Arşiv Sayfa 10 / Dualarımız Hasan Bakır'la... - Sayfa 10
| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Dualarımız Hasan Bakır'la... - Sayfa 10 konusu 3491 kez okundu, 46 kez cevaplandı. En son mesaj aris83 tarafından gönderildi. Dualarımız Hasan Bakır'la... Sevgili kardeşlerim,ablalarım,abilerim önemli bir konu için sizleri rahtsız etmekteyim.Abimiz Hasan Bakır'ın beyninde 3 adet tümör bulunmakta ve kendisi tedavisine devam etmekte ayrıca alternatif yöntemler denemekte.Şu ana kadar maddi anlamda çok büyük harcamalar yapmış durumda yaklaşık iki daire parasını bu tedavi için harcamış durumda ve devam etmesi gereken ilaç tedavisi nedeniyle halen alması gereken ilaçları var ve kendisi kirada oturuyor,çalışamıyor doğal olarak,hepsi üstüste toplanınca ne kadar zor bir durum olduğunu anlayabilirsiniz.Maddi ve manevi çok zor durumda.Kendisinin sağlığına yeniden kavuşması için dua etmeliyiz diye düşünüyorum,dua dışında maddi destek olursanız da çok minnettar kalırız 1 lira bile çok önemli nolur yardımlarınızı esirgemeyin, az bile olsa gönülden... Dualarımız Hasan Bakır'la...
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Dualarımız Hasan Bakır'la... konusu 3491 kez okundu, 46 kez cevaplandı. En son mesaj aris83 tarafından gönderildi.
RAB'bim Mesih İsa'nın adıyla Hasan Bakır kardeşimize acil şifa diliyorum.. Rab'bim onu bu hastalıktan kurtarıcak inanıyorum, yine de RAB'bin istediği olsun...
Dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler,ancak şunu belirtmek istiyorum ki büyük bir hata yapmışız,Hasan Bey tümörlerden dolayı bazen sağlıklı düşünemiyor ve bana hesap numarası yerine kart numarasın vermiş ben sizlere şimdi doğrusunu veriyorum,belki hiç yardım toplanmamasının sebebi budur,ŞUBE KODU=222 Bağcılar ING BANK HESAP NO=7645503-MT-1 HASAN BAKIR adına kaytlı site yönetiminden de bu konuda yardımcı olmalarını talep ediyorum,eğer yaptığımız bu hatayı ve esas banka hesap numarasını üyelere bildirirlerse çok sevinirim,sevgiler,saygıl ar...
Dualarımız Hasan Bakır'la... konusuna benzer konular;
Hayır, sizinle aynı Allah'a inanmıyoruz! (Hasan Demir) Aşağıdaki yazı bir müslüman sitesinden alınmıştır;
Umarız ki tüm hristiyanlar ve müslümanlar "aynı allaha inanmadığımız" konusunda hem fikir olurlar...
http://www.kutluyol.org/SecilmisYazilar.php?id=670
Hayır, sizinle aynı Allah'a inanmıyoruz!
Kanal 7 de Mustafa Karataş Hoca, bir vatandaşın kendisine, Hocam, Müslümanlıktan Hıristiyanlığa geçersem günaha girmiş olur muyum? diye soran bir elektronik posta gönderdiğini söylüyor.
Ve bizim yüreğimiz cız! ediyor.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil