volvere
Babamın durumu için sizden dualarınızı istiyorum..
Merhaba;
Çok uzun bir zamandan beri babamın işleri çok kötü.. Çok borcu var. Bir kısımını öyle yada böyle ödedik. Ancak işin içinden çıkılamaz durumdayız. Sizden rica ediyorum dualarınız bizimle olsun. Rab bize dayanma gücü ve bu zorluklardan çıkma gücü versin.
Hardal
Rabbimizden babanıza ve ailenize içinde bulunduğununuz zor dönemi aşabilmeniz için yardımcı olmasını, güç ve cesaret lûtfeylemesini diliyorum.
Katolikmoderator
rab yardımcınız olsun ve size rahatlık ve tesellisini versin.. zor durumlarda daha fazla duada bulunun, inanın hersey rabbin planında gerceklesiyor ve biz buna iman ediyoruz.
rabbim sen çok buyuksun, mucizelerin sonsuzdur.. sen sana ihtyac duyanların yardımına koş ve yollarını düz et.. meryem annem; kadınların en mubaregi; sen bizler için duacı ol.. sen bu kardeş için de şefaatte bulun!
peder - oğul ve kutsal ruh adıyla
şimdi herzaman ve ebediyet kadar
+
"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL
Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."
anthodezmi
|
|
Katolikmoderator
|
|
Alıntı mesaj
|
amin!
diğdem
Sevgili kardeşim Yüce RAB'BİM ailenizin bu zor günlerinde size yardım etsin.Işığını sizden esirgemesin,eli üstünüzde olsun dilerim.AMİN.
Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız