| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Beni dualarınızdan mahrum etmeyin... konusu 420 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj diğdem tarafından gönderildi. Beni dualarınızdan mahrum etmeyin... Sınavlarım başlamak üzre lütfen beni dualarınızdan mahrum etmeyin bu sınavlar bittiğinde asıl sınavım sene sonunda lütfen benim için dua edin... Yüce Rab hepinizi bereketlesin... AMİN... Beni dualarınızdan mahrum etmeyin...
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Beni dualarınızdan mahrum etmeyin... konusu 420 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj diğdem tarafından gönderildi.
Sınavlarım başlamak üzre lütfen beni dualarınızdan mahrum etmeyin bu sınavlar bittiğinde asıl sınavım sene sonunda lütfen benim için dua edin... Yüce Rab hepinizi bereketlesin... AMİN...
Amin... Gerçekten bende çok çalışıyorum... bu aralar başımı derslerden kaldıramıyorum... dualarınız için teşekkür ederim... Yüce Tanrım Benden alıp sizlere versin... Yeterki şu sınavları başarılı bişekilde geçeyim.... Amin...
Beni dualarınızdan mahrum etmeyin... konusuna benzer konular;
RAB beni sınıyor sanırım Merahaba kardeşlerim. Birkaç gündür kötü şeyler yaşıyorum. Ve bu yaşadıklarıma yorum yapmakta biraz zorlanıyorum. Uzun zamandır arayış içerisindeydim. Çok ama çok uzun bir zamandır. Ve 2 hafta önce birden anlam veremediğim bir şekilde Hristiyanlığı öğrenmeyi ve bir Hristiyan olmayı istedim. Ve ciddi bir şekilde karar verdim (Gençlik hevesi değil, yetişkinim ve geçen seneden beri istiyorum aslında fakat bazı büyük engeller vardı.). Ertesi sabah hemen şehrimdeki kiliseyi arayıp rahiple görüştüm. Ekim ayında kiliseye gideceğim ve tam anlamıyla bir Hristiyan olmak için katekümen eğitimime başlayacağım. Şu anda elimden geldiği kadar imanlı olmaya çalışıyorum. Ancak bu yaşadığım kötü olaylar da 2 haftadır oluyor. Bugün bir nevi hırsızlık olayı yaşadım. Bir nevi çünkü benim dikkatsizliğimden...
Dualarınızı eksik etmeyin:( Sevgili Kardeşlerim,
Küçük yiğenim 4 yaşında ve dün parkta oyun esnasında kaydıraktan düşerek kolunu kırdı.
Dün bir ara ağlayışlarına yüreğim el vermedi ve Tanrıya dua ettim,miniğimin acılarını dindir,ona şifa ver ve yanında ol diye. 5 dakika içinde sustu biliyor musunuz?
Şükürler olsun Rabbime,iyi ki var,iyi ki beni duydu.
Sizden ricam lütfen miniğimden dualarınızı eksik etmeyin,eski gülüşüne,hareketliliğine kavuşsun,Tanrı ona sonsuz kudreti ile şifa versin,bir an önce eskisi gibi olsun.
Korktum, ama İsa beni buldu! Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bu siteye giriyorum. Yazıları okuyorum. Hristiyanlık inancını milletin ağzından değil de aslından öğreniyorum. İncil'i hem buradan hem de kitaptan okudum. Etkilendim. Ama bir arkadaşım daha vardı benim gibi. Benim dinim son dindi, müslümanlık. Son peygamberdi peygamberim ve son kitaptı kitabım. Ama gerçekten böyle miydi?
Korkuyordum, sempatizanlığım vardı. Bir cami'dense, kiliseye gitmek istiyordum. Beni rahatlatmıyordu. Kilise ise çok hoşuma gidiyordu. Babam ile sadece(!) gezmeye gittiğimizde yüzüm gülüyordu elimde olmaksızın. Evet gülüyordum istemsiz olarak, ağzım açık şaşkındım. İzmir/Buca'da bir kiliseydi. Kocaman bir orgu vardı çok eskiydi. Babam yanımda olduğundan ne rahip ile konuşabildim ne de iyice inceleyebildim.
Daha sonra aradan 1...
Dualarinizi eksik etmeyin Yarin ruhanimize vaftiz olma dilegimi aciklayacagim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...Umarim sonunda bekledigim o guzel yaniti alirim.
Sevgilerimle,
Rab beni affedermi :( :( Sevgili arkadaslar
Cok kotu birsey yaptim kendime bir an engel olamadim ve suan bundan cok utaniorum ve bunu yaptigim icin nefret ediyorum kendimden :( Tovbe ettim ve af diledim Tanri dan ama acaba beni affedermi :( cok zor durumdayım lutfen yardim edin :( :( :(
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil