Dualarinizi eksik etmeyin

Dualarinizi eksik etmeyin hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Dualarinizi eksik etmeyin konusu 695 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. Dualarinizi eksik etmeyin Yarin ruhanimize vaftiz olma dilegimi aciklayacagim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...Umarim sonunda bekledigim o guzel yaniti alirim. Sevgilerimle, Dualarinizi eksik etmeyin

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Dualarinizi eksik etmeyin konusu 695 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.

Dualarinizi eksik etmeyin konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Dualarinizi eksik etmeyin hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-12-08, 22:50
atanas

Yarin ruhanimize vaftiz olma dilegimi aciklayacagim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...Umarim sonunda bekledigim o guzel yaniti alirim.

Sevgilerimle,

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Dualarinizi eksik etmeyin

Dualarinizi eksik etmeyin hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-12-08, 00:22
yusuf -34

Sevgili Atanas RABBİM yanında ve yardımcın olsun kutsal sağ eli üzerinden eksik olmasın GÖKSEL BABAMIZIN YÜCE İRADESİYLE bu kutlu dileğin kabul olur AMİN
SEVGİLERİMLE

Dualarinizi eksik etmeyin hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-12-08, 14:17
müzisyen

rab hayırlı etsin kardeşim.esenlikle kal.

Dualarinizi eksik etmeyin hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-12-08, 17:28
Tahribat

atanas
Yarin ruhanimize vaftiz olma dilegimi aciklayacagim. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...Umarim sonunda bekledigim o guzel yaniti alirim.

Sevgilerimle,
Rab Seninle Kardeşim Umarım Dileğine En Kısa Sürede Kavuşursun.

Dualarinizi eksik etmeyin hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-12-08, 22:50
avo

atanas

Sevgilerimle,
Göksel Babamız,merhametli YHVH sizi layık kılsın,Işığını üzerinizde parıldatsın,tüm benliğiniz O'nda mühürlenmiş olsun...

Sevgiyle,

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye
Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Dualarinizi eksik etmeyin konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Dualarinizi eksik etmeyin konusuna benzer konular;

Dualarınız Eksik Olmasın Lütfen. Hayatım Boyunca iyi bir insan olmaya çalıştım ve çoğu yerde oldum. Bunu rabbimin bana verdiği inançla ve kuvvetle yerine getirdim. İnancımın getirdiği ışıkla yürüdüm. Fakat inancıma sahip çıkarken etrafımdaki insanların nefslerinden kendime düşen payıda fazlasıyla aldım. İnancımı kaybetmemek adına diğerlerinin inancını yok saydım. Affet beni Ulu Efendim Affet. Elimde olmadan yok ettim içimdeki bütün sevgiyi insanlığa olan. Ya Rab ışığını gönder bana Lütfen. Dualarınıza İhtiyacım var.

Dualarınızı eksik etmeyin:( Sevgili Kardeşlerim, Küçük yiğenim 4 yaşında ve dün parkta oyun esnasında kaydıraktan düşerek kolunu kırdı. Dün bir ara ağlayışlarına yüreğim el vermedi ve Tanrıya dua ettim,miniğimin acılarını dindir,ona şifa ver ve yanında ol diye. 5 dakika içinde sustu biliyor musunuz? Şükürler olsun Rabbime,iyi ki var,iyi ki beni duydu. Sizden ricam lütfen miniğimden dualarınızı eksik etmeyin,eski gülüşüne,hareketliliğine kavuşsun,Tanrı ona sonsuz kudreti ile şifa versin,bir an önce eskisi gibi olsun.

Beni dualarınızdan mahrum etmeyin... Sınavlarım başlamak üzre lütfen beni dualarınızdan mahrum etmeyin bu sınavlar bittiğinde asıl sınavım sene sonunda lütfen benim için dua edin... Yüce Rab hepinizi bereketlesin... AMİN...

domuz gribine yakalandim. dualarinizi beklemekteyim kardeslerim iki gundur, hastaydim, grip. az once hastahaneden geldim. domuz gribine yakalanmisim. yarin aksama kader atesim vs gecmezse, hastahaneye yatacagim. hepinizi uyarmaktayim, piyasada doktorumun dedigine gore normal grip kalmamis. butun gripler domuz gribiymis. en ufak bir suphede doktora gidin kardeslerim Rab de dualarinizi beklemekteyim

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih