| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: İsa'nın yaşayan bedenine sesleniyorum - Sayfa 3 konusu 1201 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj saklı sevdam tarafından gönderildi. İsa'nın yaşayan bedenine sesleniyorum Etten kemikten yaratılmış benim için dua etmesini diliyorum İSA'nın yaşayan bedeni olan sizlerin..Çok zor günler geçirmekteyim. Ekonomik olarak dibe vurdum..40 yaşına gelmeme rağmen, bırakın, sevdiğimi bulup evlenebilmeyi, sokağa çıkacak para bile bulamıyorum. Zaten sevdiğim de beni terk etti. (Öyle ya bir bayan, benim gibi hiçbir mal varlığı olmayan, borca batık, ayakkabısı delik bir çulsuzu ne yapsın) Faturalarımı ödeyemeyecek duruma düştüm. Kardeşlerim bana dava açmakta. En yakınlarım bile bana selam vermez oldu gibi.. "İşte şimdi oldu" dediğim hangi işe atılsam engeller çıkmakta..Ve başkaları işleri almakta..Aç yatıyoruz bu sıralar.. (Ben ve felçli annem) Bize dua ediniz kardeşlerim...Sizden para vs. istemiyoruz. Samimi dua istiyoruz. İSA MESİH'İN ADIYLA dua ediniz. Sizler , hulusi... İsa'nın yaşayan bedenine sesleniyorum
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
İsa'nın yaşayan bedenine sesleniyorum konusu 1201 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj saklı sevdam tarafından gönderildi.
İsa'nın yaşayan bedenine sesleniyorum konusuna benzer konular;
Karpaz'da yaşayan Rumların dini özgürlükleri Karpaz’da yaşayan Rumların dini özgürlükleri
http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/06/Karpaz%E2%80%99da-ya%C5%9Fayan-Rumlar%C4%B1n-dini-%C3%B6zg%C3%BCrl%C3%BCkleri-300x194.jpg
Karpaz’da yaşayan Rumların dini özgürlükleri
Parlamentolar arası Ortodoksluk Toplantısı 18’inci Yıllık Genel Kurulu’nun, ileri sürülen, “Karpaz’da yaşayan Rumların dini özgürlüklerinin çiğnendiğine” ilişkin bir karar onayladığı belirtildi.
Parlamentolar arası Ortodoksluk Toplantısı 18’inci Yıllık Genel Kurulu’nun, ileri sürülen, “Karpaz’da yaşayan Rumların dini özgürlüklerinin çiğnendiğine” ilişkin bir karar onayladığı belirtildi.
Fileleftheros gazetesi “Atilla’nın Kınanması Kararı… Mahsurların Haklarının Korunması” başlıklı haberinde, sözü edilen kararıda, “Türk ...
İsa'nın tabutu mu? http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2950473.jpg Titanic filminin yönetmeni James Cameron tarafından çekilen ve bu akşam New York'ta ilk gösterimi yapılan "Hz İsa'nın Kayıp Mezarı" adlı belgesel, arkeoloji çevrelerinde tartışma yarattı.
Kudüs'ün Talpiot semtinde içinde 10 tabutun bulunduğu mezarın 1980'lerde bulunmasıyla ilgili varsayımlardan hareketle bunların Hz İsa ile ailesine ait olabileceğini iddia eden film, çok sayıda arkeolog tarafından "bilimsel kanıtlardan yoksun" olmakla eleştiriliyor.
Mezarın Hz İsa ve ailesine ait olduğunu gösteren bilimsel kanıtlar bulunmadığını söyleyen arkeologlardan İsrailli profesör Amos Kloner, "Bu İ.S.(İsa'dan Sonra) döneme ait bir yahudi mezarı" diye açıklama yaptı.
Profesör Kloner, "Altı kemik yığını üzerindeki isimler çok ilginç, zira Yeni...
VAAZ: 11.04.2010 Vaaz: 1.Petrus 1:3-4 "Yaşayan bir umuda sahibiz" İsa Mesih'in ölümden dirilmesiyle yeni bir başlangıç oldu. O zamana kadar umutsuz olan öğrenciler yeni bir umuda kavuştular.İsa Mesih'in ölümden dirilmesiyle onlar için yeniden doğuş oldu.Kutsal Ruh'u aldılar.Diriliş-İman-Umut bu üç gerçek hristiyan hayatının temel unsurlarıdır.Birbirinle çok bağlantılıdır.Diriliş olmasaydı imanımız boştu.İmanımız olmasaydı umudumuz da olmazdı.Biz hristiyanlar İsa Mesih'in ölümden dirildiğine iman ediyoruz ve bu gerçek bizim imanımızı da umutlu kılıyor.Petrus bu ayetlerde tam da buna değiniyor.İsa Mesih'in ölümden dirilmesiyle "yaşayan bir umuda sahibiz". Yaşayan umut demek,çürümeyen yok olmayan bir mirasın güvencesidir.İman aracılığıyla da böyle bir mirasa sahibiz kardeşler.Bu dünyanın verdiği gibi bir miras değildir.İsa Mesih diridir ve O Tanrı'nın...
İsa'nın Haçı Hepinize Merhaba arkadaşlar.Sitede yeni değilim,Daha önce ki hesabım atılmıştı.Okuduğum bir hikaye üzerine kafamda oluşan soruyu cevaplarsanız çook sevineceğim.
Hikayede Isa Mesih üzeri Kan olan Haç'ı taşımaya devam ediyordu sanırım,Peki Isa Mesih Haç'ı nereden biliyor? Yani o Çarmıh'a gerilmişti ve öldürülmüştü,Bunun üzerine Haç'ta Kutsal Simge oldu.Ama bundan önce Haç diye bir şey olmadığına göre,Haç Isa Mesih'in çarmıha gerilmesi sonucu kutsallaşan bir şey olduğuna göre,Haç Isa Mesih için neden bu kadar kutsaldı ?
SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Çarmıh Yahşuah (İsa) ile ünlü olmuştur belki ama esasen Roma İmparatorluğu'nun bir işkence yöntemidir, Yahşuah (İsa)'ın çarmıha gerilmesinden önce de oldukça bilinen bir şeydi. Ayrıca İncil'de çarmıhını yüklenip taşımak diye bir kavram...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil