durumu ciddi. Beyninde bir damarının tıkalı olduğu söylendi. Tıp tabiki elinden geleni yapacaktır ama Rabbin El' i de onun üzerinde olsun ve ona şifa versin diye dua ediyorum. Lütfen siz de dualarınızı dualarımıza katın! Rab siz değerli kardeşlerimin duasını kabul edecektir..Ensar Babamız için lütfen dua edin..Rabbin bereketi üzerimizde olsun! AMİN!..Rab İSA'nın lütfu dualarınızla babamızı ve şifa arayan herkesi kurtarsın..Amin.. Hepinize teşekkür ederim..Size Esenlik Olsun..

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Babamın durumu için sizden dualarınızı istiyorum..

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler