Duanıza çok ihtiyacım var

Duanıza çok ihtiyacım var hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Duanıza çok ihtiyacım var konusu 454 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj yaşarateş tarafından gönderildi. Duanıza çok ihtiyacım var Kardeşlerim yıllardır üst sonunum yollarında sorun var hangi ilacı kullansam iyileşemiyorum. Sürekli baş ağrısı ve baş dönmesi oluyor. Dualarınıza çok ihtiyacım var Duanıza çok ihtiyacım var

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Duanıza çok ihtiyacım var konusu 454 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj yaşarateş tarafından gönderildi.

Duanıza çok ihtiyacım var konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Duanıza çok ihtiyacım var hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-12-11, 13:22
cengiz33

Kardeşlerim yıllardır üst sonunum yollarında sorun var hangi ilacı kullansam iyileşemiyorum. Sürekli baş ağrısı ve baş dönmesi oluyor.

Dualarınıza çok ihtiyacım var

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Duanıza çok ihtiyacım var

Duanıza çok ihtiyacım var hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-12-11, 15:17
Burak Nejat

Tanrı seninle olsun kardeşim... En kısa zamanda iyileşmek dileğiyle...

Duanıza çok ihtiyacım var hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-12-11, 18:16
aldomoro

Sevgili Cengiz kardeşim

Tanrı seni kutsasın Yüce Rab'im seni bereketlesin seni ağrılarına şifa verecektir.Yeter ki kalbimiz Rab için atsın ona bol bol dua edelim senin için duacıyım sevgili kardeşim
Esenlikler

Duanıza çok ihtiyacım var hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-12-11, 18:54
yaşarateş

böyle durumlarda genelde hacımat denen bir tedavi yöntemi var.ya onu yaptıracaksın yada kana ozon gazı uygulaması yaptırmalısın.bence bu yönde araştır tedavi uygulattır.

Duanıza çok ihtiyacım var konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Duanıza çok ihtiyacım var konusuna benzer konular;

duanıza ihtiyacım var kardeşlerim büyük sıkıntılarım var evsiz kaldım 2 aydır bir arkadaşımın iş yerinde barınmaya çalışıyorum onunda durumu iyi olmadığı için bana fazla yardımcı olamıyor sizlerden ricam benim için dua edin normal yaşantıma geri dönmem için sağlıcakla kalın.

dualarınıza çok ihtiyacım var herkese merhabalar kardeşlerim herkes sıkıntılı günlerden geçer hayatta, ben de çok iyi sayılmam son bir kaç gündür. Ben gürcü kökenliyim 25 yaşındayım bir internet servis sağlayıcısında teknoloji uzmanı olarak çalışıyorum, çoğu insanın imrendiği konumda, fakat maddi olarak zor bir dönemden geçiyorum, bu tüm yaşamımı etkiliyor ki nefes alırken yüreğime birşey otururmuşcasınsına dar geliyor içim içime, şu an bile uyku tutmuyor, tüm kötülüklerden tanrıya sığınıyorum, incil okurken gözlerim doluyor rab isa mesihin varlığı huzur veriyor ve kendime geliyourum, sadece ama sadece dualarınıza ihtiyacım var, herşey gönlünüzce olsun, esenlikler dilerim...

Kızımın ÖSS sınavı için duanıza ihtiyacı var. Kardeşler kızım Handan ÖSS sınavına girecek dualarınızda kızımı ve sınava girecek tüm kardeşlerimizi anmanızı istiyorum.Rab ÖSS sınavına girecek Çocuklarımızın başarılı olmasını ve istedikleri bölümleri kazanmalarını sağlasın.İsa Mesihin adıyla Amin..

Duanıza ihtiyacım var.. Kardeşler Böbrek rahatsızlığım var.Bugün doktor pek iyi bir haber vermedi.Tabi ki ben organımı kurtarmak için elimden geleni yapacağım.Sizde dua ederseniz bu işi Rab'bin izniyle daha kolay başarabilirim.diye düşünüyorum.Rab hepinize esenlik ve sağlık versin.

Dualarınıza ihtiyacım var Ailem Hristiyan'lığımı kabul etmişti ve çok güzel şekilde yaşamımıza devam ediyorduk..Son zamanlarda evimize bir misafir geldi onlara ne dediyse üzerime çok gelmeye başladılar..babam Hristiyan'ların mezarları yıkılıyo ama müslümanların mezarları yıkılmıyor bi güç engelliyor buna ne diyeceksin dedi trafik kazasında kolunu kaybediyordu..annem beni sıkıntıya düşürdü bir sürü borca kapıldı sıkıştı ve sıkıntıya girdi...Amcam odamdaki İsa resmimi yırttı 68 milyar borçlandı...Ailem üstüme ne kadar gelirse o kadar çok zarar görüyorlar ne yapacam bilemiyorum ama o kadar çok bunalttılarki artık onlardan bile soğudum..Dualarınızı benden eksik etmeyin kardeşlerim kafam çok karışık

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih