Dua isteği gönderirken dikkat edilmesi gereken hususlar

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dua isteği gönderirken dikkat edilmesi gereken hususlar

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konu kapatılmıştır

hristiyanlık
evangelion

Lütfen dua isteğinizi yazarken slogan tarzı başlıklar kullanmayın, dua isteğinizin konusunu açıkça belirten bir başlık kullanın. Mümkünse kilisenizin ismini de belirtin.

Örnek: "Ankara Protestan Kilisesi'nden Murat kardeş ameliyat olacak"

Bu konu kapatılmıştır

Dua isteği gönderirken dikkat edilmesi gereken hususlar konusuna benzer konular;

Kutsal Kitabı okurken uyulması gereken şekli şartlar var mı? Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere bir süredir imanımı şekillendirmek için Rab İsa'nın ışığında ona giden yolda aydınlanmaya çalışıyorum. İçimde gitgide büyüyen bir sevgi var Rab'be. Tarif edemiyorum, şaşırıyorum ama yıllardır ilk kez huzur duyuyorum. D&R kitabevinden bir kutsal kitap satın aldım. Kitabı Mukaddes şirketinin 2011 basımı. Bu çevirinin güvenilir olduğunu zannediyorum. Forumdaki arkadaşlarımın tavsiyesine uyarak çok yavaş ve sindire sindire okuyorum. Okuduğum her kısmı anlamaya, anlamlandırmaya çalışıyorum. Henüz Tevrat'ı okuyorum. Sorum şu: Kutsal Metinleri okurken örtünmek, daha kapalı giyinmek, dik bir şekilde oturmak yada abdest almak gibi herhangi bir şekli şarta uymalı mıyım? Süreçten haberdar olan bir...

İbraniler'e Mektup'un yazarı ve Kanon'a dahil edilmesi Eski zamanlarda Kilise önderleri İbraniler'e mektup bölümünü şu andaki gibi isimsiz bir mektup olarak mı kabul ediyorlardı yoksa St.Paul'ün yazmış olduğu bir mektup olarak mı görüyorlardı?Bu mektubun Kanon'a dahil ediliş süreciyle ilgili zahmet olmazsa biraz ayrıntılı bilgi almam mümkün müdür?Yardımlarınız için teşekkür ederim...

Nişanlılık Öncesi Sormanız Gereken 5 Soru NİŞANLILIK ÖNCESİ KENDİNİZE SORMANIZ GEREKEN 5 SORU <?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:p></O:p> <O:p></O:p> David Powlison<O:p></O:p> ve<O:p></O:p> John Yenchko<O:p></O:p> <O:p></O:p>

kilisede oğlumun vaftis edilmesi çok değerli din kardeşlerim oğlumun ve benim bir kiliseyle tanışıp dua edebilmem bu fırsatı bulabilmem için dualarınızı eksik etmeyin şimdiden teşekkür ederim isamesih bizimle ve bizim çobanımız o0lsun bizi daima iyiliye yönlendirsin

Reform hakkında bilinmesi gereken bazı gerçekler Reform öğretisine inananlar Kutsal Kitap'ın tamamlandıktan sonra vahiylerin sona erdiğini dolayısıyla yeni vahiylerin gelmeyeceğini ifade ederler. Ancak sola scriptura üzerinden bunu tam olarak ispat edemezler, tıbbi bazı araştırmaları delil olarak kullanırlar, oysaki sola scriptura diyorsanız tıbbi araştırmaları delil olarak sunamazsınız dini konularda... Reform öğretisine inananlar kadınların önderliğine, öğreti vermesine karşı çıkarlar. O bölümdeki ayetler o gün içindi diyen Karizmatiklere Kutsal Kitap her zaman geçerli derler ama aynı Korintliler mektubu içindeki "kadınların başını örtmesi" öğretisini Ortodoks geleneği diye istemezler ve tıpkı Karizmatikler gibi o bölümdeki ayetler o gün içindi derler... Reform öğretisine...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dua isteği gönderirken dikkat edilmesi gereken hususlar

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler