Hayvanlara yönelik şiddet

Hayvanlara yönelik şiddet hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Hayvanlara yönelik şiddet konusu 1147 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj jes_9 tarafından gönderildi. Hayvanlara yönelik şiddet Selam kardeşler.Bilmem dikkatinizi çekti mi.Son günlerde özellikle sokak hayvanlarına akla hayale gelmeyen insanlık dışı işkenceler yaplıyor.Hatta öldürülüyor.Ben geçenlerde bu konuyla ilgili bir kaç fotoğraf gördüm.Bir süre kendime gelemedim.Bu vahşeti bir insan yapmış olamaz dedim.Yüreğim parça parça oldu:(((Ne olur kardeşler Rab'be bu masum canlıları koruması için ve bu insanları(insan demeye pek dilim varmıyor)islah etmesi için dua edelim. Hayvanlara yönelik şiddet

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hayvanlara yönelik şiddet konusu 1147 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj jes_9 tarafından gönderildi.

Hayvanlara yönelik şiddet konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Hayvanlara yönelik şiddet hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-11-08, 16:40
MR.CAGE

Selam kardeşler.Bilmem dikkatinizi çekti mi.Son günlerde özellikle sokak hayvanlarına akla hayale gelmeyen insanlık dışı işkenceler yaplıyor.Hatta öldürülüyor.Ben geçenlerde bu konuyla ilgili bir kaç fotoğraf gördüm.Bir süre kendime gelemedim.Bu vahşeti bir insan yapmış olamaz dedim.Yüreğim parça parça oldu:(((Ne olur kardeşler Rab'be bu masum canlıları koruması için ve bu insanları(insan demeye pek dilim varmıyor)islah etmesi için dua edelim.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hayvanlara yönelik şiddet

Hayvanlara yönelik şiddet hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-11-08, 18:12
Okyanus

MR.CAGE
Selam kardeşler.Bilmem dikkatinizi çekti mi.Son günlerde özellikle sokak hayvanlarına akla hayale gelmeyen insanlık dışı işkenceler yaplıyor.Hatta öldürülüyor.Ben geçenlerde bu konuyla ilgili bir kaç fotoğraf gördüm.Bir süre kendime gelemedim.Bu vahşeti bir insan yapmış olamaz dedim.Yüreğim parça parça oldu:(((Ne olur kardeşler Rab'be bu masum canlıları koruması için ve bu insanları(insan demeye pek dilim varmıyor)islah etmesi için dua edelim.
Değerli kardeşim çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.

Yaratılış bölümünde, Musa bize ağaçlara dahi zarar vermememizi, onları kesmememiz gerektiğini söyler.

Biz insanlar, bütün canlılara karşı saygılı olmalıyız.

Hayvanlara yönelik şiddet hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-11-08, 18:32
Yeni.bir.kullanıcı

Okyanus
MR.CAGE
Değerli kardeşim çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.

Yaratılış bölümünde, Musa bize ağaçlara dahi zarar vermememizi, onları kesmememiz gerektiğini söyler.

Biz insanlar, bütün canlılara karşı saygılı olmalıyız.
keşke sevgili okyanus..

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanuna göre , bu VAHŞETLERİ yapanlar, yasak yerlerde sigara içenlerle aynı cezayı almakta..

Rab'dan insanlarımıza merhamet diliyorum..

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeGelin ışıklarını erkek kadın butun insanlara dağıtıyor..
Farkına varın sevgisinin..
Ve onunla ebedi bir mutluluk sarhoşluğu içinde sevişin..
Ve kendinizden geçin..

"O" içinizde !mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hayvanlara yönelik şiddet hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-11-08, 20:51
Nigoğos

Hayvanlardan önce insanlara uygulanan şiddet bitirmeli...Daha insanlar köpekten farksız yaşarken...
...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[FONT=Lucida Console]KeWorQ[/FONT]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hayvanlara yönelik şiddet hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-11-08, 21:01
turgay55

Sokaklarda öbekler halinde köpeklerin gezmesi hoş bir davranış değil, aynı zamanda tehlikelide, zaman zaman saldırdıklarına tanık oldum. Tabiki öldürülmelerinede karşıyım, ama yolunu bulmak lazım.

Hayvanlara yönelik şiddet konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Hayvanlara yönelik şiddet konusuna benzer konular;

İsa Mesih ne zaman çarmıha gerildi tartışmasına yönelik bir soru Forumda doktor no rumuzlu üye tarafından başlatılan bir tartışmadaki dikkatimi çeken bir konu oldu.Soruyu cevaplayan kişi yahudilerin fısıh bayramını hergün hazırlanabildiğini yazmış yuhannadaki ifadedeyse fısıh bayramı hazırlık günü olarak özellikle belirtilmiş.Benim aklıma fısıh bayramına hazırlık günü deyince buradaki müslümanlarn bayram arefesi gibi bayram başlamadan bir önceki gün gibi bir hazrlık günü gelmişti,yani bir hazırlık günü var arkasından fısıh bayramı başlıyor diye düşünmüştüm.Ancak İsa Mesih ne zaman çarmıha gerildi başlığını yanıtlayan forum üyesi cengiz33 bunun böyle olmadığını belirtmiş.Benim sorum,bunun böyle olmadığı belirtilirken bu görüş yahudi kaynak ve pratikleriyle desteklenebiliyor mu?

Tevrat ayetleri ve şiddet benim de sizlere bi sorum var kutsal kitap gerçekten eşsiz ve harika bir kitap fakat bazı bölümlerde özellikle tevratta kadın çoluk çocuk demeden öldürün denilmekte burdaki amaç nedir ve bunun mantıklı bir açıklaması varmıdır?

Tevrat'taki şiddet ayetleri hakkında 1 Samuel 15: 2 "Her Seye Egemen RAB diyor ki, 'Israilliler'e yaptiklari kötülükten ötürü Amalekliler'i cezalandiracagim. Çünkü Misir'dan çikan Israilliler'e karsi koydular. 3 Simdi git, Amalekliler'e saldir. Onlara ait her seyi tamamen yok et, hiçbir seyi esirgeme. Erkek, kadin, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, esek hepsini öldür." Mezmurlar 137: "8 Ey sen, yikilasi Babil Kenti,Ne mutlu bize yaptiklarini Sana ödetecek olana!

Süleyman'ın Özdeyişleri'nde Tanrı'ya Dair Bilgi'yi öğrenmeye yönelik ayetler RAB korkusudur bilginin temeli Özd.1: 7 RAB korkusudur bilginin temeli. Ahmaklarsa bilgeliği ve terbiyeyi küçümser. Bilgeliğin Sesini Dinle

Mezmurlar'da Tanrı'ya dair bilgiyi öğrenmeye yönelik ayetler 1. Mezmur Mez.1: 1 Ne mutlu o insana ki, kötülerin öğüdüyle yürümez, Günahkârların yolunda durmaz, Alaycıların arasında oturmaz. Mez.1: 2 Ancak zevkini RAB'bin Yasası'ndan alır Ve gece gündüz onun üzerinde derin derin düşünür. Mez.1: 3 Böylesi akarsu kıyılarına dikilmiş ağaca benzer,

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih