Babamın sağlıgı ve işleri icin dua...

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... konusu 356 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj MR.CAGE tarafından gönderildi. Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... Sevgili kardeslerim.. Babam daha onceden bir sinir hastalıgı gecirmisti ve simdi isleri konusunda cok sıkıntısı var ve bu durum saglıgını cok kotu etkiliyor .. surekli morali bozuk hic mutlu olamiyor ve bu bizide cok fazla etkiliyor... Lutfen kardeslerim babamın saglıgı ve islerinin iyi gitmesi icin dualarınızda beni ve ailemi anınız... sizleri cok seviyorum Rab Mesih Isa'nın esenligi hep uzerinizde olsun... Amen... Babamın sağlıgı ve işleri icin dua...

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... konusu 356 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj MR.CAGE tarafından gönderildi.

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-12-08, 15:57
eg_m_n

Sevgili kardeslerim..

Babam daha onceden bir sinir hastalıgı gecirmisti ve simdi isleri konusunda cok sıkıntısı var ve bu durum saglıgını cok kotu etkiliyor .. surekli morali bozuk hic mutlu olamiyor ve bu bizide cok fazla etkiliyor... Lutfen kardeslerim babamın saglıgı ve islerinin iyi gitmesi icin dualarınızda beni ve ailemi anınız... sizleri cok seviyorum Rab Mesih Isa'nın esenligi hep uzerinizde olsun...

Amen...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Babamın sağlıgı ve işleri icin dua...

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-12-08, 16:46
Frollo

Parasal durum malesef hemen her konuda karsimiza cikiyor. Umarim ve Rab den dilerim ki babaniz hem isinde hem de ailesinde sagliga kavussun, bolluk icinde olun. Oncelikle manevi bolluk sonra maddi bolluk.

Esenlikler

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Babamın sağlıgı ve işleri icin dua...

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-12-08, 21:51
777maranata

ClaudeFrollo
Parasal durum malesef hemen her konuda karsimiza cikiyor. Umarim ve Rab den dilerim ki babaniz hem isinde hem de ailesinde sagliga kavussun, bolluk icinde olun. Oncelikle manevi bolluk sonra maddi bolluk.

Esenlikler
SEvgili ClaudeFrollo
Ne güzel ifade etmissiniz.Evet bolluk icinde olsun tüm babalar ve analar.Cok Zengin olan Göksel BABA'mız bizlere herseyi bol bol vermek istiyor hem de KARSILIKSIZ.Bizler yeterki O'nun egemenliginin ardinca gidelim.Sıkını icindeki tüm kardeslerime Rab'bimizin esenligini,lütfunu ve merhametini diliyorum.Rab'de huzura ve bolluga kavusmanızı dilerim.YHVH oglu YESUA adıyla AMIN.

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-12-08, 17:01
avo

Göksel ve merhametli olan Babamıza,babanızın bedensel ve ruhsal huzura kavuşabilmesi için yalvarırım.Tanrının esenliği her yönüyle kendisinin üzerinde olsun.Ailenize de esenlik dilerim

Sevgilerle,

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye
Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-12-08, 18:13
MR.CAGE

Yücelerin yücesi YHVH den babanızın sağlığı için şifa,maddi işleri için de kapılarının açılmasını diliyorum.İsa Mesih'in adıyla.Amin.

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Babamın sağlıgı ve işleri icin dua... konusuna benzer konular;

Yeni anayasa, din işleri ve laiklik (Doç. Dr. İbrahim Kaya) Eğer demokrasi için yeni bir anayasa yapılacaksa, hiç kuşku yok ki din işlerinin artık devlet, yani ulus finansmanıyla yürütülmesine son verilmesi kaçınılmazdır. 1920’lerin koşullarında devletin, laikliği gerçekleştirmek hedefiyle din işlerini kendisinin düzenlemesi, anlaşılabilir bir uygulamadır. Hıristiyanlığın reforme edilmiş olması, devlet ve Kilise’nin eskiden beri iki ayrı kurumsal örgütlenme alanını oluşturması gibi yapısal nedenlerden ötürü, Avrupa örneğinde dinin devlet dışı bir alana çekilmesi olağan bir gelişme olurken, Türkiye’nin laikleşmesi farklı bir yolu izlemek zorunda kalmıştır. Ne İslam’da reform yaşanmıştı ne de İslam ve devlet, iki farklı kurumsal örgütlenme alanıydı. Bu sözünü ettiğimiz nedenlerden ötürü bazı önemli sosyal bilimciler, İslam ve laikliğin, İslam...

Cenaze işleri için nereye başvurmam gerekiyor? EGER ANKARA'DA XRİSTİYAN OLAN İNSAN VEFAT EDERSE,CENAZE İSLER İÇİN NEREYE BAŞ VURMAM GEREKYOR?

Babamın durumu için sizden dualarınızı istiyorum.. Merhaba; Çok uzun bir zamandan beri babamın işleri çok kötü.. Çok borcu var. Bir kısımını öyle yada böyle ödedik. Ancak işin içinden çıkılamaz durumdayız. Sizden rica ediyorum dualarınız bizimle olsun. Rab bize dayanma gücü ve bu zorluklardan çıkma gücü versin.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih