incil okulunda eğitim göreceğim

incil okulunda eğitim göreceğim hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : incil okulunda eğitim göreceğim konusu 413 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj aLia tarafından gönderildi. incil okulunda eğitim göreceğim sevgili kardeşler, 1 sene sonra vision international unvierstity'de rabbin yolunu hazırlamak için kutsal kitap ve teoloji eğitimi göreceğim. dualarınıza ihtiyacım var. incil okulunda eğitim göreceğim

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

incil okulunda eğitim göreceğim konusu 413 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj aLia tarafından gönderildi.

incil okulunda eğitim göreceğim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

incil okulunda eğitim göreceğim hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-10-10, 21:18
mstesla

sevgili kardeşler,

1 sene sonra vision international unvierstity'de rabbin yolunu hazırlamak için kutsal kitap ve teoloji eğitimi göreceğim. dualarınıza ihtiyacım var.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / incil okulunda eğitim göreceğim

incil okulunda eğitim göreceğim hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-10-10, 00:11
aLia

mstesla
sevgili kardeşler,

1 sene sonra vision international unvierstity'de rabbin yolunu hazırlamak için kutsal kitap ve teoloji eğitimi göreceğim. dualarınıza ihtiyacım var.
Senin adına çok Sevindim mstesla kardeşim hayırlı olsun :)

Dua'larımız seninle buna emin olabilirsin.

Tanrı Seni Korusun.
AMİN..

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[B][I]Ey Celileliler neden göğe bakıp duruyorsunuz?
Sizden göğe alınan bu İsa göğe çıktığını nasıl gördünüzse aynı şekilde geri gelecektir.
Elçilerin İşleri 1 : 11 [/I][/B]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / incil okulunda eğitim göreceğim

incil okulunda eğitim göreceğim konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

incil okulunda eğitim göreceğim konusuna benzer konular;

Hristiyanlık hakkında eğitim almak ister misiniz? Bu anket http://www.hristiyanforum.com/forum/anketler-f20/turkiyedeki-hristiyanlikin-gelismesi-t330296.html anketindeki sonuçlarla alakalı olarak açılmıştır. Hristiyanlık hakkında eğitim almak ister misiniz?

Türkiye'deki Protestan Cemaati'nin Milli Eğitim Bakanlığına Şikayeti ve Aldığı Cevap PROTESTAN KİLİSELER DERNEĞİ BAŞKANLIĞI T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NA Farklılıkların bir arada yaşaması, demokratik kültür ve insan haklarını güvence altına alan sistemler için vazgeçilmezdir. Son yıllarda, ‘Yeni Hıristiyanlar’ olarak adlandırılan Toplumumuza yönelik karalama ve hoşgörüsüzlük artmış, çok sayıda bireye ve kiliseye karşı fiziksel saldırı gerçekleşmiş, tehdit alınmış ve iki yıl önce Malatya’da üç Hıristiyan’ın korkunç bir şekilde katledilmesiyle doruk noktasına ulaşmıştır. Kiliselere, Kilise Önderlerine yönelik bu saldırılar nefret suçlarıdır ve toplumda derin ve yaygın bir hoşgörüsüzlük ve nefretin trajik birer göstergesidir. Toplumun bir kesimi hoşgörülüyken bir kısmı Toplumumuz hakkında bilgisiz, önyargılı ve birarada yaşama isteğinden uzaktır. Bu olumsuz...

Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum Rab İsa Mesih sizinle olsun, Ben uzun süredir dünyanın ''nimetlerinden''! yararlandım.Hayatımı uzun bir süre ateist olarak idame ettirdim.Nimetlerden kastım yemek,içmek,gezinmek v.s. Benimde olduğu gibi sizinde hayatınızda ya bir banka hesabı ve yahut kredi kartı vardır.hesaplarım şifre,PİN,PUK,hayat sigortası şeklinde insanoğlunun geliştirmiş olduğu sözde ''güvenlik''tedbirleriyle çevrili.Kendini güvende hissetmek ne güzel değilmi?Malvarlığınızı koruyabilmek adına ,insanoğlunun geliştirdiği güvenlik sistemi ŞİFRE, PİN,KULLANICI ADI,ANNENİZİN KIZLIK SOYADININ 3 CU VE 5 NCİ HARFİ.'RAB İSA MESİH bize öyle bir hazine verdiki ne ŞİFRE ne PİN ne PARMAK İZİ istiyor.TEK RAB İSA MESİH'DİR.

Türkiye'deki Protestanların Milli Eğitim Bakanlığı'na Din Dersi Şikayeti ve Aldığı Cevap T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NA Ülkemizde son yıllarda eğitim alanında, gerek eğitime erişim gerekse müfredatın çağdaşlaştırılması konularında, gerçekleştirilen ilerlemeleri memnuniyetle karşılamaktayız. Daha da iyiye ulaşmak amacıyla, eğitimden doğrudan etkilenenler tarafından yapıcı eleştirilerin, sürekli iyileştirme için vazgeçilmez olduğunun bilincinde olarak, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (DKAB) dersleri hakkında kamuoyundaki tartışmalara kendi açımızdan katkıda bulunmak ve toplumumuzun kaygı ve beklentilerini dile getirmek amacıyla aşağıdaki değerlendirme ve önerilerimizi tarafınıza iletmeyi arzu ediyoruz. DKAB dersleriyle ilgili olarak tarafımıza iletilen sorunlar ve önerileri aşağıda sıraladık. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim ve Öğretim Yüksek Kurulu...

Cinsel eğitim mi, mahremiyet eğitimi mi? Cinsel eğitim mi, mahremiyet eğitimi mi? Son yıllarda çocuk tacizlerinin büyük bir hızla artıyor olması, anne-babaları ciddi bir "panik" havasına soktu. Zira konu hakkında ne önleyici tedbirlerden bahsediliyor, ne de kurumsal bir yapılanma ortalıklarda görünüyor. Bir yandan ülkemizin hemen her şehrine öbek öbek yayılmış bulunan bu kanserli hücreler çocukların o masum yaşantılarının üzerine bir kara bulut gibi çökerken, diğer yandan soruna ciddi ve kalıcı çözümler üretilemiyor olması, toplumun bütün kesimlerini rahatsız etmeye devam ediyor. Daha da ötesi, sorunu çözmek adına uygulanan yöntemlerin bir süre sonra sorunun bir parçası olmaya başlaması konuyu daha da çözümsüz hale getiriyor. Bu bağlamda, çocuklara cinsel eğitim verilmesinin tacizleri önleyeceği yönünde yapılan...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih