Dua İsteği

Dua İsteği hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dua İsteği konusu 977 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. Dua İsteği sevgili kardeşlerim, yaşadığım iş arayışı sıkıntılarımda, bir an önce iş bulabilmem için, dua etmenizi istiyorum. esenlikler Dua İsteği

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Dua İsteği konusu 977 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.

Dua İsteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Dua İsteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-12-10, 12:40
Dua İsteği
kapanga

sevgili kardeşlerim, yaşadığım iş arayışı sıkıntılarımda, bir an önce iş bulabilmem için, dua etmenizi istiyorum. esenlikler

Dua İsteği

Dua İsteği

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Dua İsteği

Dua İsteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-12-10, 15:21
Dua İsteği
jude

Sevgili Isa, is konusunda talebi olan bu kardesimizin dualarini duymani rica ediyorum. Lutfen, kardesimizin yasamini idame ettirmesini saglayacak ve kendini gerceklestirmesine katki sunacak bir isi olsun. Beni duydugunu ve sevdigini biliyorum, beni geri cevirmeyecegini dusunuyorum, lutfennn.

kapanga
sevgili kardeşlerim, yaşadığım iş arayışı sıkıntılarımda, bir an önce iş bulabilmem için, dua etmenizi istiyorum. esenlikler

Dua İsteği

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeölmüştüm; yaşama döndüm, kaybolmuştum; bulundum.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Dua İsteği

Dua İsteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-12-10, 16:38
Dua İsteği
fundi

Isa Mesihin Yüce Adinda AMIN

Dua İsteği

Dua İsteği

Dua İsteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-12-10, 07:59
Dua İsteği
Groftard

Rab Isa, kardeslerimin duasina katiliyorum. Sen bu kardesimin ihtiyacina sagla diye dua ediyorum. Bizim gundelik ekmegimizi veren sensin, istegin dogrultusunda her ihtiyacimizi karsilarsin. Bu kardesimize bir is saglaki kendi ayaklarinin uzerinde dursun ve senin tanigin olsun.
Isa Mesih`in adiyla, Amin

Dua İsteği

Dua İsteği

Dua İsteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-12-10, 13:56
Dua İsteği
Aliriza

Groftard
Rab Isa, kardeslerimin duasina katiliyorum. Sen bu kardesimin ihtiyacina sagla diye dua ediyorum. Bizim gundelik ekmegimizi veren sensin, istegin dogrultusunda her ihtiyacimizi karsilarsin. Bu kardesimize bir is saglaki kendi ayaklarinin uzerinde dursun ve senin tanigin olsun.
Isa Mesih`in adiyla, Amin
Sevgili kardeşimizin isteğinin RAB'bimiz ve kurtarıcımız MESIH İSA tarafından kabul edilmesini diliyorum.

Dua İsteği

Dua İsteği

Dua İsteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Dua İsteği konusuna benzer konular;

Dua İsteği Belki yeri değil belki saçma ama bunu sizden ''Mecburen'' isteyeceğim.Hayatımda her şey bozuk gidiyor kendimi ölümcül yalnız hissediyorum sizden isteğim tanrının bana yanımda olduğunu hissettirmesi için dua etmeniz teşekkür ederim.(Not:Admin buna ihtiyacım var silip atma 1 kişi bile benim için dua ederse dünyanın en mutlu insanı olurum.)

Evrensel Dua İsteği Dua edelim Sevgide duran Sevgili kardeşlerim dua edelim! Mesih'e ait olanlar artık gülmeye başlasın..Çünkü Mesih'e, İSA'mıza GERÇEKTEN VE KALBEN ait olanlar hep sevgide dururlar! Sevgide durdukları için de yalan ruhlar tarafından kendilerine türlü kötülükler tezgahlanır. İftiralar atılır. Arkalarından konuşulur. Bu yüzden dua edelim yana yakıla. Yüksek sesle değil, içimizden haykıralım ki GÖKTE TAHT KURAN İLAHİ BABA bizi daha net duysun! Dua edelim kardeşler. Dua edelim ki MESİH İSA'mıza, Kutsal Öğretmenimize, İlahımıza ait olanlar, O'nun seçtikleri yeri miras alsınlar! A-MİNNNNN!

Dua İsteği Herkese merhabalar,ben bir yakınım için dua isticektim kendisinde tümor var ve aile durumları biraz bozuk... Fakat kendisi çok iyi bir insan evet farkındayım dua konusunda belirtmem gereken hususlar var ama kendisi şuan müslüman ve arkadaşımın annesi oluyor... ama ben yinede sizden dualarınızı esirgememenizi isticem..Lütfen herkes dua etsin.. Tanrı Sizleri Korusun..AMİN..

Dua İsteği Mesih İsa adına,Rab im sen herşeye kadirsin,yerin göğün yaratıcısısın. Arkadaşlarım,kardeşlerim,bir tanıdığımın bazı rahatsızlıkları var ve kontrol e gidecek,hastalığı ile ilgili devamlı sorunlar yasıyor,doktor un vereceği cevab tabiki çok önemli,,,bugün bazı testler yapılacakmış,sizlerden isteğim DUA edelim,hepberaber edelim,Lütfen. RABBİM Hep onunla ol,ona dokun,Nurun onun üzerinde olsun,BABA, OĞUL,KUTSAL RUH adına,Amin.

Dua İsteği Arkadaşlar yarın bir arkadaşımın davasında şahitlik yapacağım.Lütfen benim için dua edin.Dualarınıza gerçekten ihtiyacım var.Oldukça tedirginim.Arkadaşımın masum olduğunu ve büyük bir ihtimalle bu davadan bir şey çıkmayacağını biliyorum.Ama içimdeki endişe asla geçmiyor.Dualarınızla yanımda olursanız çok mutlu olurum.Forumda yeniyim eğer yanlış bölüme yazıyorsa affınıza sığınıyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.Umutlu,sağlıklı günler dilerim.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih