Yaralı
İsa'nın yaşayan bedenine sesleniyorum
Etten kemikten yaratılmış benim için dua etmesini diliyorum İSA'nın yaşayan bedeni olan sizlerin..Çok zor günler geçirmekteyim. Ekonomik olarak dibe vurdum..40 yaşına gelmeme rağmen, bırakın, sevdiğimi bulup evlenebilmeyi, sokağa çıkacak para bile bulamıyorum. Zaten sevdiğim de beni terk etti. (Öyle ya bir bayan, benim gibi hiçbir mal varlığı olmayan, borca batık, ayakkabısı delik bir çulsuzu ne yapsın) Faturalarımı ödeyemeyecek duruma düştüm. Kardeşlerim bana dava açmakta. En yakınlarım bile bana selam vermez oldu gibi..
"İşte şimdi oldu" dediğim hangi işe atılsam engeller çıkmakta..Ve başkaları işleri almakta..Aç yatıyoruz bu sıralar.. (Ben ve felçli annem)
Bize dua ediniz kardeşlerim...Sizden para vs. istemiyoruz. Samimi dua istiyoruz. İSA MESİH'İN ADIYLA dua ediniz. Sizler , hulusi kalple dudaklarınızı kımıldatınız ki ALFA VE OMEGA OLAN RABBİMİZ KONUŞSUN.
Avvon d'bish-maiya!
Amin.. Amin... Amin!
SonsuzYasam
Selam Kardesim, ben mesajinizi okudum, ve sizleri dualarima alacagim... Rab Isa Mesih Seni cok Seviyor Kardesim... Esenligi ve onun bereketi seninle ve annenle beraber olsun kardesim...
Yaralı
Çok teşekkür ederim Sevgili Kardeşim! Çok teşekkür ederim!
SonsuzYasam
Selam Kardesim, size nasil ulasabilirim?
saklı sevdam
Garibin yüzü gülmez
Derdini kimse bilmez
Bir kenarda ölse bile
Bu kimdir diyen olmaz...
Adlı türkü aklıam geldi hikayeni okuyunca. Abi gerçekten garip kalmış bir kenarda. Üzülmedim desem yalan olur. Elimden gelmez ki yardım edeyim. Rab'e dua etmekten başka çaremiz yok galiba. İsa Mesih seni bu zor denemelerden korusun...
Hayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler