|
|
azız
|
|
sevgili kardeşim bende az önce kiliseye gittim ve dua ettim.tanrının sevgisini rab isanın ışığını o kadar yoğun bir şekilde içimde hissediyorumki çok mutluyum.en kötü aanımda tanrıyı ve sevgisini düşünüyorum.isa efendimizi düşünüyorum ve her sıkıntının geçeceğini düşünüyorum.hiç bir zaman çaresizliğe yenik düşme ihtiyacımız olan tek şey tanrımızın oğlunu ne kadar çok sevdiğini ve tanrının sevgi demek olduğunu bedenimizde ve ruhumuzda hissetmek.inan bana sevgili kardeşim çok zor günlerim oldu hepimizin olmuştur ama geçecek sakın üzülme.kalbini imanla doldur ve ruhunla tüm yüreğinli kendini babamıza teslim et.damarlarında onu ve efendimizi hissedeceksin mutlu ol.bundan büyük bir güç yok.unutma tanrı sevgi demek tanrıda sevgiyi bulan,efendimizin ışığında yürüyen her inanlı mutlaka huzuru bulacaktır.senin ve herkezin kalbine sevgi diliyorum.sadece inan kardeşim.maneviyatını yüksek tut.o hiç birimizi unutmaz kimseyi kayırmaz.bize kötülük vermez.kötülüğü biz seçeriz ve yaşarız buna özgür irade denir.farkında olmadan bazen yanlışlar yapabiliriz.bu farkında olmayışımızın tek nedeni inancımızın zayıf anlarının olması.inancını güçlendir karşında hiçbir kötülük duramaz.yolun hep aydınlık olur.söylermisim kötülük ne zaman kazanmıştır iyilik karşısında?rahat ol gözlerini kapat ve babamızı düşün oğlunu (isa efendimizi)kendinden çok sev.ödülün büyük olacaktır.sana ve tüm kardeşlerime güzellikler diliyorum.herkezin işi rast gitsin düşmanımın bile işi iyi olsun.düşmanımın işi iyi olursa meşgul olacaktır ve kötülük edecek vakti olmayacaktır.belki oda hatasını anlayıp iyiliği seçecektir:)bütün kalbimle dualarım herkez için.
|
Merhaba.
Esasında benim yaşadığım sorun kendimi hangi zümrede hissettiğim.
Kendimi yalnız hissetmemin sorunlu hissetmemin sebebi aklımdakiların bir türlü düzgün oluşamamasından.
Öyleki,
Hristiyanlığı araştırıyorum kitapları okuyorum, bilgileri okuyorum duaları okuyorum ama sadece okumakla kalıyorum. Kafama takılan şeylerin cevabını bir türlü alamıyorum. Alamıyorum derken de danışacak kimseleri bulamıyorum.
Bu yüzden bu sıkıntım halen devam ediyor.