dualarınızı bekliyorum

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : dualarınızı bekliyorum

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Y U H A N N A

dualarınızı bekliyorum

yaklaşık 1 yıl önce hristiyan oldum.yaşım küçük.bunu hala aileme söyleyemedim ve söylemeye hazırlanıyorum.bana kötü davranmamaları icin sizlerin duanızı bekliyorum..

esenlikle...

dualarınızı bekliyorum

hristiyanlık
jackie

dualarınızı bekliyorum

sana tüm kalbimle kolaylıklar diliyorum.aile bireylerin umarım sana destek olurlar.Tanrı seni korusun ve kutsasın.

[INDENT][I][U][FONT=Century Gothic][COLOR=red]jackie[/COLOR][/FONT][/U][/I]
[/INDENT]

dualarınızı bekliyorum

hristiyanlık
Okyanus

dualarınızı bekliyorum

Doğru tektir ayyildiz kardeşim.

Göreceğimiz baskılar, tepkiler ve dünyevi korkularımız bizi doğrularımızdan yıldırmamalıdır. Her zaman Rabbimiz'in göreceğimiz tepkileri, baskıları, dışlanmaları bize önceden (en başından beri) söylediğini aklımızdan hiç çıkartayalım ve en kötü şartlarda dahi doğrularımıza sımsıkı sarılalım.

Tabi yinede gönül isterki keşke bu tarz olumsuzluklar hiç yaşamasak, hele ki konu aile bireyleri olunca!

İnanınki bu konuda size dua edeceğim.

Sevgiyle...

dualarınızı bekliyorum

hristiyanlık
dido

dualarınızı bekliyorum

Tanrı seni korusun ev kutsasın kardeşim. benim durumumda pek farksız değil . seni anlayabiliyorum. pes etme sakın. bir gün herkes gerçeğin farkına varacaktır. RAB ın yolunda herşey istediğin gibi olsun. aile söz konusu olunca zor oluyor ama bir şekilde kalp incitmeden kabullendirirsin umarım...

dualarınızı bekliyorum

hristiyanlık
Y U H A N N A

dualarınızı bekliyorum

Dualarınız için size teşekkür ederim kardeşlerim...

esenlikler

dualarınızı bekliyorum

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

dualarınızı bekliyorum konusuna benzer konular;

Dualarınızı diliyorum... Sevgili kardeşlerim, Çok uzun zamandır bir bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz ama maalesef olmadı bir türlü. yaşadığım kötü tecrübelerden geriye kalanlar hevesle alınmış bebek eşyaları... Önce Rab'bimden bana hayırlı bir evlat vermesini çok içten diliyorum. O'nun mucizelerini biliyorum ve kendisine sığınıyorum. Sizler de bu konuda benden dualarınızı esirgemeyin lütfen...

Dualarınızı bekliyorum Sevgili kardeşlerim. Uzun süredir içinden çıkamadığım derin bir buhran içindeyim. Elimi attığım her iş kuruyor, talihim hiç yanımda olmuyor. İnanıyorum ki sizin tertemiz kalbinizden çıkmış samimi dualarınız bana yardımcı olacaktır. Lütfen benim için isa mesihe dua edin. Tanrı yardımcınız olsun. Gökhan..

Sevgili annem için dualarınızı bekliyorum kardeşler... Sevgili Kardeşlerim, Annem; Rab İSA' nın yolunda ilerleme gayretiyle yaşayan ve insanlara elinden geldiğince yardım etmeye çalışan biri..Ayrıca, babamın aramızdan zamansız ayrılmasından sonra, beni ve kardeşimi tek başına büyük bir özveriyle büyüten, okutan ve Rab İsa' nın bilgisiyle geliştiren; biz onu üzsek de sevgisini bizden esirgemeyen bir anne.... Dün safrakesesi taşı şikayeti için doktora gitmiş ve doktor karaciğerinde, kist olabileceğini düşündüğü bir görüntü olduğunu belirtmiş. Bu sabah (30 Ocak) daha deneyimli bir doktora gidip kapsamlı bir muayene olacak ve doktor raporları değerlendirecek. Umuyorum ve diliyorum ki bu önemsiz birşeydir. Bu umudumun ve dileğimin Yüce YHVH 'nin gözünde lütuf bulması ve içimizi rahatlatan bir...

Dua ve tavsiyelerinizi bekliyorum.... Rab'be ne zaman dua etsem her seferinde bana yardım etti. Hic umudumun kalmadıgı yerlerde bile karsıma sonsuz gucuyle defalarca cıktı. Bunun için Rab'be ne kadar dua etsem. O'nun icin ne kadar hizmet etsem azdır. Dun gece ve oncelerinde Rab'be yalnızlıgımı dile getirdim. Tek basına kaldıgım yolda yanımda bir yoldas olmadıgından bahsettim. Bugun karsıma eski bir arkadasım cıktı.Lise hayatımız birlikte gecmisti.Her zaman bana yardımcı olan samimi bir arkadastı. Baslangıcta anlıyamadım ceryan eden olayı. İşe dogru yola cıktıgım zaman otobuste dua etmeye basladım. Ve sabah ki anılar aklıma geldi. İs yerine ulasır ulasmaz arkadasıma bir mail gonderdim ve uyanısımı dile getiren bir yazı yazdım. Cevabı beni daha da etkiledi. Bir hristiyan ve...

kayınpederim için dualarınızı bekliyorum... Merhaba Kardeşler, Bu yazıyı yazdığım şu sıralarda kayınpederim hastanede ve durumu ciddi. Beyninde bir damarının tıkalı olduğu söylendi. Tıp tabiki elinden geleni yapacaktır ama Rabbin El' i de onun üzerinde olsun ve ona şifa versin diye dua ediyorum. Lütfen siz de dualarınızı dualarımıza katın! Rab siz değerli kardeşlerimin duasını kabul edecektir..Ensar Babamız için lütfen dua edin..Rabbin bereketi üzerimizde olsun! AMİN!..Rab İSA'nın lütfu dualarınızla babamızı ve şifa arayan herkesi kurtarsın..Amin.. Hepinize teşekkür ederim..Size Esenlik Olsun..

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : dualarınızı bekliyorum

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler