domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
leroux

kardeslerim iki gundur, hastaydim, grip. az once hastahaneden geldim.
domuz gribine yakalanmisim.
yarin aksama kader atesim vs gecmezse, hastahaneye yatacagim.

hepinizi uyarmaktayim, piyasada doktorumun dedigine gore normal grip kalmamis. butun gripler domuz gribiymis. en ufak bir suphede doktora gidin kardeslerim

Rab de dualarinizi beklemekteyim

hristiyanlık
ortodoksmoderator3

Gecmis olsun kardesim, yüce Tanrimiz YHVH size sifa versin.

Kendinize iyi bakin..

Sevgiler

Rabbimiz İsa Mesih'in lütfunu bilirsiniz. O'nun yoksulluğuyla siz zengin olasınız diye, zengin olduğu halde sizin uğrunuza yoksul oldu. Korintiler 8,9

hristiyanlık
umutlu

Sevgili Rab'bimiz,

Her şey için sana şükürler olsun. Rab sen merhameti bol bir Tanrı'sın. Sen burada, insan bedeninde, bizimle birlikteyken her fırsatta insanlara yardım ettin. Onları iyileştirdin. Onlara şifa verdin. Ya Rab, şimdi sana yalvarıyoruz leroux isimli kardeşimiz için... Lüften ona sonsuz merhametini göster, ona dokun, ve vücudundaki tüm zararlı ne varsa ortadan kaldır. Lütfen her zaman onun yanında ol ve tedavisini bereketle.

Rab'bimiz ve Kurtarıcı'mız İsa Mesih'in ismiyle,
Amin.

Rab sizi bereketlesin,
U'Mutlu.

hristiyanlık
Sebastian

Rab YHVH size acil şifalar versin Kardeşim.

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

hristiyanlık
NCyril

Geçmiş olsun kardeşim...
Sen hiç korkma, çünkü Rab'bimiz şifa veren Rab'dir.
Aynı zamanda seni rahatlatacak mı bilmiyorum ama birkaç hafta önce ben de domuz gribine yakalanmıştım, gördüğün gibi yaşıyorum hamdolsun :)
Senin için dua edeceğim.
İsa Şifamızdır!

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim konusuna benzer konular;

Hristiyanlıkta Domuz Eti Yemek Haram mıdır? Musevilerin yemediğini biliyorum. Tevratta yenmeyeceğini yazar. Sizler de kitab-ı mukkades'in biri tevrat(1. ahit) diğer incil(2. ahit) sonuç olarak haram mı? Haram sa neden hristiyan ülkeler domuz eti tüketiyor?

Domuz gribi aşısı GDO'lu mu? (ANKA)

Domuz Mukaddes Kitapta Haram Değilmi? Değerli arkadaşlar! Eski Ahit Levililer 11. babta ki ayetlere göre Domuz Haramdır, onu elleyen ve yiyen Murdardır, Hristiyanlıkta bu emir ve Şeriat kale alınmıyor mu? yoksa İncili şerifte helal olduğu mu yazıyor? eğer bu şeriat kuralına inanılıyorsa Hıristiyanlar neden bunu uygulamıyor? eğer inanılmıyorsa Eski ahit neden Mukaddes kitapla beraber alınıyor? aydınlatırsanız sevinirim, saygı ve sevgiyle.. SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Temel Kavramlar >> Yasa bölümünü okursanız bu ve benzeri tüm durumlar için kavramsal açıklama bulunuyor.

Dualarinizi eksik etmeyin Yarin ruhanimize vaftiz olma dilegimi aciklayacagim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...Umarim sonunda bekledigim o guzel yaniti alirim. Sevgilerimle,

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler