| Adanali25 |
|
Öncelelikle herkese selamlar uzun bir aradan sonra tekrar forumda yazmaya başlıyorum Kardeşlerim ben imanlı birisiydim İsa Mesih i çok seviyordum ve hala çok seviyorum Hristiyanım diyordum ve hayatım birçokşey o kadar güzel gidiyordu ki herşey yolundaydı istediğim gibiydi çok huzurlu ve mutluydum herkese Hristiyan olmak istediğimi söylemek istiyordum her gece her sabah dua ediyordum dah sonra sevgilime bahsettim çok seviyorum onu 18 yaşındayım ve 5 yıllır birlikteliğimiz var aileler biliyor çok seviyoruz anlayacağınız birbirimizi RAB İsa Mesih beni sınadı sanırım ben ona söylediğimde çok ciddiydi ağlıyordu hiçbir zaman olmaz demedi ama benim müslüman olmam için çok çabalı ben de onu kaybetme korkusundan dolayı mıdır yoksa başka birşeyden dolayı mı imanım dan döndüm çok huzursuzum ama hiçbir zaman İsa Mesih i reddetmedim aradan biraz zaman geçti sevgilime ben Hristiyanım ve senin de Hristiyan olmanı istiyorum dedim ama o zamanlar da müslümanım diyordum sadece beni ne kadar sevdiğini görmek istedim ben onun için imanımdan dönmeyi göze almıştım hatta müslümanım diyordum bir müslüman gibi yaşamaya da başlamışdım daha sonrasında oda sen öyle istiyorsan olurum demişdi ilk söylediğim deki o sertlik yoktu ağlaması yoktu tatlı bir gülümsemesi vardı çok rahattı ama ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum Rabbime karşı çok mahçubum tekrar ben Hristiyanım demek istiyorum Hristiyan gibi yaşamak istiyorum ve bunu gerçekten istiyorum ama çok korkuyorum neden korktuğumu da bilmiyorum açıkcası çok huzursuzum kafam çok karışık Rabbim beni takrar kabul eder mi yoksa bir boşlukta mı kalırım dua edersem ban yardım eder biz onun yanında olduğumuz sürece o da bizim yanımızdadır her zaman bunları biliyorum İncil'i de okudum ve iman etmek istiyorum müslümanım derken biel Rab İsa Mesih için canımı seve seve veririm diyordum hala diyorum da lütfen bana yardım edin Kardeşlerim Rabbin ışığıın beni aydınlatmasını istiyorum dua edin bana lütfen Yönetim Notu: Lütfen dua isteklerinizi Dua ve Şükür Panosu'na, sorularınızı da Soru Panosu'na sorunuz. Konunuz sadece tek seferlik olmak üzere ilgili bölüme taşınmıştır. |