Dua , İş bulmak isteyenler için

Dua , İş bulmak isteyenler için hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dua , İş bulmak isteyenler için konusu 474 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. Dua , İş bulmak isteyenler için İş arayanlar için Dua: Alnın terlemiş olarak ekmeğini ye ( Yaratılış 3,19 ) Çalışmak istemeyen, yemek de yemesin. ( 2 Selanikliler 3,10 ) Azize Meryem ve Yusuf ile beraber çalışan Nasıralı İsa'yı düşün ve problemlerini, işsizliğini, bu nedenle çektiğin sıkıntıları İsa ile konuş, İsa seni anlıyacaktır. Böyle Dua et: Ey herşeye gücü yeten, beni daha Annemin karnındayken sevmiş olan Yüce Tanrım, Seni ve diğerlerini daha fazla sevebilmem için ve Senin Kutsal arzularına göre mübarek bir hayat sürebilmem için bana yardım et. Rab'bim ve Kurtarıcım, Yüce İsa , Sen marangoz olarak çalıştın, işsizlik dolayısıyla olan sıkıntılarıma ve problemlerime anlayış göster. Bir iş bulup mutlu bir hayat sürmem için yardım et. Bana bulacağın her işi yapmaya hazırım. Beni gurur, kibir, tembellik ve korkularımdan... Dua , İş bulmak isteyenler için

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Dua , İş bulmak isteyenler için konusu 474 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.

Dua , İş bulmak isteyenler için konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Dua , İş bulmak isteyenler için hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-01-11, 11:15
Y U H A N N A

İş arayanlar için Dua:

Alnın terlemiş olarak ekmeğini ye ( Yaratılış 3,19 )
Çalışmak istemeyen, yemek de yemesin. ( 2 Selanikliler 3,10 )
Azize Meryem ve Yusuf ile beraber çalışan Nasıralı İsa'yı düşün ve
problemlerini, işsizliğini, bu nedenle çektiğin sıkıntıları İsa ile konuş,
İsa seni anlıyacaktır.

Böyle Dua et:
Ey herşeye gücü yeten, beni daha Annemin karnındayken sevmiş olan Yüce Tanrım, Seni ve diğerlerini daha fazla sevebilmem için ve Senin Kutsal arzularına göre mübarek bir hayat sürebilmem için bana yardım et.
Rab'bim ve Kurtarıcım, Yüce İsa , Sen marangoz olarak çalıştın, işsizlik dolayısıyla olan sıkıntılarıma ve problemlerime anlayış göster.
Bir iş bulup mutlu bir hayat sürmem için yardım et. Bana bulacağın her işi yapmaya hazırım. Beni gurur, kibir, tembellik ve korkularımdan kurtar ki, bana bulduğun iş yerinde cesaret , iyi niyet ve kuvvet ile çalışabileyim.
Seni sadık kalacağıma, senin yolunda ilerleyeceğime, önce senin egemenliğini arayacağıma, senin hizmetkarın olacağıma söz veriyorum.

Not: Rab'be , maaşının %10 unu fakirlere, veya hayırkurumlarına bağışlayacağına söz vermeni tavsiye ederim.

Alttaki Ayetleri Oku:

1.Se 5:12 Kardeşler, aranızda çalışanların, Rab'bin yolunda size önderlik edip öğüt verenlerin değerini bilmenizi rica ederiz. Yaptıkları işten ötürü onlara sonsuz saygı ve sevgi gösterin. Birbirinizle barış içinde yaşayın. Size yalvarırız kardeşler, boş gezenleri uyarın, yüreksizleri cesaretlendirin, güçsüzlere destek olun, herkese karşı sabırlı olun. Sakın kimse kötülüğe kötülükle karşılık vermesin. Birbiriniz ve tüm insanlar için her zaman iyiliği amaç edinin. Her zaman sevinin. Durmadan dua edin. Her durumda şükredin. Çünkü Tanrı'nın Mesih İsa'da sizin için istediği budur. Ruh'u söndürmeyin. Peygamberlik sözlerini küçümsemeyin.
Her şeyi sınayın. İyi olana sımsıkı tutunun. Her çeşit kötülükten kaçının.

Mez. 62:1 Canım yalnız Tanrı'da huzur bulur, Kurtuluşum O'ndan gelir.
Mez. 62: 2 Tek kayam, kurtuluşum, Kalem O'dur, asla sarsılmam.
Mez. 62: 3 Birini ezmek için daha ne vakte kadar Hep birlikte üstüne saldıracaksınız, Eğri bir duvara, Yerinden oynamış bir çite saldırır gibi?
Mez. 62: 4 Tek düşünceleri onu doruktan indirmektir. Yalandan zevk alırlar. Ağızlarıyla hayırdua ederken, İçlerinden lanet okurlar. Sela
Mez. 62: 5 Ey canım, yalnız Tanrı'da huzur bul, Çünkü umudum O'ndadır.
Mez. 62: 6 Tek kayam, kurtuluşum, Kalem O'dur, sarsılmam.
Mez. 62: 7 Kurtuluşum ve onurum Tanrı'ya bağlıdır, Güçlü kayam, sığınağım O'dur.
Mez. 62: 8 Ey halkım, her zaman O'na güven, İçini dök O'na, Çünkü Tanrı sığınağımızdır. Sela
Mez. 62: 9 Sıradan insan ancak bir soluk, Soylu insansa bir yalandır. Tartıya konduğunda ikisi birlikte soluktan hafiftir.
Mez. 62: 10 Zorbalığa güvenmeyin, yağma malla övünmeyin; Varlığınız artsa bile, ona gönül bağlamayın.
Mez. 62: 11 Tanrı bir şey söyledi, Ben iki şey duydum: Güç Tanrı'nındır,
Mez. 62: 12 Sevgi de senin, ya Rab! Çünkü sen herkese, yaptığının karşılığını verirsin.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Dua , İş bulmak isteyenler için

Dua , İş bulmak isteyenler için konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Dua , İş bulmak isteyenler için konusuna benzer konular;

Yaşamın anlamını bulmak Soru: Kutsal Kitap hayatta amacın nasıl bulunacağı konusunda ne der? Yanıt: Kutsal Kitap hayattaki amacımızın ne olması gerektiği konusunda çok açıktır. Eski ve Yeni Antlaşmalar’daki adamlar hayatın amacını aramış ve bulmuşlardır. Yeryüzünde yaşamış en bilge adam olan Süleyman, sadece bu dünya için yaşadığında yaşamın boş olduğunu keşfetmişti. Vaiz Kitabı’nın sonunda şöyle bildirir: “Her şey duyuldu, sonuç şu: Tanrı’ya saygı göster, buyruklarını yerine getir, Çünkü her insanın görevi budur. Tanrı her işi, her gizli şeyi yargılayacaktır, İster iyi ister kötü olsun" (Vaiz 12:13-14). Süleyman hayatın düşüncelerimiz ve yaşamlarımızla Tanrı’yı onurlandırmakla ilgili olduğunu çünkü bir gün yargılanmak üzere O’nun önünde duracağımızı söyler. Hayattaki amacımızın bir kısmı Tanrı’dan korkmak ve...

Doğru Kilisemi Bulmak İçin Dua İstiyorum İnanan kardeşlerim, sizin gibi Mesih'e inananlardan hangi kiliseye tabii olmam konusunda en hayırlısını dua etmenizi rica edicem. Hangi mezhepten olursanız olun Mesih'e inanan olmanız önemlidir benim için.

Reform Teolojisinin (Kalvinizm) 5 Maddesini öğrenmek isteyenler için Temel bir kaynak http://www.hristiyan.net/bilinmeyenlutuf.htm, http://images.amazon.com/images/P/0801011213.01.LZZZZZZZ.jpg Bilinmeyen Lütuf - 1 GRACE UNKNOWN: THE HEART OF REFORM THEOLOGY R. C. Sproul Reform Teolojisi'ni kucaklayan

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih