Dua isteğim (Ailem'e imanımı açıkladım)

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dua isteğim (Ailem'e imanımı açıkladım)

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Titus

Sevgili kardeşlerim..Uzun süre önce iman etmeme rağmen aileme imanımı dün açıklayabildim.Tahmin edeceğiniz gibi çok üzüldüler.Sizden bu süreçte RAB İsa'nın tanıklığını en iyi şekilde yapabilmem için,ailemin kalbine Tanrı'nın esenlik vermesi için dua rica ediyorum.RAB sizinle olsun..

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8

Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6

hristiyanlık
Nasirali

Rab İsaya senin için dua edeceğim ağabeyim. Seni çok seviyoruz bundan emin ol

Rab seninle olsun , ailenin yüreğine dokunsun

amin.

hristiyanlık
sola gratia

sevgili Titus kardeşim verdiginiz tanıklık cok önemli...YHVH ye yarasır bir iman acıklaması ile birlikte yasam ve davranıslarınızlada ailenize iyi bir tanıklık vereceginize bunuda YHVH'nin istedigi şekilde ,O'nun gücü sayesinde yapacagınıza YHVH'nin Oglu YASHUAH'ın adıyla diliyorum.Yüce Rabbim sizi bu süreçte güçlendirsin ailenizin her bireyin yüregine dokunsun ve kendini tanıtsın...

YHVH'nin oglu YAHSUAH'ın adıyla
amin

hristiyanlık
müzisyen

rab isa mesih ailenede kendi imanını ve huzurunu versin.ammen.

hristiyanlık
alperakça

iyi ya sen söyleyebilmişsin ben yanasamıyorum bile

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Dua isteğim (Ailem'e imanımı açıkladım) konusuna benzer konular;

Hristiyan Forum'a teşekkür: İmanımı babama açıkladım Kardeşlerim, Bunu buraya mı yazmam gerekir bilmiyorum, bu benim için Müjde'den gelen yeni bir müjde ve konumuzla doğrudan ilgili.. Geçen gün bu konuya yazdığımda babama imanımı açıklamaya hazır olduğumu söylemiştim. Bunu dün başardım!!! Balkonda yaptığımız uzun sohbet beni cesaretlendirdi ve dini konularda konuşmaya başladık, ben Hristiyan olduğumu açıkladım.. Hatta sadece babama değil, balkonda oturan apartman komşularımıza da duyurduğuma eminim :) O kadar rahatladım ki, sizlere anlatamam. Artık annem de babam da gerçeği biliyorlar!

Dua isteğim Kardeşlerim merhabalar hepinize, Öncelikle Noeli şimdi kutlayan herkesin noelini tebrik ediyorum, Yüce Kurtarıcımızı hergün anmak ve sevdiklerimizle daha nice noeller yaşamanızı tanrımızdan herkese diliyorum. 22 yaşında ve fit olmama rağmen sağlığımda bir problem var. Tam bir problem denemez ama bu genç yaşta iktidarsızlık beni çok endişelendiriyor. Geçen yaz farkettiğim bu olay sürekli aklımda, bazen diyorum eğer çocuğum olmayacaksa tanrı beni neden erkek yarattı ama her şey bir şey için olur. Sizden ricam bu zor günlerimde bana dualarınızla destek olmanız ve eğerki bu talihsiz olayı yaşamış olanınız varsa benimle iletişime geçmeniz. Esenlikler ve barış diliyorum.

imanımı eşime açıkladım ama... Merhaba. Ben dün akşam imanımı eşime açıkladım. Dün akşama kadar da izlediğim yolu ve açıklarken izlediğim yolu, yaşadıklarımı, aldığım tepkiyi paylaşmak ve fikir almak istiyorum. Eşim müslümanlığa bağlı bir kişidir. Ailesinde islami din adamları ve alimleri vardır. Ailesinin çevresi de bu yönde islamiyete bağlı kişilerdir. Ben iman ettikten sonra bu siteden aldığım tavsiyelere göre; eşimin bendeki olumlu değişiklikleri farketmesi için bekledim... Hergün açıklamak için fırsat kolladım. Bazen çok güzel ve hatta mucizevi fırsatlarla karşılaştığım oldu. Ama bir şekilde o bu fırsatları değerlendirmemi engelledi. Bir akşam, eşimin çok şiddetli bir baş ağrısı vardı. Eşim böyle bir rahatsızlığı hiç denecek kadar az...

Dua isteğim Merhaba. Adım Suat Bir kaç aydır çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Gerek maddi gerekse de çalıştığım yerdeki manevi konulardan dolayı. İş yerinde duvarların üzerime geldiğini düşünüyorum artık. Patron ve temsilcisi tarafından çok zor durumlara sokuluyorum. Haddinden fazla iş istekleri olduğunu düşünüyorum. Bir kardeşiniz olarak sizlerden dualarını bekliyorum.

Dua isteğim... Yarın (Cumartesi günü) küçük bir ameliyat geçireceğim. Önemli bir şey değil, pazar günü tekrar evimde olacağım. Ancak yine de gerek operasyon sırasında bir aksilik çıkmaması, gerekse sonrasında çok ağrı çekmemem için dua ederseniz sevinirim. Hristiyan kardeşlerimin dualarını aldığımı bilmek bana daha da güç verecektir. Benimki birçok hastanın yanında bir hiçtir. RAB ciddi hastalığı olan herkese kuvvet ve şifa versin. Teşekkür ederim okuyan ve dua eden herkese.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dua isteğim (Ailem'e imanımı açıkladım)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler