Halimden anlamaz vayy garip dünyaa

Halimden anlamaz vayy garip dünyaa hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Halimden anlamaz vayy garip dünyaa konusu 256 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj Paullus tarafından gönderildi. Halimden anlamaz vayy garip dünyaa Zor engebeli günler geçiriyorum. Güvendiğim dağlara kar yağıyor. Sözlerimide kimse anlamıoyor. Arkadaşlar pek yapmam ama benim için dua etmnizi isteyeceğim.. Halimden anlamaz vayy garip dünyaa

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Halimden anlamaz vayy garip dünyaa konusu 256 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj Paullus tarafından gönderildi.

Halimden anlamaz vayy garip dünyaa konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Halimden anlamaz vayy garip dünyaa hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-09-10, 19:02
saklı sevdam

Zor engebeli günler geçiriyorum. Güvendiğim dağlara kar yağıyor. Sözlerimide kimse anlamıoyor. Arkadaşlar pek yapmam ama benim için dua etmnizi isteyeceğim..

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Halimden anlamaz vayy garip dünyaa

Halimden anlamaz vayy garip dünyaa hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-09-10, 10:50
Paullus

Rab,beni kendi barışın için,alet olarak kullan.
Nefret olan yerde,ben seveyim.
Hakaret edildiğinde,af edeyim.
Geçimsizliğin olduğu yerde,aracılık yapayım.
Yanılgı olan yerde,gerçeği söyliyeyim.
Şüphe olan yerde,inanç getireyim.
Umutsuzluğun olduğu yerde,ümit vereyim.
Karanlığın hakim olduğu yerde,sevgi ateşini yakayım.
Ruhsal acıların olduğu yere,sevinç getireyim.
Beni teselli etmeselerde,ben teselli edeyim.
Beni anlamasalarda,ben onları anlayayım.
Beni sevmeselerde,ben onları seveyim.
Çünkü,kim kendini verirse,karşılığını alır.
Kendini unutan,çok şeyler kazanır.
Başkasını afeden,afedilir ve öldüğünde,sonsuz hayata kavuşur.

Aziz Fransua

RAB İSA MESİH dualarımızı kabul etsin kardeşlerim.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Halimden anlamaz vayy garip dünyaa

Halimden anlamaz vayy garip dünyaa konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Halimden anlamaz vayy garip dünyaa konusuna benzer konular;

Bir Garip Hristiyan Teyze İyi Akşamlar, Kimsenin imanını sorgulamak tabii ki düşmez bizlere. Bugün Yeşilköy Aziz İstefanos Katolik Kilisesi'ni ziyaret edip birkaç kitap aldıktan sonra otobüs durağına yürüyordum. O sırada durakta oturan yaşlı bir hanımefendi (İstanbul hanımefendisi :)) gördüm, stavros çıkarıyordu. Yanına oturdum ve sordum "Hristiyan mısınız?" diye. "Hayır, müslümanım dedi. Ben de kendisini stavros çıkarırken gördüğümü söyledim. Sonra kendince açıkladı olayı: Bu Aziz İstefanos kilisesinde vaftizini yapmışlar beş yıllık düzenli katılım ve eğitim sonunda. Ama öte yandan da Kuran'a Muhammede iman ettiğini söyledi. Kutsal İncil'i okuyup okumadığını sorunca okuduğunu söyledi. Mesih'in Kutsal Haç'ta öldüğüne, Aziz Üçlü Birlik'e inandığını söyledi. Mesih'e de dua ediyormuş, gidip Zuhuratbaba da da...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih