Dualarımız Hasan Bakır'la...

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dualarımız Hasan Bakır'la...

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
aris83

Sevgili kardeşlerim,ablalarım,abi lerim önemli bir konu için sizleri rahtsız etmekteyim.Abimiz Hasan Bakır'ın beyninde 3 adet tümör bulunmakta ve kendisi tedavisine devam etmekte ayrıca alternatif yöntemler denemekte.Şu ana kadar maddi anlamda çok büyük harcamalar yapmış durumda yaklaşık iki daire parasını bu tedavi için harcamış durumda ve devam etmesi gereken ilaç tedavisi nedeniyle halen alması gereken ilaçları var ve kendisi kirada oturuyor,çalışamıyor doğal olarak,hepsi üstüste toplanınca ne kadar zor bir durum olduğunu anlayabilirsiniz.Maddi ve manevi çok zor durumda.Kendisinin sağlığına yeniden kavuşması için dua etmeliyiz diye düşünüyorum,dua dışında maddi destek olursanız da çok minnettar kalırız 1 lira bile çok önemli nolur yardımlarınızı esirgemeyin, az bile olsa gönülden yapılan yardımın size vereceği bereket büyük olacaktır,maddi anlamda yardım etmeseniz bile manevi destekte bulunmanız bizim için çok önemli dualarımız umarım işe yarayacaktır kardeşler çünkü İsa Mesih ne diyor bakalım Kutsal Söz'ünde;

Matta 18.Bölüm 19 ve 20.ayetlerde...
"Yine size şunu söyleyeyim, yeryüzünde aranızdan iki kişi, dileyecekleri herhangi bir şey için anlaşırlarsa, göklerdeki Babam dileklerini yerine getirir.
Nerede iki ya da üç kişi benim adımla toplanırsa, ben de orada, aralarındayım."

1.Yuhanna 5:14-15: " Tanrı'nın önünde güvenimiz şu ki, O'nun isteğine uygun ne dilersek bizi işitir. Her ne dilersek bizi işittiğini bildiğimize göre, O'ndan dilemiş olduklarımızı aldığımızı da biliriz."

Yuhanna 15:7 " Siz bende kalırsanız ve sözlerim sizde kalırsa, ne isterseniz dileyin, size verilecektir."

Yuhanna 15:16 "Siz beni seçmediniz, ben sizi seçtim. Gidip meyve veresiniz, meyveniz de kalıcı olsun diye sizi ben atadım. Öyle ki, benim adımla Baba'dan ne dilerseniz size versin."

Filipililer 4:5-7 "Uysallığınız bütün insanlarca bilinsin. Rab'bin gelişi yakındır. Hiç kaygılanmayın; her konudaki dileklerinizi, Tanrı'ya dua edip yalvararak şükranla bildirin. O zaman her türlü kavrayışı aşan Tanrı'nın esenliği Mesih İsa aracılığıyla yüreklerinizi ve düşüncelerinizi koruyacaktır."

Matta 7:7-8 "Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır."

1.Petrus 3:12 "Çünkü Rab'bin gözleri Doğru kişilerin üzerindedir. Kulakları onların yakarışına açıktır. Ama Rab kötülük yapanlara karşıdır."

Onda kalmak demek, yaşamlarımızı O'nun varlığının bilincinde yaşamamız demektir, O'na güvenmek ve O'nun sözlerini dinlemek anlamına gelir. Ancak o zaman ondan bir şeyler isteyebiliriz.Tanrı, kendi isteğine, aklına, sevgisine ve kutsallığına uygun olarak dualarımızı cevaplar.

Evet Oğul Tanrı diyor ki yeryüzünde iki kişi anlaşırsa istedikleri şey için,duaları için,dilekleri için,talepleri için Baba Tanrı yerine getirecek.Bunu söyleyen Oğul Tanrı olduğu için söz çok büyük yerden ve çok sağlam temelli gelmektedir, bu sözü yerine getireceğini biliriz, çünkü O yalan konuşmaz,sözünün arkasındadır, bizleri terk etmez ve yüzüstü bırakmaz,son güne dek her zaman yanımızdadır,kulakları bizim sözlerimize açıktır.İşte bu nedenlerle Hasan Bakır kardeşimizin mucizevi bir şekilde iyileşmesi için Kutsal Baba Tanrı'nın, Kutsal Oğul Tanrı'nın, Kutsal Ruh Tanrı'nın Kutsal Adlarıyla dilekte bulunuyoruz,dua ediyoruz,yalvarıyoruz ve yakarıyoruz...Amin…

Duada anlaşır ve bizler Baba'dan ortak talep edersek ve Tanrı'nın kriterlerine ve amacına uygun bir talepse neden yerine getirmesin,umudumuz büyüktür ve Göklerdedir,bizi, duamızı duyacak ve işitecektir ve bizleri umuyoruz ki geri çevirmeyecektir,lütfen birkaç dakikamızı ayırıp bu ortak amaç için dua edelim ve yapabiliyorsak maddi yardımda bulunalım,Tanrı sizi kutsayıp korusun ve bereketlesin...

hristiyanlık
eyüphan

Tanrı Hasan Bakır isimli sevgili abimize önce sabır sonrada sağlığını geri versin. Ve Tanrı kimseyi çare arar, çaresiz bir hale düşürmesin. Ki şayet bu kişi en sevmediğim düşmanım bile olsa...

hristiyanlık
diğdem

Göklerdeki Babamız,sen her şeye kadirsin.Hasan Bakır kardeşimizin sağlığına kavuşmasına yardım et,Amin.

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

hristiyanlık
umutlu

Baba lütfen Hasan kardeşe sıhhat ver.
Sen şifanın asıl kaynağısın. Hasan kardeşe merhamet göster.
İsa Mesih'in yüce ismiyle,
Amin.

Rab sizi bereketlesin,
U'Mutlu.

hristiyanlık
xdostx

maddi yardımda nasıl bulunabiliriz belirtmemişsiniz

Yönetim Notu: Bunun için site yönetimi ile iletişime geçin.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Dualarımız Hasan Bakır'la... konusuna benzer konular;

Hayır, sizinle aynı Allah'a inanmıyoruz! (Hasan Demir) Aşağıdaki yazı bir müslüman sitesinden alınmıştır; Umarız ki tüm hristiyanlar ve müslümanlar "aynı allaha inanmadığımız" konusunda hem fikir olurlar... http://www.kutluyol.org/SecilmisYazilar.php?id=670 Hayır, sizinle aynı Allah'a inanmıyoruz! Kanal 7 de Mustafa Karataş Hoca, bir vatandaşın kendisine, Hocam, Müslümanlıktan Hıristiyanlığa geçersem günaha girmiş olur muyum? diye soran bir elektronik posta gönderdiğini söylüyor. Ve bizim yüreğimiz cız! ediyor.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dualarımız Hasan Bakır'la...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler