| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Dualarınıza ihtiyacım var konusu 581 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj Serafim Nejat tarafından gönderildi. Dualarınıza ihtiyacım var Bir süredir midemdeki ağrılar dayanılmaz bir hal almaya başladı ve dualarımla ben çaresiz kaldık.. Doktora gidicem cuma günü ama sizlerden bu dayanılmaz ağrılara Rabbimin şifa vermesi için ve benim esenliğim için dua etmenizi diliyorum.. Rab herbirinizi bulunduğunuz yerlerde bereketlesin.. Dualarınıza ihtiyacım var
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Dualarınıza ihtiyacım var konusu 581 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj Serafim Nejat tarafından gönderildi.
Bir süredir midemdeki ağrılar dayanılmaz bir hal almaya başladı ve dualarımla ben çaresiz kaldık.. Doktora gidicem cuma günü ama sizlerden bu dayanılmaz ağrılara Rabbimin şifa vermesi için ve benim esenliğim için dua etmenizi diliyorum.. Rab herbirinizi bulunduğunuz yerlerde bereketlesin..
Tanrı size şifa versin. Aynı hastalık bende de vardı. Hatta zaman zaman tekrarlıyor. Ülser için tahliller yapıldı negatif çıktı. İlaçlı röntgen çekildi ve gastrit tanısı kondu. (Midenin iç duvarındaki küçük yaralar) Midemi koruması için bir ilaç verildi ve uzun süre kullandım , şükür Rabb'e şimdi rahatım. Umarım bir daha tekrarlamaz.
Şükürler olsun ki sonuçlar temiz çıktı.. Paylaşmak istedim sizlerle.. Rab be teşekkür ediyorum.. O benim gerçek dostum.. Siz kardeşlerime teşekkür ediyorum dualarınız için.. Rab sizlerle olsun..
Dualarınıza ihtiyacım var konusuna benzer konular;
Dualarınıza ihtiyacım var! Son zamanlarda ailemle sorunlarım var. Ayrıca beni hiç anlamıyorlar ve büyük bir psikolojik bunalım içindeyim, delirmek üzereyim desem yeridir. Bu benim bütün yaşantımı etkiliyor. Benim için dua edermisiniz ? Birbirimiz için ettiğimiz dualar kendimiz için ettiğimiz dualardan daha etkilidir diye düşünüyorum. Bundan sonra forumdaki dua konularına bakıp bende başkaları için dua edeceğim. Teşekkürler, esenlikler.
dualarınıza çok ihtiyacım var herkese merhabalar
kardeşlerim herkes sıkıntılı günlerden geçer hayatta, ben de çok iyi sayılmam son bir kaç gündür. Ben gürcü kökenliyim 25 yaşındayım bir internet servis sağlayıcısında teknoloji uzmanı olarak çalışıyorum, çoğu insanın imrendiği konumda, fakat maddi olarak zor bir dönemden geçiyorum, bu tüm yaşamımı etkiliyor ki nefes alırken yüreğime birşey otururmuşcasınsına dar geliyor içim içime, şu an bile uyku tutmuyor, tüm kötülüklerden tanrıya sığınıyorum, incil okurken gözlerim doluyor rab isa mesihin varlığı huzur veriyor ve kendime geliyourum, sadece ama sadece dualarınıza ihtiyacım var, herşey gönlünüzce olsun, esenlikler dilerim...
Dualarınıza ihtiyacım Yirmi senedir akineton kullanıyordum. Şimdi risperidon. Bu hap bana çok zarar veriyor. uykularım Kaçıyor pisikolojim bozuluyor. Bir ara bıraktım kendime geldim. Bugün yine deneyeceğim. Bu hapı bırakırken bileniniz var mı ne yapmalıyım. Uykusuzluk çekiyorum. Çok çaresizim. Tanrının yardımını hep bekledim. Dualarınıza çok ihtiyacım var.
dualarınıza ihtiyacım var. bir süredir yoğun maddi sıkıntılarla mücadele ediyorum.Rab'be sığındım dualar ediyorum.siz kardeşlerimde beni dualarınıza alırsanız daha güçlü hissedeceğime ve sorunlarımı daha çabuk aşacağıma inanıyorum.Rab'bin bereketi sizlerle olsun.
Dualarınıza ihtiyacım var. Sevgili kardeşlerim, abilerim ve ablalarım.. Iman ettikten sonra hayatım ışık hızı ile değişti desem yeridir. Daha çok tecrübesiz olmama rağmen, içimden ettiğim her duada Mesih Rabbime dua ediyorum ve bana gerçekten yardımcı oluyor.
Univeristeyi bitiriyorum ve hayatım boyunca müzisyen olmak istedim, bir saksofoncuyum jazz ile ilgileniyorum. Buna cesaret bulamıyordum ama Ingilterede iyi bir okulda bir senelik master programı ön elemesini geçtim 1 ay sonra Londrada sınava giricem ve çok iyi müzsiyenlerden oluşan bir gurup onunde Performans sergilemem gerekiyor. Haliyle heycanımı yenemiyorum bir türlü. Londradan geri geldiğimde en büyük hayallerimden biride ilahilerimizde çalmak. Müziğin gönülden özellikle improvize bölümümünün güzel bir kalpten çıktığına inanıyorum. Umarım böyle bir şey...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil