| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Dua isteğim konusu 435 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. Dua isteğim Kardeşlerim merhabalar hepinize, Öncelikle Noeli şimdi kutlayan herkesin noelini tebrik ediyorum, Yüce Kurtarıcımızı hergün anmak ve sevdiklerimizle daha nice noeller yaşamanızı tanrımızdan herkese diliyorum. 22 yaşında ve fit olmama rağmen sağlığımda bir problem var. Tam bir problem denemez ama bu genç yaşta iktidarsızlık beni çok endişelendiriyor. Geçen yaz farkettiğim bu olay sürekli aklımda, bazen diyorum eğer çocuğum olmayacaksa tanrı beni neden erkek yarattı ama her şey bir şey için olur. Sizden ricam bu zor günlerimde bana dualarınızla destek olmanız ve eğerki bu talihsiz olayı yaşamış olanınız varsa benimle iletişime geçmeniz. Esenlikler ve barış diliyorum. Dua isteğim
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Dua isteğim konusu 435 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.
Kardeşlerim merhabalar hepinize,
Öncelikle Noeli şimdi kutlayan herkesin noelini tebrik ediyorum, Yüce Kurtarıcımızı hergün anmak ve sevdiklerimizle daha nice noeller yaşamanızı tanrımızdan herkese diliyorum.
22 yaşında ve fit olmama rağmen sağlığımda bir problem var. Tam bir problem denemez ama bu genç yaşta iktidarsızlık beni çok endişelendiriyor. Geçen yaz farkettiğim bu olay sürekli aklımda, bazen diyorum eğer çocuğum olmayacaksa tanrı beni neden erkek yarattı ama her şey bir şey için olur. Sizden ricam bu zor günlerimde bana dualarınızla destek olmanız ve eğerki bu talihsiz olayı yaşamış olanınız varsa benimle iletişime geçmeniz.
Düşüncelerim ve dua isteğim Eminim ki hepiniz iyi insanlarsınız. Hristiyanların düşünce tarzını biliyorum, gerçekten güzeldir. Ben de eskiden tam bir hristiyan olmasam da gerçekten İsa Mesih'e inanmıştım. Onun yolundayken mutluydum. Ateizme kaydığımda tüm bunların kendini kandırma olduğunu ve o mutluluğun psikolojik olduğunu düşündüm. Hristiyanlıktan kopuşum bir süre sonra kutsal kitapta anlatılan mucizelerin bana ''saçma'' gelmesiydi.
Hakaret olarak anlaşılmasın, art niyetim yok. Sorun olursa zaten mesajım yayınlanmayabilir.
Neyse. Ben evrenin sabit kuralları olduğunu, su üzerinde yürüme gibi mucizelerin gerçekleşemeyeceğini düşündüm.
Ama bilmiyorum işte. Hristiyan olarak kalmayı isterdim, şimdi kendimi müslümanların tabiriyle ''kalbi mühürlü'' olarak görüyorum. Hiç bir zaman Tanrı tarafından...
Dua isteğim Merhaba. Adım Suat Bir kaç aydır çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Gerek maddi gerekse de çalıştığım yerdeki manevi konulardan dolayı.
İş yerinde duvarların üzerime geldiğini düşünüyorum artık. Patron ve temsilcisi tarafından çok zor durumlara sokuluyorum. Haddinden fazla iş istekleri olduğunu düşünüyorum.
Bir kardeşiniz olarak sizlerden dualarını bekliyorum.
Dua isteğim (Ailem'e imanımı açıkladım) Sevgili kardeşlerim..Uzun süre önce iman etmeme rağmen aileme imanımı dün açıklayabildim.Tahmin edeceğiniz gibi çok üzüldüler.Sizden bu süreçte RAB İsa'nın tanıklığını en iyi şekilde yapabilmem için,ailemin kalbine Tanrı'nın esenlik vermesi için dua rica ediyorum.RAB sizinle olsun..
Gelecekteki eşim için dua isteğim... Kardeşlerim benim bir sevgilim var adı Simge kendisini çok seviyorum.
Lakin kendisi henüz Müjde'yi tam olarak bilmiyor ona bugün Tanrı'nın planını ve Müjde'yi anlatmaya çalışacağım Tanrı'ya sürekli yalvarıyorum Simge'yi de kurtarsın onu da sonsuz yaşamına kavuştursun diye. Bundan önce aynı şekilde Tanrı dualarımı duymuş ve kardeşimi mucizevi bir olayla imana kavuşturmuştu. Tanrı'nın yine dualarımı duyacağına eminim. O sağlayan ve kurtarandır.
Kardeşlerim size de yalvarıyorum lütfen Simge'nin kurtuluşu, iman etmesi, sonsuz yaşama kavuşması için dua edin onun da iman etmeye ihtiyacı var herkesin olduğu gibi...
Dua isteğim... Yarın (Cumartesi günü) küçük bir ameliyat geçireceğim. Önemli bir şey değil, pazar günü tekrar evimde olacağım. Ancak yine de gerek operasyon sırasında bir aksilik çıkmaması, gerekse sonrasında çok ağrı çekmemem için dua ederseniz sevinirim. Hristiyan kardeşlerimin dualarını aldığımı bilmek bana daha da güç verecektir.
Benimki birçok hastanın yanında bir hiçtir. RAB ciddi hastalığı olan herkese kuvvet ve şifa versin.
Teşekkür ederim okuyan ve dua eden herkese.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil