dualarınıza çok ihtiyacım var konusu
968 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
summit tarafından gönderildi.
dualarınıza çok ihtiyacım var konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

19-01-12, 06:58
summit
herkese merhabalar
kardeşlerim herkes sıkıntılı günlerden geçer hayatta, ben de çok iyi sayılmam son bir kaç gündür. Ben gürcü kökenliyim 25 yaşındayım bir internet servis sağlayıcısında teknoloji uzmanı olarak çalışıyorum, çoğu insanın imrendiği konumda, fakat maddi olarak zor bir dönemden geçiyorum, bu tüm yaşamımı etkiliyor ki nefes alırken yüreğime birşey otururmuşcasınsına dar geliyor içim içime, şu an bile uyku tutmuyor, tüm kötülüklerden tanrıya sığınıyorum,
incil okurken gözlerim doluyor rab isa mesihin varlığı huzur veriyor ve kendime geliyourum, sadece ama sadece dualarınıza ihtiyacım var, herşey gönlünüzce olsun, esenlikler dilerim...
dualarınıza çok ihtiyacım var
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

19-01-12, 14:26
esenlik26
Umuyorum ki : Rab İsa Mesih içinize ferahlık verir ve rahatlamanızı sağlar.
En kısa sürede bu durumdan kurtulmanız dileğiyle.
Esenlikler dilerim...
BABA-OĞUL VE KUTSAL RUH'UN ADI İLE '' + AMEN + ''
11-Benim uğruma size hakaret ettikleri ve zulmettikleri ve yalan yere size karşı her türlü kötü söz söyledikleri zaman size ne mutlu!
- Matthew-5/11
FORUMA ÜYE OLUN! /

19-01-12, 19:03
FormerlySaul
|
|
summit
|
herkese merhabalar
kardeşlerim herkes sıkıntılı günlerden geçer hayatta, ben de çok iyi sayılmam son bir kaç gündür. Ben gürcü kökenliyim 25 yaşındayım bir internet servis sağlayıcısında teknoloji uzmanı olarak çalışıyorum, çoğu insanın imrendiği konumda, fakat maddi olarak zor bir dönemden geçiyorum, bu tüm yaşamımı etkiliyor ki nefes alırken yüreğime birşey otururmuşcasınsına dar geliyor içim içime, şu an bile uyku tutmuyor, tüm kötülüklerden tanrıya sığınıyorum, incil okurken gözlerim doluyor rab isa mesihin varlığı huzur veriyor ve kendime geliyourum, sadece ama sadece dualarınıza ihtiyacım var, herşey gönlünüzce olsun, esenlikler dilerim...
|
Kardeşim aynı senin durumundayım belki biraz daha kötü değilsem.
Kendim için bu konuda dua ediyordum artık senin içinde ederim.
Biraz daha bol kiliseye git. Gene kendine huzur bulamazsan mezarlığa git. Ben ne zaman sıkıntılı gitsem huzurlu çıkarım "Çok şükür ölücez nasolsa, taş yağsın isterse" derim.
Adını hatırlamadığım bir düşünür, "Ölümün olduğu yerde ondan daha ciddi birşey olamaz" demiş. Eh ölüm her zaman var bir sonraki soluğunu alabilecek misin? Nasolsa biticek o kadar endişelenme. Ha düşünüre katılmıyorum Mesih ölümü yendi dolayısı ile ondan daha önemli ve hep burda.
Cem Yılmaz'ın bir espirisinde de hatırlarsan "Abi vergiler sigortalar nasıl ödicez" falan *TIK*.... Hepsinin sonu bu kardeşim.
Umarım ikimiz içinde maddi sıkıntılar düzelir. Zira bir süre sonra iç sıkıntısı sağlığıda bozuyo hiç tadı kalmıyor işin. Ama sen zaten doğru yolu bulmuşsun. Ölümden sonrası için büyük bir umudumuz var ve kesin öleceğiz. O yüzden o güzel canını sıkma, bir bakmışsın borçlar bitmiş bir bakmışsın ömür bitmiş.
Bunları lütfen farazi algılama. Cidden benim şu ara hem ailevi hemde maddi sıkıntılarım var. Hepside boyumu aşan şeyler. Sıcak evimde kahvemi yudumlarken üşümek hakkında konuşmuyorum yani :)
Umarım sevdiğin diğer insanlardan da uzak değilsindir. Yakındaysan sarıl birine. Onun iyiki orda olduğunu düşünürken sıkıntıların geçer, maddi sıkıntıdan kurtulabilmek için daha bir güç dirayet gelir.
Mesih'in sevgisi seninle olsun.
Tanrı'nın Zırhını Kuşanın
Ef.6:10-18
FORUMA ÜYE OLUN! /

21-01-12, 22:52
scholastic
Sayın summit;
Sıkıntılarının maddi olduğundan bahsetmişsin.
İnsanın başına o kadar kötü şeyler gelebilir ki bunları tv den ve interneten zaman zaman duyuyorum. İnan bana büyük felaketler geldiği zaman insan şöyle diyor "Gelen mala gelsin cana gelmesin"
Bu konuda İncil oldukça zengin bilgi içeriyor. Ben müslüman olduğum için sana diğer üyelerin yazması daha doğru olur.
Çok sevdiğim bir insanı akciğer kanserinden dolayı kaybettim. Gözümün önünde 4 ayda eridi ve öldü. Zaman zaman maddi sıkıntılarım oldukça bende şöyle diyorum:
"Yeterki parayla halledilecek iş olsun. Halledilir! Ya parada çözmezse? Ya para da işe yaramaz sa?"
Onun için seni yaratana dua et ve sabret. Benimde dualarım seninle. İnşallah işlerin düzelir.
FORUMA ÜYE OLUN! /

22-01-12, 15:35
summit
merhabalar
öncelikle dualarınız ve önerileriniz için sonsuz teşekkürler, maddi ve manevi tüm sıkıntıların esaretinden rabbe sığnırım, insanın en büyük ve en muhteşem özelliği inanıp şükredebilmesidir, herşey yoluna girer elbet önemli olan sağlık ve huzur..
Tekrar herkese teşekkürler rab bizi doğru Yoldan ayırmasın
saygılarla..
Ey benim iyi Tanrım ; problemlerimin,
kayıplarımın benim kurtuluşum için, senin
planının bir parçası olduğunun
farkındayım. Bu nedenle her şey için sana
teşekkür ediyorum ve sana övgülerimi
sunuyorum.
Sana yalvarıyorum. Bana yardım etmeni
istiyorum. Beni zorlayan bazı
problemlerim var. Bu problemleri, Sen
al. Yüce Tanrım al ve pozitif olarak çevir.
İyiye dönüştür ki ; bana ve aileme şifa
getirsin.
Ey Yüce Tanrım ; bütün umudumu,
güvenimi sana bağlıyorum. Kutsal Ruh' u
kalbime yolla ki, en dar anımda bile senin
ismini çağırabileyim. Seni her an
övebilmem için lütfunu ver. Çünkü ; senin
lütfun bana yeter. Beni, sevgi dolu kalbine
yakın tut ki , kuvvet alayım ve en darda
kaldığım anda bile senin için İlahiler
söyleyeyim .
FORUMA ÜYE OLUN! /
dualarınıza çok ihtiyacım var konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.