Dua. konusu
883 kez okundu,
10 kez cevaplandı. En son mesaj
Lamb of GOD tarafından gönderildi.
Dua. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

20-07-11, 14:56
Lamb of GOD
Arkadaşlar bu sene sınıfımı geçmek için dua edermisiniz benim için.Eğer sınıfı geçemessem ailem okuldan aldıracak yoksa beni.Lütfen benim için dua edin.Esenlikler.
Dua.
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Dua.

20-07-11, 16:55
In Hoc Signo Vinces
|
|
Lamb of GOD
|
|
Arkadaşlar bu sene sınıfımı geçmek için dua edermisiniz benim için.Eğer sınıfı geçemessem ailem okuldan aldıracak yoksa beni.Lütfen benim için dua edin.Esenlikler.
|
Senin için dua edeceğim kardeşim. Tanrı yardımcın olsun.
Dua.

Amavi iustiam et odivi iniquitatem; propterea, morior in exilio. Pope Gregory VII

FORUMA ÜYE OLUN! /
Dua.

20-07-11, 20:22
krishna
sevgili Lamb of GOD,
su anda icinde oldugun durumu cok iyi anliyorum.Bu sorunun benzerini bende yasiyorum.Eger bende 5 sinavimi veremezsem bu sene sanirim Türkiye´ye geri gönderilmekle karsi karsiyayim. Hemde üniversite diplomami alamadan.Bunlari yazarken bile canim aciyo, o yüzden Rab üstümüzden bereketini esirgemesin, hepmizi korusun ve yardimcimiz olsun.Dualarimda sende olacaksin tabiki tüm diger ögrenci arkadaslarim gibi.
Rabbin isigi yolumuzu aydinlatsin kardesim :)
k.
Dua.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Dua.

20-07-11, 21:52
Sebastian
|
|
Lamb of GOD
|
|
|
RAB İsa Mesihim, sen ne olursun Lamb of GOD kardeşimizin sınıfı geçmesine yardım et, onu başarılı kıl ve zihnini açık tut, Amin.
Dua.

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

FORUMA ÜYE OLUN! /
Dua.

21-07-11, 02:32
LovePeace15
Rab sana yardım etsin.
Dua.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Dua.
Dua. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU

Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil