İç huzur duası

İç huzur duası hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : İç huzur duası konusu 1912 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi. İç huzur duası Rab İsa yardim et bize<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Ki, neşe ile gülümseyebilelim.<o:p></o:p> Rab İsa yardim et bize<o:p></o:p> Ki, biraz daha Sende büyüyebilelim<o:p></o:p> Rab İsa yardim et bize<o:p></o:p> Ki, dünyevi şeylerden uzak durabilelim<o:p></o:p> Rab İsa yardim et bize<o:p></o:p> Ki, Senin Kutsal adini yüceltebilelim.<o:p></o:p> Rab İsa yardim et bize<o:p></o:p> Ki, yanlışı doğrudan ayırt edebilelim.<o:p></o:p> Rab İsa yardim et bize<o:p></o:p> Ki, dualarımızda Senin iradeni arayabilelim.<o:p></o:p> Rab İsa yardım et bize<o:p></o:p> Ki, korku ve afetlerden kurtulabilelim<o:p></o:p> Rab İsa yardım et bize <o:p></o:p> Ki, ihtiyaçlarımızı karşılayabilelim<o:p></o:p> Rab İsa yardım et bize <o:p></o:p> Ki, hayatta iyi şeylere... İç huzur duası

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

İç huzur duası konusu 1912 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi.

İç huzur duası konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

İç huzur duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-08-09, 14:59
İç huzur duası
nexusian

Rab İsa yardim et bize
Ki, neşe ile gülümseyebilelim.
Rab İsa yardim et bize
Ki, biraz daha Sende büyüyebilelim
Rab İsa yardim et bize
Ki, dünyevi şeylerden uzak durabilelim
Rab İsa yardim et bize
Ki, Senin Kutsal adini yüceltebilelim.
Rab İsa yardim et bize
Ki, yanlışı doğrudan ayırt edebilelim.
Rab İsa yardim et bize
Ki, dualarımızda Senin iradeni arayabilelim.
Rab İsa yardım et bize
Ki, korku ve afetlerden kurtulabilelim
Rab İsa yardım et bize
Ki, ihtiyaçlarımızı karşılayabilelim
Rab İsa yardım et bize
Ki, hayatta iyi şeylere erişebilelim.
Rab İsa yardım et bize
Ki, ruhumuzu kutsal ışığınla doyurabilelim
Rabbim bize yardim et
Amin!

İç huzur duası

İç huzur duası

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / İç huzur duası

İç huzur duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-08-09, 16:14
İç huzur duası
ortodoksmoderator

Pelatre
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardım et bize
Rab İsa yardım et bize
Rab İsa yardım et bize
Rab İsa yardım et bize
Rabbim bize yardim et
Amin!
Amin!

İç huzur duası

İç huzur duası

İç huzur duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-08-09, 17:09
İç huzur duası
Sebastian

Pelatre
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardim et bize
Rab İsa yardım et bize
Rab İsa yardım et bize
Rab İsa yardım et bize
Rab İsa yardım et bize
Rabbim bize yardim et
Amin!
Amin

İç huzur duası

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

İç huzur duası

İç huzur duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-08-09, 00:10
İç huzur duası
Hardal

Âmin.
İç huzurumuz hem bize her türlü mücadelemizde güç verir, hem de çevremizle barışık olmamızı sağlar.
İç huzurumuz ve bu huzurun Âmili yüreğimizden hiç eksik olmasın!

İç huzur duası

İç huzur duası

İç huzur duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-08-09, 00:49
İç huzur duası
theodora78

Amin .!

İç huzur duası

İç huzur duası

İç huzur duası konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

İç huzur duası konusuna benzer konular;

TANRI’NIN HUZUR DİYARINDAYIZ TANRI’NIN HUZUR DİYARINDAYIZ Tanrı kimlere kırk yıl dargın kaldı? Günah işleyip cesetleri çöle serilenlere değil mi? Sözünü dinlemeyenler dışında kendi huzur diyarına kimlerin girmeyeceğine ant içti? Görüyoruz ki, imansızlıklarından ötürü oraya giremediler. İbr.3: 17-19 Bu nedenle Tanrı'nın huzur diyarına girme vaadi hâlâ geçerliyken, herhangi birinizin buna erişmemiş sayılmasından korkalım. Çünkü onlar gibi biz de iyi haberi aldık. Ama onlar duydukları sözü imanla birleştirmedikleri için bunun kendilerine bir yararı olmadı.

Bu dua bana huzur verdi. Mutlaka okuyun:)

Huzur için edilen dua (latince) Da, Domine, propitius pacem in diebus nostis, ut, ope misericordiae tuae adiuti, et a peccato simus semper liberi et ab omni perturbatione securi. Per Christum Dominum nostrum. Amen. Rabbim,huzurunu cömertçe ver,senin merhametinin yardımı aracılığıyla geçen şu günlerimizde;günahtan özgür kılınalım ve bütün rahatsızlıklar bizden uzak kalsın..;Rabbimiz İsa Mesih'in aracılığıyla...Amin.

Sabah Duası Uykudan kalktığında, yattığın yerden ayrıl ve saygıyla ve Tanrı Korkusu ile dur ve şöyle dua et: ‘Peder, Oğul ve Kutsal Ruh olan tek Tanrının adıyla. Amin. Yücelik senindir ey ilahımız yücelik senindir. Ey teselli veren, her yerde hazır olan, gerçeğin ruhu, herkesi iyilikler hazinesiyle dolduran ve hayat bağışlayan, göksel kral gel ve aramızda ol ve bizleri kirlilikten arındır ve kurtar. Kutsal Tanrı, Kutsal Kudretli, Kutsal Ölümsüz bize merhamet eyle(3 kere). Peder Oğul ve Kutsal Ruha şan olsun, şimdi her zaman ve sonsuza kadar. Ey aziz Kutsal Üçleme bize merhamet et, Ya Rab günahlarımızı bağışla, ey efendimiz suçlarımızı görme ey kutsal hastalıklarımıza şifa ver, ismin için merhamet eyle, merhamet eyle, merhamet eyle. Peder Oğul ve...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih