Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua

Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua konusu 336 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua Ey İsa Mesih, sevgim ve kurtuluşum uğruna acı çekmek ve kendini kurban etmek istedin, sıkıntılarım esnasında yüreğimi sana açmak ve yardımını istemek üzere sana sığınıyorum. Ben acı çekiyorum, üzgünlük altında inliyorum ve bu duruma katlanacak cesaretim kalmadı. Şu anda '' Senin istediğin olsun '' sözlerini tekrarlamak bana çok güç geliyor. Ama yılgınlık ve cesaretsizlik içinde bulunduğum bu anlarımda da zayıflığıma ve acı durumuma evet demek istiyorum. Acılarımın boşa gitmesine müsaade etme, ama onların, seni tanımıyanlar ve sevmeyenler için olduğu kadar, senin uğruna çalışanlar ve ıstırap çekenler için faydalı olmasını sağla. Ey Rabbim, benden yardımlarını esirgemeyen, bana iyilik yapan bütün insanlara ve benim gibi acı çekenlere yardımcı ol. Hayat verici olan seni huzur ve sevinç... Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua konusu 336 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.

Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-01-11, 11:14
Y U H A N N A

Ey İsa Mesih, sevgim ve kurtuluşum uğruna acı
çekmek ve kendini kurban etmek istedin,
sıkıntılarım esnasında yüreğimi sana açmak ve
yardımını istemek üzere sana sığınıyorum.
Ben acı çekiyorum, üzgünlük altında inliyorum
ve bu duruma katlanacak cesaretim kalmadı.
Şu anda '' Senin istediğin olsun '' sözlerini
tekrarlamak bana çok güç geliyor.
Ama yılgınlık ve cesaretsizlik içinde
bulunduğum bu anlarımda da zayıflığıma ve
acı durumuma evet demek istiyorum.
Acılarımın boşa gitmesine müsaade etme,
ama onların, seni tanımıyanlar ve sevmeyenler
için olduğu kadar, senin uğruna çalışanlar ve
ıstırap çekenler için faydalı olmasını sağla.
Ey Rabbim, benden yardımlarını esirgemeyen,
bana iyilik yapan bütün insanlara ve benim gibi
acı çekenlere yardımcı ol. Hayat verici olan
seni huzur ve sevinç içerisinde övüp
yüceltebilmemi, acılarımı hafifletmeni
ve bana şifa vermeni dilerim. Amin.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua

Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hastalıkta bulunduğumuz zaman dua konusuna benzer konular;

Tehdit edildiğimiz zaman dua Sevgili kardeşlerim...Zulmeden bir kimse üstüne üstlük bir de tehdit ediyorsa buna karşı korunmak için dua etmek istiyorum. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Önce İLAHİ VE GERÇEK BABAMIZA; GERÇEK BABAMIZIN AYNI RUHUNDAN OLMA GERÇEK RABBİMİZ, GERÇEK EFENDİMİZ, KURTARICIMIZ VE KORUYUCUMUZ İSA'YA VE RUHÜLKUDÜS DÜZENİNE yakarıyorum.. Ardından da bu üçlü kutsallığın evlatları olan siz kardeşlerime rica ediyorum. Sevgiyle kalın sevgide duran kardeşlerim.

İncil ne zaman yazıldı? Merhabalar, Ben aranıza yeni katıldım ve bu siteye üye olmamın sebebi doğru yolu bulmak amacıyladır. Her dini araştırıyorum, İncil'i de okumaya başladım. Aklımda bir takım sorular oluşuyor ve eğer bana doğru bir şekilde cevaplar verilirse sizlere minnettar kalacağım. Sorum şu: İncil'de İsa'nın yaşadığı olaylardan birisi çarmıha gerilmektir. Peki İncil ne zaman yazıldı ki İsa'nın çarmıha gerilmesinden bahsedebilmiştir? İncil İsa doğmadan önce mi vardı yoksa çok daha sonra mı yazılmıştır? Eğer İsa doğmadan önce İncil varsa ve İsa'nın çarmıha gerileceğini haber veriyorsa insanlar neden İsa'nın çarmıha gerilmesine engel olamadılar? Eğer İsa doğduktan sonra veya öldükten sonra İncil yazıldıysa bu "insanların kendi elleriyle yazmış olduğu bir kitaptan ibaret değil midir?"

Ne zaman geldi? İNCİL i okuduğum bazı ayetler dikkatimi çekti.yada ben anlayamadım.isa yaşarken kutsal ruh varmıydı yoksa kutsal ruh isanın ölümünün sonrasında mı gelmişdir?cevaplarınız için teşekkürler. SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:İsa yaşarken Kutsal Ruh vardı, İsa dünyaya gelmeden önce de vardı, ayet analizleri sonucu anlıyoruz ki İsa'nın göğe yükselişinden 50 gün sonrasına dek (pentekost) Kutsal Ruh peygamberlere veya Tanrı lütfu altındakilere gelip gidiyordu. Örneğin Davut diyor ki Zebur'da; "Lütfen Kutsal Ruh'unu benden alma" Ancak pentekosttan sonra iman edenlerin hepsine kalıcı olarak geldiği yazıyor. Yani belirleyici olan dönüm noktası İsa değil, pentekost günü.

2. bölüm - Zaman dolduğunda dua 2. KONU Zaman dolduğunda 2598 Dua olayı bize insan halini alan ve aramızda bulunan Kelâm’da tamamen açınlanmıştır. İncil’de bize duayı bildiren tanıklar aracılığıyla duayı anlamaya çalışmak Kutsal Rab İsa’ya yanar Çalılık gibi yaklaşmak demektir: Önce Onu duada seyretmek, sonra bize nasıl dua edileceğini öğretirken onu dinlemek, son olarak da duamızı nasıl kabul ettiğini bilmek. İsa dua ediyor 2599 Bakire’nin Oğlu olan Tanrı’nın Oğlu insan yüreğinde nasıl dua edileceğini öğretti. Herşeye Kadir’in "büyük işlerini" derin düşünerek yüreğinde saklayan(Bkz. Lk 1, 49, 2, 19, 2, 51) annesine dua etmesini öğretti. İsa duayı Nasıra havrasında ve Tapınak’ta halkının dua ettiği söz ve biçimlerle öğretti. Onun duası on iki yaşındayken ima ettiği gibi gizli bir kaynaktan çıkıyor gibiydi:...

Çok zaman geçmedi üzerinden... http://www.megarevma.net/gravur/Pic12-Bosphorus.jpg Çocuklarıyla aynı sokakta oynadığımız, aynı okula gittiğimiz kapı komşumuzun adı Agop idi. Yoğurdumuzu dul Maria yenge getirirdi. Babamın arkadaşları ile haftada bir kaçtığı ve mezelerini yere göğe koyamadığı meyhaneci Yorgo'nun çocukları baba mesleğini sürdürüyorlar, ama dükkânları Avrupa'da bir yerlerde. Annemin terzisi ve "gün" arkadaşı Ester teyzenin diktiği kıyafetler henüz eskimedi. Çok zaman geçmedi üzerinden... Aşağı mahalledeki metruk Ermeni kilisesinin bahçesindeki eriklere dalardık çocuklarla. Müezzin Ethem kovalardı bizi, "Allah'ın evine talana girilir mi, imansızlar!!" diye arkamızdan bağırırdı. Aynı toprağın üzerinde, aynı havayı soluduk. Duvarı olmayan bitişik bahçelerde, komşu mahallelerde yetiştik. Aynı...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih