Beni lütfen dualarınızda anın

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Beni lütfen dualarınızda anın

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
cufuk

Kardeşler,

Ailevi ve maddi sorunlar her geçen gün şiddetini arttırarak devam ediyor. Lütfen sıkıntılarımdan kurtulmam ve doğru kararları vermem için bana dua eder misiniz?

hristiyanlık
diğdem

cufuk
Alıntı mesaj

Sevgili kardeşim ilkönce RAB'DAN sana yardım etmesini dilerim,bu zor günlerini RAB'BE olan inancınla atlatacağına emin ol ve sende bol bol dua et,RAB evlatlarından esirgemez.
Hepimizin böyle kötü dönemlerden geçtiğine emin ol heleki bu zaman şartları ve dünyanın gidişatı ortada maddi ve manevi sıkıntılar hepimizi zorlamakta ama inancımızla aşamayacağımız hiçbirşey yok kardeşim,önemli olan bu zor günlerde neler yapabileceğimizi düşünmek ve bazı çözümler bulmaya çalışmak ve bu çözümlerle sıkıntılarımızı en aza nasıl indirmeye çalışacağımız,pes etmek olmaz dimi,bize yakışmaz seninde ailene yardımcı olman gerekir.SEVGİLERİMLE.RAB SENİNLE OLSUN KARDEŞİM.

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

hristiyanlık
Y U H A N N A

diğdem
Alıntı mesaj
Amin

hristiyanlık
anthodezmi

RAB herkese,hepimize merhamet etsin dilerim!amin!

hristiyanlık
Aliriza

cufuk
Alıntı mesaj
Rab'bim :
Cufuk kardeşimizin değiştirebileceği şeyleri değiştirmesi için güç, kuvvet ve bilgi verin.Değiştiremeyeceği şeyler karşısında sabır ve direnç verin.
Amin!

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Beni lütfen dualarınızda anın konusuna benzer konular;

lütfen yardım edin öncelikle herkeze merhaba yaklaşık 1aydır bu forumdaki başlıkları soru panosunu takip etmekteyim ve daha önce müslümandım ama forumu gördükçe incili interneten okudukça gerçekleri görmeye başladım islamda ters olan bişeyler vardı nisa surelerindeki çelişkiler olsun kadınların haklarının yenmesi ay'ın dağın üstüne düşmesi gibi ve birçok çelişki vardı kuranda çok tedirgindim ama sonunda isayı kurtarıcım olarak kabul ettim ona iman ediyorum bişeyide belirtmek istiyorum 15 yaşındayım sizleri çok samimi ve cana yakın gördüğüm için sizden tavsiye ve yardım bekliyorum ailemde çok kavga gürültü var artık dayanamama noktasındayım her gece rabbe dua ediyorum sıkıntıları dindir diye özellikle babamla gerçi ona baba demek istemiyorum artık gerçekten...

Lütfen dua çok ihtiyacım var... Merhaba sevgili İsa Mesih imanlı kardeşlerim... Sizden bir dua isteğim var.Aşırı kiloluyum ve vermekte güçlük çekiyorum diyetisyen işe yaramıyor istek olmuyor vericem diyorum ama yapamıyorum.Lütfen Tanrı'ya bu konuda azim gösterebilmem için dua edin.Dualarınız için şimdiden teşekkürler.

Lütfen yardım edin... Merhaba Sevgili Kardeşler. 7 Aydır araştırıyorum.İncil'i ve Kuran'ın bir kısmını okudum. Araştırmama başlamadan belli bir süre sonra da Rabbe bana doğru yolu göstermesi için dua ediyorum.Fakat Rab'den şu güne kadar bir yanıt alamadım.Rabbe güvenim sonsuz ama iyiden iyiye mutsuzluğum artmaya başladı. Birgün burada Hristiyanlık ile ilgili birşey okuyup Hristiyanlığa yönelirken,diğer taraftan da İslam ile ilgili bir siteye giriyorum,bazı şeyler kafamı kurcalıyor.Ateist,Agnostik...vs. siteler zaten başlı başına kafamı kurcalıyor.Zaten kimi zaman Ateizm'e bile kaydığım oldu.Kısacası iyiden iyiye psikolojik olarak sorun yaşıyorum. Sizden bana dua etmenizi ve yardım etmenizi rica ediyorum.Lütfen bana yardım edin.

lütfen yardım... Merhaba Arkadaşlar; Sizden benim özel bir dileğim için dua etmenizi istiyorum.1,5 yıldır rabbime yalvarıyorum bir takım belirtiler var sizlerden gelecek dualarla daha da destelemek istiyorum Yüce ilah dualarınızı duysun...

Romalılar 8:18-39 - Bu Anın Acıları, Gelcekteki Görkem Hazırlayan: İzmir Protestan Kilisesi 10<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Bu Anın Acıları, Gelcekteki Görkem<o:p></o:p> Romalılar 8:18-39<o:p></o:p> <o:p></o:p> Açılım<o:p></o:p>

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Beni lütfen dualarınızda anın

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler