Titus
Dua isteğim (Ailem'e imanımı açıkladım)
Sevgili kardeşlerim..Uzun süre önce iman etmeme rağmen aileme imanımı dün açıklayabildim.Tahmin edeceğiniz gibi çok üzüldüler.Sizden bu süreçte RAB İsa'nın tanıklığını en iyi şekilde yapabilmem için,ailemin kalbine Tanrı'nın esenlik vermesi için dua rica ediyorum.RAB sizinle olsun..
İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8
Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6
Nasirali
Rab İsaya senin için dua edeceğim ağabeyim. Seni çok seviyoruz bundan emin ol
Rab seninle olsun , ailenin yüreğine dokunsun
amin.
sola gratia
sevgili Titus kardeşim verdiginiz tanıklık cok önemli...YHVH ye yarasır bir iman acıklaması ile birlikte yasam ve davranıslarınızlada ailenize iyi bir tanıklık vereceginize bunuda YHVH'nin istedigi şekilde ,O'nun gücü sayesinde yapacagınıza YHVH'nin Oglu YASHUAH'ın adıyla diliyorum.Yüce Rabbim sizi bu süreçte güçlendirsin ailenizin her bireyin yüregine dokunsun ve kendini tanıtsın...
YHVH'nin oglu YAHSUAH'ın adıyla
amin
müzisyen
rab isa mesih ailenede kendi imanını ve huzurunu versin.ammen.
alperakça
iyi ya sen söyleyebilmişsin ben yanasamıyorum bile
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler