Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim konusu 692 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi. Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim Göklerdeki Baba'mız, Adın yüceltilsin ve hükümdarlığın gelsin. Göklerde olduğu gibi yeryüzünde de senin istediğin olsun. Günlük ekmeğimizi bize bugün de ver. Bize kötülük edenleri bağışladığımız gibi sen de bağışla suçlarımızı. Bizi günah işlemekten koru ve kötülükten kurtar. Çünkü hükümdarlık, yücelik ve kudret ebediyen senindir. Amen. Tanrı'mız: Baba'mız, Kâinatın yaratıcısı sen her şeye kâdirsin. Bizleri kusursuz yarattığın için sana şükranlarımızı sunarız. Bizlere günlük ekmeğimizi, rızkımızı verdiğin için sana teşekkür ederiz. Sadece sana tapar ve sana iman ederiz. Senin yüceliğin karşısında boyun eğeriz. Bizlere, aciz çocuklarına acı ve merhamet et. Sana karşı yaptığımız zorunlu yadsımalarımızı, inkârlarımızı affeyle. İnancını açıklayamayan, vaftiz olamamış kardeşlerimize güç ve... Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim konusu 692 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj ortodoksmoderator tarafından gönderildi.

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-08-08, 17:53
El Mesihiye

Göklerdeki Baba'mız,
Adın yüceltilsin ve hükümdarlığın gelsin.
Göklerde olduğu gibi yeryüzünde de senin istediğin olsun.
Günlük ekmeğimizi bize bugün de ver.
Bize kötülük edenleri bağışladığımız gibi sen de bağışla suçlarımızı.
Bizi günah işlemekten koru ve kötülükten kurtar.
Çünkü hükümdarlık, yücelik ve kudret ebediyen senindir.
Amen.

Tanrı'mız: Baba'mız,
Kâinatın yaratıcısı sen her şeye kâdirsin.
Bizleri kusursuz yarattığın için sana şükranlarımızı sunarız.
Bizlere günlük ekmeğimizi, rızkımızı verdiğin için sana teşekkür ederiz.
Sadece sana tapar ve sana iman ederiz. Senin yüceliğin karşısında boyun eğeriz.
Bizlere, aciz çocuklarına acı ve merhamet et. Sana karşı yaptığımız zorunlu yadsımalarımızı, inkârlarımızı affeyle.
İnancını açıklayamayan, vaftiz olamamış kardeşlerimize güç ve kuvvet ver, âilelerine ve çevrelerine anlayış ve hoşgörü ver ki, Müjde'yi yayabilsinler, sana olan inançlarını açıklayabilsinler ve bir kiliseye kaydolup, vaftiz olabilsinler.

Baba, kalbimizin kapıları sana sonuna kadar açık. İçeri gir, yüreğimize dokun ve ışığını ver. Kapalı olan gözümüzü aydınlat. Kalbimizde zerre kadar boş bir yer varsa orayı sana olan imanımızla doldur.

Bizleri İblis'in tuzaklarından ve tuzaklardan koru Kutsal Göksel Baba'mız. Çünkü sen her şeye kâdirsin.

Duâlarımızı kabul etmeni rica ediyoruz, ama önemli olan bizim isteğimiz değil, senin isteğindir.

Amen.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-08-08, 09:11
Titus

uğurc.
Göklerdeki Baba'mız,
Adın yüceltilsin ve hükümdarlığın gelsin.
Göklerde olduğu gibi yeryüzünde de senin istediğin olsun.
Günlük ekmeğimizi bize bugün de ver.
Bize kötülük edenleri bağışladığımız gibi sen de bağışla suçlarımızı.
Bizi günah işlemekten koru ve kötülükten kurtar.
Çünkü hükümdarlık, yücelik ve kudret ebediyen senindir.
Amen.

Tanrı'mız: Baba'mız,
Kâinatın yaratıcısı sen her şeye kâdirsin.
Bizleri kusursuz yarattığın için sana şükranlarımızı sunarız.
Bizlere günlük ekmeğimizi, rızkımızı verdiğin için sana teşekkür ederiz.
Sadece sana tapar ve sana iman ederiz. Senin yüceliğin karşısında boyun eğeriz.
Bizlere, aciz çocuklarına acı ve merhamet et. Sana karşı yaptığımız zorunlu yadsımalarımızı, inkârlarımızı affeyle.
İnancını açıklayamayan, vaftiz olamamış kardeşlerimize güç ve kuvvet ver, âilelerine ve çevrelerine anlayış ve hoşgörü ver ki, Müjde'yi yayabilsinler, sana olan inançlarını açıklayabilsinler ve bir kiliseye kaydolup, vaftiz olabilsinler.

Baba, kalbimizin kapıları sana sonuna kadar açık. İçeri gir, yüreğimize dokun ve ışığını ver. Kapalı olan gözümüzü aydınlat. Kalbimizde zerre kadar boş bir yer varsa orayı sana olan imanımızla doldur.

Bizleri İblis'in tuzaklarından ve tuzaklardan koru Kutsal Göksel Baba'mız. Çünkü sen her şeye kâdirsin.

Duâlarımızı kabul etmeni rica ediyoruz, ama önemli olan bizim isteğimiz değil, senin isteğindir.

Amen.
Amin kardeşim.YHVH'ye yücelik olsun,şükürler olsun..

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeİman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8

Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-07-09, 18:29
yagmur damlası

AMİN

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-07-09, 18:40
Holy Mountain

Rab be herzaman şükürler olsun,o bizi bütün kötülüklerden korusun,Amin.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-07-09, 01:10
ortodoksmoderator

.+: Kutsal Kitap :+. 1. Mezmur
1 Ne mutlu o insana ki, kötülerin öğüdüyle yürümez,
Günahkârların yolunda durmaz,
Alaycıların arasında oturmaz.
2 Ancak zevkini RAB'bin Yasası'ndan alır
Ve gece gündüz onun üzerinde derin derin düşünür.
3 Böylesi akarsu kıyılarına dikilmiş ağaca benzer,
Meyvesini mevsiminde verir,
Yaprağı hiç solmaz.
Yaptığı her işi başarır.
4 Kötüler böyle değil,
Rüzgarın savurduğu saman çöpüne benzerler.
5 Bu yüzden yargılanınca aklanamaz,
Doğrular topluluğunda yer bulamaz günahkârlar.
6 Çünkü RAB doğruların yolunu gözetir,
Kötülerin yolu ise ölüme götürür.

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Göksel Baba'ya yüceliği için duâ edelim konusuna benzer konular;

GÖKSEL YERUŞALİM ANNEMİZDİR GÖKSEL YERUŞALİM ANNEMİZDİR Kutsal Yasa altında yaşamak isteyen sizler, söyleyin bana, Yasa'nın ne dediğini bilmiyor musunuz? İbrahim'in biri köle, biri de özgür kadından iki oğlu olduğu yazılıdır. Köle kadından olan olağan yoldan, özgür kadından olansa vaat sonucu doğdu. Burada bir benzetme vardır. Bu kadınlar iki antlaşmayı simgelemektedir. Biri Sina Dağı'ndandır, köle olacak çocuklar doğurur. Bu Hacer'dir. Hacer, Arabistan'daki Sina Dağı'nı simgeler.

GÖKSEL YERLERDEDEYİZ GÖKSEL YERLERDEDEYİZ Bizi Mesih'te her ruhsal kutsamayla göksel yerlerde kutsamış olan Rabbimiz İsa Mesih'in Babası Tanrı'ya övgüler olsun. Ef.1: 3 Tanrı bizi Mesih İsa'da, Mesih'le birlikte diriltip göksel yerlerde oturttu. Bunu, Mesih İsa'da bize gösterdiği iyilikle, lütfunun sonsuz zenginliğini gelecek çağlarda sergilemek için yaptı. İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı'nın armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir. Ef.2: 6-9

İntihar düşüncesine karşı RAB'bin yüceliği Kardeşler RAB'bin esenlik ve lütfu üzerinize olsun. Ben de eskiden intahar etmeyi bolca düşünen birisi olarak yaşadığım birşeyi sizlerle paylaşmak istedim... Eskiden satanist iken bu dünyadaki herşeyin kötü olduğuna inanıyordum ve yaşamanın bir önemi olmadığına inanıyordum çeşitli sorunlardan dolayı...bu olay iman yaşantımda da bir süre devam etti(intahar düşüncesi farklı nedenlerle).sürekli RAB'be dönüp RAB'bim sorunlarım büyük diyordum dayanamıyorum artık diyordum.ama bir gün RAB yüreğime dokundu ve şöyle bir düşünce oldu dertlere ve sıkıntılara dönüp BENİM RAB'BİM HEPİNİZDEN DAHA BÜYÜK!!! RAB'be kendinizi emanet ettikten sonra emin olun herşey halloluyor kardeşler...RAB her zaman bizimledir ve bizi koruyor ve bizi herkesten çok seviyor hamd olsun! Yeşeya 49.bölümden çok...

Kiliselerimiz için Dua edelim bütün dünyanın Tanrısı bizleri sonsuz esenliğine kavuştursun; barış ve mutluluk içinde bir dünya ve kiliseler için dua edelim... - Tanrı kilisesini korusun ve sarsılmaz kılsın; kutsal katolik (evrensel) ve elçisel kilise yer yüzüne yayılsın diye dua edelim... - bu gök altındaki bütün episkoposluklar Senin gerçeğinin sözünü adilce dağıtsınlar; episkoposların gözetimi altındaki bütün bölgeler için dua edelim... - Tanrı presbiterlerimizi kötü ve hain işlerden kurtarsın; onları presbiterliğin sağlığı ve onuru içinde korusun diye dua edelim... - Mesih’teki bütün pastör ve diyakonların utançsız bir şekilde hizmeti için Rab lütuf etsin diye dua edelim... - okuyucular, ilahiciler, bakireler, dullar ve yetimler için dua edelim... - evli olanlara, hamile olanlara Rab merhamet etsin diye dua...

5. bölüm - Tanrı Baba'ya inanıyorum BİRİNCİ BÖLÜM Tanrı Baba’ya inanıyorum 198 İman beyanımız Tanrı’yla başlar, zira Tanrı her şeyin "İlk ve Sonuncusu" (İş 44, 6), Başlangıcı ve Sonu’dur. Credo Tanrı Baba ile başlar, zira Baba Kutsal Üçlü-Birlik’in Birinci Tanrısal Kişisi’dir; İnanç İlkelerimiz yerin ve göğün yaratılışı ile başlar, zira yaratılış Tanrı’nın bütün eserlerinin başlangıcını ve temelini oluşturur. 1. KONU

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih