| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Benim İçin dua konusu 629 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj Jesse tarafından gönderildi. Benim İçin dua Kardeşlerim sol ayak baş parmağımdan 3 kere ameliyat oldum tırnak batmasından dolayı ve bitürlü geçmedi 4. ameliyatımı dün oldum lütfen dua edin bu son ameliyatım olsun Tanrı kimseye bu illeti vermesin kardeşlerim yarın doktora kontrole gideceğim sağ parmağımdada başladı moralim çok bozuk tanrıya bol bol dua ediyorum sizde dualarınız eksik etmeyin. Benim İçin dua
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Benim İçin dua konusu 629 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj Jesse tarafından gönderildi.
Kardeşlerim sol ayak baş parmağımdan 3 kere ameliyat oldum tırnak batmasından dolayı ve bitürlü geçmedi 4. ameliyatımı dün oldum lütfen dua edin bu son ameliyatım olsun Tanrı kimseye bu illeti vermesin kardeşlerim yarın doktora kontrole gideceğim sağ parmağımdada başladı moralim çok bozuk tanrıya bol bol dua ediyorum sizde dualarınız eksik etmeyin.
Arkadaşım İçin... Kardeşlerim bir arkadaşımın aile içi sorunları var aile huzuru mutluluğu bozulmuş durumda RAB'bime her gece dua ediyorum lütfen sizde dualarınızı esirgemeyin sadece bir kere anımsamanız bile yeter dualarınız için teşekkür ederim
Esenlikler...
Sınav İçin Dua İsteği. Tüm kardeşlerim üniversite sınavına hazırlanıyorum ve bu zor sınavı Tanrımın yardımıyla atlatmayı düşünüyoru. Kendimiçin, sevdiklerim iin ve tüm insanlık için dua eden birisiyim. sizden sınavlarım için bana dua etmenizi istiyorum teşekkürler.
Sınavlarım İçin Dua İsteğim Önümüzdeki hafta sınavlarım başlayacak ve ben bir süre forumda olamayacağım.
Sizden ricam, sınavlarım için dua etmeniz. Unutmayın, her duanın bile çok önemi var. Dualarınızı esirgemeyin Değerli Hristiyanlar.
Rab Mesih Efendimiz hepimizi korusun, bizlere yardımcı olsun, Amin!
Saygılar & Sevgiler
Sebastian
Bir Kardeşe İş ve Yer İçin Merhabalar,
Kilisemizde bir kardeşimizin işi ve kalacak yeri yok, çok zor durumda. Elimizden geldiğince yardım ediyoruz ama bir noktadan sonra bizim de elimizden bir şey gelmiyor.
Kesin çözüm ancak Rab'den gelir. Hamdolsun.
Hep beraber bu kardeşimizi Rab'bin önüne getirelim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin, bunun tartışmasız çok büyük yardımı olacaktır.
Herkese şimdiden teşekkürler.
Önderlik İçin Dua İhtiyacı Herkese Merhabalar,
Bir yıldır katılmakta olduğum kilisemizde geçen ayın sonundan beri bir önder olarak görev almaktayım.
Ancak bu görevi üstlendiğimden bu yana şeytanın ayartmalarını açıkça hissediyorum. Tembellik, dikkat dağıtma gibi saldırıları çok fazla oluyor ve yaptığım işe odaklanmakta zorluk çekiyorum. Doğal olarak benim ve tüm imanlıların Mesih yolunda yürümelerine engel olmak için şeytan hiç durmuyor ve her yolu deniyor.
Size yalvarıyorum, Rab'in bana güç vermesi ve şeytanın ayartmalarından beni koruması için, bana bilgelik vermesi ve bereketlemesi için dua edelim. Öyle ki hem ruhsal olarak hem kendimi geliştirebileyim, hem de Rab beni kullanarak kilisemizdeki diğer insanlara ışık olsun.
Teşekkür ederim.
Rab sizi bereketlesin.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil