| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim - Sayfa 4 konusu 1399 kez okundu, 18 kez cevaplandı. En son mesaj Aliriza tarafından gönderildi. domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim kardeslerim iki gundur, hastaydim, grip. az once hastahaneden geldim. domuz gribine yakalanmisim. yarin aksama kader atesim vs gecmezse, hastahaneye yatacagim. hepinizi uyarmaktayim, piyasada doktorumun dedigine gore normal grip kalmamis. butun gripler domuz gribiymis. en ufak bir suphede doktora gidin kardeslerim Rab de dualarinizi beklemekteyim domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim konusu 1399 kez okundu, 18 kez cevaplandı. En son mesaj Aliriza tarafından gönderildi.
Ya Rab yalnız sâlih olan Peder, Oğul ve Aziz Ruh, üç sıfatta bir gerçek Tanrı'mız. Sen ki asil lûtfundan dolayı bütün mahlûkatı yoktan meydana getirdin ve bizim kurtuluşumuz için biricik Oğlun’un insan olup Haçlanmasını münasip buyurdun. Sensin hakikatin, nurun ve her türlü iyiliklerin kaynağı, imdi ey şefkatli Efendi, senin Tanrιlığının ilâhî nuru bizim kalplerimize aydınlık versin ve aklımızın gözlerini nurlandırsın, hatta senin İncilin’in ilâhî kelâmlarının ışığında yürüyelim ve bedenin arzularını tepeleyerek, ruhani yolda ömrümüzü tamamlayalım ve bu tarzda bizim için hazırladığın ebedi iyiliklere nâil olalım. Aziz Tanrιdoguran’ın ve tüm Azizlerin’in aracılıkları ile. Amin.
amin.. rabbim en kısa zamanda şifa versin, sağlığına kavustursun seni.
+
kardeslerim iki gundur, hastaydim, grip. az once hastahaneden geldim.
domuz gribine yakalanmisim.
yarin aksama kader atesim vs gecmezse, hastahaneye yatacagim.
hepinizi uyarmaktayim, piyasada doktorumun dedigine gore normal grip kalmamis. butun gripler domuz gribiymis. en ufak bir suphede doktora gidin kardeslerim
Rab de dualarinizi beklemekteyim
Leroux Nasılsın Düzeldin mi ? Merak ettim .
Dualarımızda hala varsın
sevgiler
kardeslerim iki gundur, hastaydim, grip. az once hastahaneden geldim.
domuz gribine yakalanmisim.
yarin aksama kader atesim vs gecmezse, hastahaneye yatacagim.
hepinizi uyarmaktayim, piyasada doktorumun dedigine gore normal grip kalmamis. butun gripler domuz gribiymis. en ufak bir suphede doktora gidin kardeslerim
Rab de dualarinizi beklemekteyim
Leroux Nasılsın Düzeldin mi ? Merak ettim .
Dualarımızda hala varsın
sevgiler
Leroux kardeşimize Rab'dan acil şifalar diliyor ve en kısa zamanda tekrar normal yaşantısına dönmesini diliyoruz.
Domuz gribi salgını bilinçli olarak yaygınlaştırılıyor.Özelli kle el sıkışma ve öpüşme olaylarını durdurmak gerekiyor. Ellerimiz sürekli sabunla yıkamalıyız ve vücudumuzun direncini artıracak yiyecekleri tercih etmeliyiz. Özellikle C vitamini içeren greyfurt, turunçgiller ve yeşil sebzeleri bol bol yememiz gerekir.
domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim konusuna benzer konular;
Domuz eti hakkında Selamlar arkadaşlar 3 haftadır forumdayım hristiyanlığı daha yakından öğrenip sorularımı cevaplandırıp doğru yolu bulacağıma inanıyorum.Konu;Domuz eti!
Evet arkadaşlar domuz eti yemek müslümanlıkta yasak kendi dışkısı ile beslendiği için bu canlının etini müslümanlar yemiyor ben müslüman olarak büyüdüğüm için yemiyordum ve şuana kadar hiç yemedim fakat hristiyanlıkta domuz eti yendiğini biliyorum bana açıklarmısınız Neden domuz eti müslümanlıkta yasak ve hristiyanlıkta yasak değil sonuçta dışkı ile besleniyor? Eğer yanlış bir soruysa cahilliğime verin.
Hristiyanlıkta Domuz Eti Yemek Haram mıdır? Musevilerin yemediğini biliyorum. Tevratta yenmeyeceğini yazar. Sizler de kitab-ı mukkades'in biri tevrat(1. ahit) diğer incil(2. ahit) sonuç olarak haram mı? Haram sa neden hristiyan ülkeler domuz eti tüketiyor?
Domuz gribi aşısı GDO'lu mu? Ankara Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akçelik, domuz gribi aşısının genetiği değiştirilmiş organizma olduğunu belirtti
ANKARA (ANKA) - “Düşük risk grubuna giren bu tür GDO'lu ürünlerin kullanımı sonucunda ortaya çıkacak sonuçların da ne olacağı bilinmiyor” dedi.
Külturçev tarafından “GDO’muz” başlığı altında düzenlenen panelde konuşan Ankara Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Akçelik, GDO’lu ürünlerin yüksek risk içeren ve düşük risk içeren adı altında iki gruba ayrıldığını, gıda ve tarımsal ürünlerin yüksek risk içeren grupta bulunduğunu belirtti. Ağırlıklı olarak da bu grubun kamuoyunun gündeminde tutulduğunu fakat düşük risk adı altında toplanan ve risk olduğu kabul edilmeyen grupta ise alkoller, renklendiriciler,...
Domuz Mukaddes Kitapta Haram Değilmi? Değerli arkadaşlar!
Eski Ahit Levililer 11. babta ki ayetlere göre Domuz Haramdır, onu elleyen ve yiyen Murdardır, Hristiyanlıkta bu emir ve Şeriat kale alınmıyor mu? yoksa İncili şerifte helal olduğu mu yazıyor? eğer bu şeriat kuralına inanılıyorsa Hıristiyanlar neden bunu uygulamıyor? eğer inanılmıyorsa Eski ahit neden Mukaddes kitapla beraber alınıyor? aydınlatırsanız sevinirim, saygı ve sevgiyle..
SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Temel Kavramlar >> Yasa bölümünü okursanız bu ve benzeri tüm durumlar için kavramsal açıklama bulunuyor.
Dualarinizi eksik etmeyin Yarin ruhanimize vaftiz olma dilegimi aciklayacagim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...Umarim sonunda bekledigim o guzel yaniti alirim.
Sevgilerimle,
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil