| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Dua isteği (Azize Teresa Latin Katolik Kilisesi) konusu 348 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj cengiz33 tarafından gönderildi. Dua isteği (Azize Teresa Latin Katolik Kilisesi) Herkesin Noel bayramını en içten dileklerimle kutlarım. son zamanlarda içinde bulunduğum koşullardan ötürü Kilise'deki ayinlere katılamıyorum. Sizlerden daha iyi bir iş bulmam için dua etmenizi istiyorum. Tek ricam bu olacak. Sözlerime Şunu da eklemek isterim. Tüm Azize Teresa Kilise'si cemaatine buradan selam salar, onların arasına en kısa zamanda dönmeyi temmeni ederim. Hepinizi çok ama çok seviyorum. Sizlerden ayrı kaldığım her an değerinizi çok daha iyi anladım. Sizler hakkında duyduğum bütün kötü düşüncelerimden ötürü sizlerden bin defa özürdilerim. Sizler de dualarınızı kardeşinizden esirgemeyin. ERTAN Dua isteği (Azize Teresa Latin Katolik Kilisesi)
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Dua isteği (Azize Teresa Latin Katolik Kilisesi) konusu 348 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj cengiz33 tarafından gönderildi.
Herkesin Noel bayramını en içten dileklerimle kutlarım. son zamanlarda içinde bulunduğum koşullardan ötürü Kilise'deki ayinlere katılamıyorum. Sizlerden daha iyi bir iş bulmam için dua etmenizi istiyorum. Tek ricam bu olacak. Sözlerime Şunu da eklemek isterim. Tüm Azize Teresa Kilise'si cemaatine buradan selam salar, onların arasına en kısa zamanda dönmeyi temmeni ederim. Hepinizi çok ama çok seviyorum. Sizlerden ayrı kaldığım her an değerinizi çok daha iyi anladım. Sizler hakkında duyduğum bütün kötü düşüncelerimden ötürü sizlerden bin defa özürdilerim. Sizler de dualarınızı kardeşinizden esirgemeyin.
Dua isteği (Azize Teresa Latin Katolik Kilisesi) konusuna benzer konular;
Samsun Katolik Kilisesi Esenlikler.Duyduğuma göre Samsun Mater Dolorosa Katolik Kilisemiz'de peder ve cemaat yokmus.Bakıma ve onarıma ihtiyacı varmıs.Samsun'daki kilise hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.Rab sizinledir.
Azize Tereza Kilisesi Öncelikle bütün forum katılımcılarına merhaba demek istiyorum.Forumunuza üye olarak yeni katıldım ve bu forumda ki ilk mesajım...
Kendimi tanıtmam gerekirse;On dokuz yaşındayım, üniversite öğrencisiyim ve Ankara'da ikamet ediyorum.
Uzun süredir Hristiyanlığı araştıran biri olarak Ankara'da bir Katolik Kilisesinin ibadetine katılmak istiyorum.Bildiğim kadarıyla Ankara'da Katolik kilisesi olarak Ulus semtinde Azize Tereza Kilisesi var. Acaba Cumartesi günü kendilerine telefonla ibadetlerine katılmak istediği belirtsem Pazar günkü ibadete katılabilirmiyim?
Forumda bu kilisenin ibadetlerine katılan biri varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi?Çünkü; Biraz çekiniyorum.Zira toplumda ki Anti-Hristiyan söylemlerden dolayı benim gibi yabancı birini Kilisenin içine almaktan...
Diyarbakır kilisesi için dua isteği. Bu kilisenin duaya ihtiyacı var. Yalnızca zor günler yaşadıklarını duydum ama içinde bulundukları durumu tam olarak bilmiyorum. Kilisenin pastörü Kemal T. Bu kadarını biliyorum. Bu kilise üyesi bir kardeşten veya bu kiliseyi bilen bir kardeşten ne tür zorluklar yaşadıkları konusunda bilgilenmek isterim. Eğer sorunlarının ne olduğunu tam olarak bilirsek daha etkili dua edebiliriz.
Feriköy Latin Katolik Mezarlığı'nın içler acısı hali!!! Bugün televizyonda haberlerde gösterdi,haçları kırmışlar mezarların başındaki,mozolelerden kemikleri dışarı çıkartıp saçmışlar,resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü:-(((
En son 1,5 sene önce gitmiştim mezarlığa ve orada gömülü olan yakınlarım var...
O mezarlığın çevresi uzun duvarlarla çevrilidir ve kapısında bekçi durur..Kilise yetkilileri uyuyor mu???
Bu yeni birşey değil..!!!
Gerçi eskiden de vandalizm vardı,mezar üzerindeki resimler sökülüp kaidelere zarar veriliyordu,heykellerin başları kopartılıyordu...
Buradan Katolik mezarlıklarından sorumlu ruhani Msgr. Marovitch'i göreve davet ediyorum,lütfen ivedilikle bir önlem alın ve mezarlığa her elini kolunu sallayanın girmesine mani olun...
Papa, Türkiye'de, Katolik Kilisesi'nin resmi olarak tanınmasını istedi. Papa kiliseye imtiyaz istedi
19 Ocak 2007 Cuma 15:06
16. Benediktus, Vatikan'ın öteden beri dile getirdiği bu talebi, bugün
Türkiye'nin yeni Vatikan Büyükelçisi Muammer Doğan Akdur'un güven mektubunu kabulü sırasında yaptığı konuşmada yineledi.
"Türk Anayasasında herkes için güvence altına alınmış din özgürlüğünden
Katoliklerin de yararlandırılması gerektiğini" ifade eden 16. Benediktus,
"Türkiye'de Katolik Kilisesi, hukuki statüsünün tanınması hakkından istifade
edebilmeli; (Türkiye Katolik) Piskoposlar Kurulu ile devlet yetkilileri arasında, olası sorunları çözümleyebilecek ve taraflar arasındaki iyi ilişkileri idame ettirebilecek bir diyalog hayata geçirilmelidir" dedi.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil