çok kötü bir durumdayım

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : çok kötü bir durumdayım

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Adanali25

çok kötü bir durumdayım

Öncelelikle herkese selamlar uzun bir aradan sonra tekrar forumda yazmaya başlıyorum

Kardeşlerim ben imanlı birisiydim İsa Mesih i çok seviyordum ve hala çok seviyorum Hristiyanım diyordum ve hayatım birçokşey o kadar güzel gidiyordu ki herşey yolundaydı istediğim gibiydi çok huzurlu ve mutluydum herkese Hristiyan olmak istediğimi söylemek istiyordum her gece her sabah dua ediyordum dah sonra sevgilime bahsettim çok seviyorum onu 18 yaşındayım ve 5 yıllır birlikteliğimiz var aileler biliyor çok seviyoruz anlayacağınız birbirimizi RAB İsa Mesih beni sınadı sanırım ben ona söylediğimde çok ciddiydi ağlıyordu hiçbir zaman olmaz demedi ama benim müslüman olmam için çok çabalı ben de onu kaybetme korkusundan dolayı mıdır yoksa başka birşeyden dolayı mı imanım dan döndüm çok huzursuzum ama hiçbir zaman İsa Mesih i reddetmedim

aradan biraz zaman geçti sevgilime ben Hristiyanım ve senin de Hristiyan olmanı istiyorum dedim ama o zamanlar da müslümanım diyordum sadece beni ne kadar sevdiğini görmek istedim ben onun için imanımdan dönmeyi göze almıştım hatta müslümanım diyordum bir müslüman gibi yaşamaya da başlamışdım daha sonrasında oda sen öyle istiyorsan olurum demişdi ilk söylediğim deki o sertlik yoktu ağlaması yoktu tatlı bir gülümsemesi vardı çok rahattı ama ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum Rabbime karşı çok mahçubum tekrar ben Hristiyanım demek istiyorum Hristiyan gibi yaşamak istiyorum ve bunu gerçekten istiyorum ama çok korkuyorum neden korktuğumu da bilmiyorum açıkcası çok huzursuzum kafam çok karışık Rabbim beni takrar kabul eder mi yoksa bir boşlukta mı kalırım dua edersem ban yardım eder biz onun yanında olduğumuz sürece o da bizim yanımızdadır her zaman bunları biliyorum İncil'i de okudum ve iman etmek istiyorum müslümanım derken biel Rab İsa Mesih için canımı seve seve veririm diyordum hala diyorum da lütfen bana yardım edin Kardeşlerim Rabbin ışığıın beni aydınlatmasını istiyorum dua edin bana lütfen

Yönetim Notu: Lütfen dua isteklerinizi Dua ve Şükür Panosu'na, sorularınızı da Soru Panosu'na sorunuz. Konunuz sadece tek seferlik olmak üzere ilgili bölüme taşınmıştır.

çok kötü bir durumdayım

hristiyanlık
Muslüman_Genç

çok kötü bir durumdayım

Yönetim Notu: Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır.

çok kötü bir durumdayım

hristiyanlık
simeon

çok kötü bir durumdayım

Sayın Adanalı

Kuşkusuz yapmış olduğunuz çok kötü bir günah ama Tanrının sizi bağışlayamayacağı kadar da büyük değil. Gerçekten Tanrı pişman bir yüreği hor görmez, Tekrar Ona gözyaşları ile dönün O sizin canınıza esenlik verir. Siz yeterki her şeye rağmen (sevgilinizi ya da canınızıkaybetme durumuna rağmen) Onu inkar etmeyin. Petrus ta bir anlık korku ile Rabbi inkar etti ama sonra tövbe etti ve canı pahasına Mesihin Müjdesini yaydı.
Esenkalın

çok kötü bir durumdayım

hristiyanlık
eymer

çok kötü bir durumdayım

Sevgili kardeşim ruhani beden önemlidir dünyasal beden yaptıklarımıza araçtır Rab seni bereketlesin şeytanın saldırılarından korusun fakat eğer çerçekten arada böyle bir sevgi varsa seven kişi anlar seven saygılıdır sana saygı duymayan sevgidende şüphe etmeni öneririm ne eşim için ne ailem nede başka bir dünyasal zevk için RABBİ İNKAR ETMEM sen eğer gerçekten imanlı bir kardeşimizsen dünyasal zevkler için imanını kirletme derim

çok kötü bir durumdayım

hristiyanlık
merty17

çok kötü bir durumdayım

Adanali25
Öncelelikle herkese selamlar uzun bir aradan sonra tekrar forumda yazmaya başlıyorum

Kardeşlerim ben imanlı birisiydim İsa Mesih i çok seviyordum ve hala çok seviyorum Hristiyanım diyordum ve hayatım birçokşey o kadar güzel gidiyordu ki herşey yolundaydı istediğim gibiydi çok huzurlu ve mutluydum herkese Hristiyan olmak istediğimi söylemek istiyordum her gece her sabah dua ediyordum dah sonra sevgilime bahsettim çok seviyorum onu 18 yaşındayım ve 5 yıllır birlikteliğimiz var aileler biliyor çok seviyoruz anlayacağınız birbirimizi RAB İsa Mesih beni sınadı sanırım ben ona söylediğimde çok ciddiydi ağlıyordu hiçbir zaman olmaz demedi ama benim müslüman olmam için çok çabalı ben de onu kaybetme korkusundan dolayı mıdır yoksa başka birşeyden dolayı mı imanım dan döndüm çok huzursuzum ama hiçbir zaman İsa Mesih i reddetmedim

aradan biraz zaman geçti sevgilime ben Hristiyanım ve senin de Hristiyan olmanı istiyorum dedim ama o zamanlar da müslümanım diyordum sadece beni ne kadar sevdiğini görmek istedim ben onun için imanımdan dönmeyi göze almıştım hatta müslümanım diyordum bir müslüman gibi yaşamaya da başlamışdım daha sonrasında oda sen öyle istiyorsan olurum demişdi ilk söylediğim deki o sertlik yoktu ağlaması yoktu tatlı bir gülümsemesi vardı çok rahattı ama ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum Rabbime karşı çok mahçubum tekrar ben Hristiyanım demek istiyorum Hristiyan gibi yaşamak istiyorum ve bunu gerçekten istiyorum ama çok korkuyorum neden korktuğumu da bilmiyorum açıkcası çok huzursuzum kafam çok karışık Rabbim beni takrar kabul eder mi yoksa bir boşlukta mı kalırım dua edersem ban yardım eder biz onun yanında olduğumuz sürece o da bizim yanımızdadır her zaman bunları biliyorum İncil'i de okudum ve iman etmek istiyorum müslümanım derken biel Rab İsa Mesih için canımı seve seve veririm diyordum hala diyorum da lütfen bana yardım edin Kardeşlerim Rabbin ışığıın beni aydınlatmasını istiyorum dua edin bana lütfen

Yönetim Notu: Lütfen dua isteklerinizi Dua ve Şükür Panosu'na, sorularınızı da Soru Panosu'na sorunuz. Konunuz sadece tek seferlik olmak üzere ilgili bölüme taşınmıştır.
Rab şöyle dedi: "Bir hardal tanesi kadar imanınız olsa, şu dut ağacına, 'Kökünden sökül ve denizin içine dikil' dersiniz, o da sözünüzü dinler. (Luka 17:6)... İmanından şüphe etme ve kalbinin sesini dinle kardeşim.Tanrı bizi tüm günahlarımıza rağmen sever.Tövbe et ve tekrar kardeşlerinle birlikte iman et.Rab mutlaka sana yol gösterecektir...Rab seninle olsun...esenlikler..

çok kötü bir durumdayım

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

çok kötü bir durumdayım konusuna benzer konular;

İslam beni çok kötü günlere sürüklüyor www.**** da görüleceği gibi kelime uyumlarındaki mucizeler ve 19 mucizesi dışında diğer mucizelerin safsata olduğunu kanıtlamış bulunmaktayım fakat sorun şu ki o ikisi hakkında bir yazı veya bir çürütme iddiası bile bulamadım iyi bir hristiyan değilim ve Baba'ya layık değilim ki bunları düşünebiliyorum bile ama zayıf karakterliyim ve çabuk etkileniyorum babam hristiyan fakat annem müslüman ve hep annemin etkisinde yaşadım o yüzden müslümanlığa yakındım her zaman fakat asla aklımdan bile geçmedi müslüman olmak lütfen yardımcı olun imanı tekrar kalbime getirin her gece incilin öğretilerini düşünüp onları ne kadar özlediğimi hatırlayıp üzülmekten yoruldum en yakın zamanda cevap vermeniz dileğiyle.. Yönetim Notu: Sevgili kardeşim; yeni veya...

Kötü Durumdayım Rabbi Tanımak İstiyorum . İyi Günler Hristiyan kardeşlerim. İlk olarak biraz kısa bir hayatımdan özet geçmek isterim. Bu umutsuzluk halim liseye başladığım zamanlarda başlamıştı. Rabbi ruhumda bedenimde ve hayatımda hissedemiyordum. Müslümanlığın namaz hariç bütün kısaslarına uyardım . Ama hala içimde bir huzursuzluk vardı. Ben müslümanların dediği gibi tanrıdan korkmak istemiyordum aksine tanrının sevgisini yüreğimde hissetmek istiyordum. Bu birkaç yıl devam etti ve artık kendimi o kadar boşta hissettim ki 1 ay önce intihar ettim. Yaptığımın Rabbe çok haksızlık ve günah olduğunun farkındayım. Hatta yaptığım zaman saniyesinde Rabbe karşı ağzımdan dualar dökülmeye başladı günahlarımı affetmesi için. Fakat Rabbi hala yüreğimde bulamıyorum. 2 Yıl önce Okuduğum ve...

Zaman Gazetesi'ni kötü kandırmışlar... Aşağıdaki röportajdaki hataları üyelerimiz okuyarak göreceklerdir Benim dikkat çekmek istediğim röportajdaki kişi, protestan, ortodoks, katolik, kadim ortodoks olabilmiş her halde... Diğer bir nokta bu kişinin bizim forumumuzda bir hesabı bulunmakta ve bu hesaptan bize email göndermiş, gönderdiği email 2007 yılına ait ve 9 yıllık imanlıyım diyor. Zaman gazetesindeki röportajda ise 17 yıllık papazım diyor...

O kadar da kötü biri değilim? O kadar da kötü biri değilim. Kendinizi iyi veya kötü hissetmeniz gerçek sorun değildir. Kutsal Kitap herkesin günah işlediğini söyler (Romalılar 3:23). Eğer iyi veya kötü herkes günah işlediyse, o zaman herkes Tanrı’nın yargısı altında acı çekecektir. Tanrı çok iyi bir kişiyi aramıyor; tamamen günahsız birini arıyor. Ama O sizin günahsız olamayacağınızı biliyor. Bu yüzden Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu'nu verdi. Öyle ki, O'na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun (Yuhanna 3:16). Kutsal Kitap bizim iyi işlerimizin Tanrı’nın karşısında kirli bir adet bezi gibi olduğunu söyler (Yeşaya 64:6). Bizim iyi işler yapmayı bırakmamız gerektiğini söylemez, fakat ne yaparsak yapalım...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : çok kötü bir durumdayım

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler