Çok acil dua isteği

Çok acil dua isteği hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Çok acil dua isteği konusu 585 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj mustafayaz tarafından gönderildi. Çok acil dua isteği Sevgili kardeşler,içimden bir ses sürekli kutsal ruh'a küfrediyor.Bunu istemiyorum,beynimin içinde sürekli böyle küfürlü düşünceler geçiyor,kafamı yumrukluyorum neredeyse,sürekli geliyor,çıldırmak üzereyim :'( bu aniden başladı bugün sabah ve sabahtan beri devam ediyor,lütfen dua edin.Bağışlanmayacak bir günah işlemiş olmaktan korkuyorum,ölüyorum sevgili kardeşler,korkuyorum :'( lütfen dua edin. Çok acil dua isteği

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Çok acil dua isteği konusu 585 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj mustafayaz tarafından gönderildi.

Çok acil dua isteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Çok acil dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-01-12, 18:39
Çok acil dua isteği
Rab İyidir

Sevgili kardeşler,içimden bir ses sürekli kutsal ruh'a küfrediyor.Bunu istemiyorum,beynimin içinde sürekli böyle küfürlü düşünceler geçiyor,kafamı yumrukluyorum neredeyse,sürekli geliyor,çıldırmak üzereyim :'( bu aniden başladı bugün sabah ve sabahtan beri devam ediyor,lütfen dua edin.Bağışlanmayacak bir günah işlemiş olmaktan korkuyorum,ölüyorum sevgili kardeşler,korkuyorum :'( lütfen dua edin.

Çok acil dua isteği

Çok acil dua isteği

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Çok acil dua isteği

Çok acil dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-01-12, 22:04
Çok acil dua isteği
Furkan Emre

Spetsnaz
Sevgili kardeşler,içimden bir ses sürekli kutsal ruh'a küfrediyor.Bunu istemiyorum,beynimin içinde sürekli böyle küfürlü düşünceler geçiyor,kafamı yumrukluyorum neredeyse,sürekli geliyor,çıldırmak üzereyim :'( bu aniden başladı bugün sabah ve sabahtan beri devam ediyor,lütfen dua edin.Bağışlanmayacak bir günah işlemiş olmaktan korkuyorum,ölüyorum sevgili kardeşler,korkuyorum :'( lütfen dua edin.
Banada arada oluyor içimden kötü bir ses ben istemediğim halde Meryem Ana'ya kötü şeyler söylemeye çalışıyor elimden geldiğince durdurmaya çalışıyorum benim içinde dua ederseniz sevinirim . Esenlikler.

Çok acil dua isteği

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı’ya giden Yol’a bir kere gireni de Tanrı sonuna dek götürecektir,bunu Tanrı’nın kendisi sizde başaracaktır! (1.Korintliler 1:8)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Çok acil dua isteği

Çok acil dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-01-12, 03:16
Çok acil dua isteği
Yaralı

TANRI, düşüncelerini bağışlasın. Ve seni rahatlatarak sevgi ile doldursun düşüncelerini. RAB'bimizde vücut bulduğumuz ŞU AN'dan itibaren içini TANRI'nın kendisi olan sadece ve sadece SEVGİ doldursun içini sevgili kardeşim.

Çok acil dua isteği

Çok acil dua isteği

Çok acil dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-05-12, 14:23
Çok acil dua isteği
mustafayaz

allahın selamu ve rahmeti üzerinize olsun.sevgili kardeşim.insanlara zaman zaman böyle vesveseler gelir.isyan ettirir.kötülüğe teşvik eder.bunlar şeytanın istekleri ve nesfin kötü arzularıdır.devamlı şeytanı ve nefsi kötülemek ve bunların kötülüğünden allaha ve isa mesihe sığınmak gerek.Allah rab seni nefsinin kötülüklerinden ve şeytanların vesvesesinden korusun.seni daima iyi güzel düşünen kullarından eylesin.isa mesih hürmetine yüce allaha yalvarıyorum sana bu durundan bir kurtulma nasip eylesin.ve bu durumda olan tüm kardeşlerimin de kurtulmasını allahımdan ve mesih isa rabdan niyaz ediyorum.her zaman dua edelim sonunda kurtulacaksın.

Çok acil dua isteği

Çok acil dua isteği

Çok acil dua isteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Çok acil dua isteği konusuna benzer konular;

Acil Dua İsteği - Bir Forum Yöneticisi Bir forum yöneticimiz, arka arkaya geçirdiği 2 operasyondan sonra, bir süreden beri yoğun bakımdadır. Yoğun şekilde ağrısı vardır. Dua ederseniz seviniriz. Hristiyan Forum Yönetim.

Acil Dua İsteğim sayın kardeşlerim., abilerim ablalarım. sizlerden bugünlerde epilepsi krizlerine giren köpeğim lucky için dua istediğinde bulunmaktayım. çok acı çekmekte. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. onun beni terk etmemesi için dualarınızı bizden eksik etmeyin. müteşekkirim buğra

Senem için Acil dua isteği İstanbul'dan Senem kardeşimizin sağlık sorunu için sizleri dua etmeye davet ediyorum. Kardeşimiz eğer isterse, uygun gördüğü zamanda size durumu hakkında bilgi verecektir. YHVH şifa versin.

Acil dua istegi - ali Kardesler... bugun cok aci bir olay yasadim... en yakın arkadaslarımdan birinin boynu kirildi ismi Ali... durumu suan cok ciddi 2 omuriligi kırılmıs :( size yalvarırım arkadaslar... yalvaririm en kalpten, en içten dualarınızı edin... Rab Mesih Isa sesimizi umarım duyacaktır... lütfen arkadaslar... Dualarınıza gercekten cok ama cok ihtiyacım war :( simdiden cok ama cok tesekkur ederim... Mesih Isa'nın esenligi uzerinizden eksik olmasın... Amen...

Acil Ruhsal Telefon Numaraları (Ayet Listesi) Acil Ruhsal Telefon Numaraları Üzüldüğünüz zaman…………………………………………………...Yuhanna 14 İnsanlar sizi hayal kırıklığına uğrattıkları zaman ……………………..Mezmur 27 Verimli olmak istediğiniz zaman…………………………...................Yuhanna 15 Günah işlediğiniz zaman……………………………………………....Mezmur 51 Endişelendiğiniz zaman………………………………………………..Matta 6:19-34 Tehlikede olduğunuz zaman………………………………...................Mezmur 91 Tanrı’dan uzaklaştığınızı hissettiğiniz zaman……………………….....Mezmur 139 İmanınızı canlandırmak istediğiniz zaman……………………….. .…..İbraniler 11

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih