çok korkuyorum konusu
2050 kez okundu,
12 kez cevaplandı. En son mesaj
ırak'tan tarafından gönderildi.
çok korkuyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

31-12-10, 22:26
toms-
sevgili kardeşlerim
kalbim o kadar rahatsız aklım o kadar karışık ki ! doğru yoldamıyım bilemiyorum..ben hala bir müslümanım.ama uzun bir zamandır
incili isa yı
hristiyanlığı en ince noktasına kadar araştırmaya çalışıyorum.İsa ya olan seviginiz çok özel...bizim için bile dua ediyorsunuz.tanrıdan korkmak yerine onu seviyorsunuz..
ben ise bir müslümanım ve hayatım boyunca Allah korkusu ile yetiştirildim.öyle yapma! böyle yapma!Allah böyle yapar vs vs.ve sonra gözümü açtım
hristiyanlığı buldum.araştırdım.araştır dıkça kafamdaki önyargıları attım.müslümanlara göre
hristiyanlık sanki berbat bir dinmiş gibi görülmekte.ve işte bu beni üzüyor.ben en yakın arkadaşıma bile
hristiyanlıktan bahsettiğimde irkiliyor sanki küfür ediyormuşum gibi davranıyor konuyu değiştrimeye çalışıyor..sadece bir arkadaşım benim gibi araştırıyor.ve ben artık bu durumdan bıktım.şehrimde kilise yok bilgi alabilceğim kimse yok.bir çıkmazın içindeyim sanki.islam
incilin değiştirildiğini söylüyor.ama
hristiyanlığa baktığımda bunun olmayacağını açıklıyor.hele hele islam din değiştirmenin çok kötü olduğunu söylüyor ebedi cehennem ateşi vs vs hem dinde zorlama yoktur diyor hem böyle söylenmesi..benim için dua edin kardeşlerim..dua edin ki doğru yolu bulayım..
Yönetim Notu: Sevgili kardeşim; bu mesajınızı İTİRAFLAR bölümüne göndermişsiniz, ancak DUA VE ŞÜKÜR KONULARI bölümüne ait olması gerekirdi ya da nereye göndereceğinizi bilemediyseniz SERBEST MESAJ PANOSUna gönderebilirdiniz. Biz sadece bu seferlik mesajınızı ilgili bölüme taşıdık.
çok korkuyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
çok korkuyorum

01-01-11, 12:29
Y U H A N N A
Dualarım seninle kardeşim.RAB senin yüreğine dokunsun.Daima esen kal
çok korkuyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
çok korkuyorum

01-01-11, 22:57
Anastasia
|
|
toms-
|
sevgili kardeşlerim
kalbim o kadar rahatsız aklım o kadar karışık ki ! doğru yoldamıyım bilemiyorum..ben hala bir müslümanım.ama uzun bir zamandır incili isa yı hristiyanlığı en ince noktasına kadar araştırmaya çalışıyorum.İsa ya olan seviginiz çok özel...bizim için bile dua ediyorsunuz.tanrıdan korkmak yerine onu seviyorsunuz..
ben ise bir müslümanım ve hayatım boyunca Allah korkusu ile yetiştirildim.
|
Κorkma kardesim, Tanrι seni seviyor, O'na guven, O'ndan yardιm iste, her soruna cevap verecektir. Rab'in sevgisinde yasamak, cenette yasamak demektir. 9Yazılmış olduğu gibi,
«Tanrı'nın, kendisini sevenler için hazırladıklarını
hiçbir göz görmemiş,
hiçbir kulak işitmemiş,
hiçbir insan yüreği kavramamıştır.» (1.Kor.2:9)
Insanoğlunun yüreğinde “cennet” kelimesi yazιlιdιr. Bilinçli veya bilinçsiz şekilde cenetin arayιşιndadιr, bu da Adam ile Hava’ya dayanιr. Ne mutlu bize ki artιk cennet var, cennet Kilise’dir, Kilise topluluğudur.
çok korkuyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
çok korkuyorum

01-01-11, 23:28
samedsamed
Rabbimiz her zaman senin yanında olsun,sana ışık tutsun ki yolunu bulasın.Anladığım kadarıyla ortamın bakımından bir baskı ve psikolojik sıkıntıdasın.Bunu atlatman için dua edeceğimden hiç şüphen olmasın.Şunuda sakın ama sakın unutma başkalarına Hristiyanlığı anlatmak zorunda veya açıklama durumunda değilsin sen onlarla birlikte inanmayacaksın kendin inanacaksın Tanrıya.Onun için başkalarından teselli bulmaya veya düşüncelerini yumuşatmaya çalışma sen araştırmanı yap iman et ve Rabbe dua et bende bulunduğum şehirde tek olduğuma eminim ama ben İsa Mesihi içimde yaşatıyorum gerisi umrumda değil.....Rab yardımcın olsun...esen kal.!
çok korkuyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
çok korkuyorum

19-01-11, 10:21
toms-
çok sağolun kardeşlerim.umarım dualarınız sayesinde bu durumu atlatacağım..
çok korkuyorum
FORUMA ÜYE OLUN! /
çok korkuyorum
çok korkuyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil