İSA'YA ŞÜKÜR

İSA'YA ŞÜKÜR hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : İSA'YA ŞÜKÜR konusu 287 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Yaralı tarafından gönderildi. İSA'YA ŞÜKÜR Ey beni asla yalnız bırakmayan! Düştüğümde yerden kaldıran! "Şu anda" bile hep yanımda olan! Zamana hükmeden; ruhumu saran! Bana Tanrı, bana Efendi, bana sırdaş olan! En yakınımdakiler uzaklaşsa bile.. Her an, her dakika ve her saniye.. Tek ve Kurtarıcı öğretmen olan! İşte bu dizeler senin için kaleme alındı Ey Efendi! En yüce olduğu halde; en alçakgönüllü olan.. Madem bu sayfa hem dua hem de ŞÜKÜR için İşte ben sana öyle şükrediyorum EY MESİH İSA'm! Canımsın, kanımsın, esirgeyen, koruyansın.. Bilemem kıt aklımla senin yüce işlerini.. Ama senin alnıma koyduğun öpücük sırra erdirir... Şükrediyorum sana En Yüce! Buradaki kardeşlerim şahidimdir! İSA'YA ŞÜKÜR

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

İSA'YA ŞÜKÜR konusu 287 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Yaralı tarafından gönderildi.

İSA'YA ŞÜKÜR konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

İSA'YA ŞÜKÜR hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-06-11, 02:31
İSA'YA ŞÜKÜR
Yaralı

Ey beni asla yalnız bırakmayan!
Düştüğümde yerden kaldıran!
"Şu anda" bile hep yanımda olan!
Zamana hükmeden; ruhumu saran!

Bana Tanrı, bana Efendi, bana sırdaş olan!
En yakınımdakiler uzaklaşsa bile..
Her an, her dakika ve her saniye..
Tek ve Kurtarıcı öğretmen olan!

İşte bu dizeler senin için kaleme alındı Ey Efendi!
En yüce olduğu halde; en alçakgönüllü olan..
Madem bu sayfa hem dua hem de ŞÜKÜR için
İşte ben sana öyle şükrediyorum EY MESİH İSA'm!

Canımsın, kanımsın, esirgeyen, koruyansın..
Bilemem kıt aklımla senin yüce işlerini..
Ama senin alnıma koyduğun öpücük sırra erdirir...
Şükrediyorum sana En Yüce!
Buradaki kardeşlerim şahidimdir!

İSA'YA ŞÜKÜR

İSA'YA ŞÜKÜR

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / İSA'YA ŞÜKÜR

İSA'YA ŞÜKÜR konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

İSA'YA ŞÜKÜR konusuna benzer konular;

Ateizmden Mesih İsa'ya... Merhaba kardeşlerim,arkadaşlarım. İman etmeden önce sağlam bir ateist'dim,hiçbirşeye inanmazdım ne Allah Ne Mesih isa ne Muhammed ne vs. vs. hayatım bir boşluk içinde geçmiş,bunu şimdi anlıyorum ve kaybettiğim yıllar içinde çok üzgünüm...İnanırmısınız iman etmeden önce birgün yolda yürürken bi adam gördüm uzun sakallı bembeyaz yüzlü bir adam,ozaman tabi inançsızımya,içimden ;Tipe bakarmısın aynı hz. isa gibi dedim,resimlerden gördüğüm isa ya benzettim (tabi ozaman benm için hz. isa idi) ve adam yanımdan geçerken istemeden birbirimize tebessüm ettik,şaşırdım,,,biraz kendi kendime konuştum,"alla allaaaa adam niye güldüyse,gerçi bende güldüm felan,neyse hayırlısı dedim" sonra aklıma geldi konuşmaya devam ediyorum "vaybeee isa da su üstünde yürümüş(ama hala inanmıyorum bunu...

Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) Çok şükür köktendinci Hırıstiyan çıktı! (Ergun Babahan) Norveç’te insanın kanını donduran bir katliam yaşandı. En az 91 kişinin öldüğü saldırıda hayatını kaybedenlerin büyük bölümü 16-18 yaş sınırındaki gençler. Önce gübreden yaptığı bombayı Oslo’daki başbakanlık binası önünde havaya uçuran eylemci, burada 7 kişinin ölümüne neden oldu. Arkasından polis kıyafeti giyip iktidardaki İşçi Partisi’nin Utoya’daki gençlik kampına gidip rastgele ateş açtı.

Şükür ve dua isteği Kardeşler uzun bir süredir aranızda değildim.Sürekli mücadele etmekteydim.Bir ara inancım yüzünden eşimle aram bozuldu.O nu Rabbim sayesinde artık aşmış bulunmaktayım.Şükürler olsun. Şimdi ise iş ile ilgili sıkıntılar var.Daha önce paylaştığım gibi atamamla ilgili sıkıntılar geçmedi.Henüz olmam gereken yerde değilim.Dünyevi işler elbette önemli değildir fakat bu tür konular ne kadar da olsa insanı etkiliyor.Rabbe bu konuda sürekli dua ediyorum.Sizler de dua edin kardeşler.Geçen seferki müracat kabul edilmedi.Bu konuda ister istemez sıkıntı çekmekteyim.Rab olmam gereken yere gelmemi sağlasın.Artık bu konuda huzurlu olmamı sağlasın diye dua edermisiniz? Kardeşler bir de annemin ameliyat olma durumu var.Çok endişeleniyor.Onun için de dua edermisiniz.Rab kolaylaştırsın şifa versin...

TANIKLIĞIM İSA'YA YÜRÜYÜŞÜM Müslüman bir ailede doğdum; her anımda, hareketimde, sözümde kısacası yaşam tarzımda islamı yaşatmaya çalışıyordum. Sık sık Kuran okuyor ve islamla ilgili kitaplarla bilgilerimi pekiştiriyordum. Hristiyanlıkla ilgili olan düşüncelerim çokta iyi değildi.Hristiyanların üç tanrıya taptıklarını düşünüyordum.hatta bunların allah hz.isa ve meryem ana olduğunu öğretmişti bana kendi kutsal kitabım. Diğer dinleri araştırsamda inancımdan emindim çünkü benim kutsal kitabım en son kitaptı.benim pygamberim en son peygamberdi.dinim en son dindi vs.Acaba haklımıydım?gerçek bumydu yani? cennete gidebilmek için yeterince günahsızmıydım?allahın tüm sözlerini yerine getirebiliyormuydum? Kendi inancıma baktığımda bazı ayetler yüreğime gerçekten sinmiyordu ama düşünmenin,araştırmanın inkar etmenin bile beni...

Mesih İsa'ya inanmak MESİH İSA’YA İNANMAK Kutsal Kitap’ın mesajı Yüce Tanrı ile başlar. TANRI NASIL BİR VARLIKTIR? Tanrı bütün evrenin ve evrenin içinde var olan her şeyin yaratıcısıdır Tanrı bütün yaradılışını yönetir ve bu yaratılış içinde olan her şey hakkında kendisi karar verir. Bizi yüce Tanrı yarattığı için biz O’na aidiz ve bizim üstümüzdeki bütün yetki O’nun dur.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih