Kayıp Duyurusu ve dua isteği

Kayıp Duyurusu ve dua isteği hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Kayıp Duyurusu ve dua isteği konusu 397 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj anthodezmi tarafından gönderildi. Kayıp Duyurusu ve dua isteği Bize gönderilmiş bir email; Kayıp Duyurusu ve dua isteği

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kayıp Duyurusu ve dua isteği konusu 397 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj anthodezmi tarafından gönderildi.

Kayıp Duyurusu ve dua isteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kayıp Duyurusu ve dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-12-09, 06:18
moderator5

Bize gönderilmiş bir email;

Alıntı:
.............MAD. MÜH. MÜŞ. İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
ABDULKADİR SERDAROĞLU
MADEN MÜHENDİSİ
MERHALE SOKAK NO: 61/2 BEŞTEPE/ANKARA
TEL: 0 312 213 34 16 - FAX: 0 312 213 34 19
GSM1: 0 532 560 30 84 - GSM2: 0 543 602 96 48

ARKADAŞLAR MÜNKÜN OLDUĞUNCA HERKESE YOLLAMAYA ÇALIŞALIM LÜTFEN.

DÜŞÜNSENİZE AYNI DURUMDA BİZ OLSAK NE YAPARDIK.

Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!

Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!

0 533 626 57 52

0 216 308 60 76

(Bu mail'i lütfen listenizdeki herkese ulaştırınız..!!)

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kayıp Duyurusu ve dua isteği

Kayıp Duyurusu ve dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-12-09, 16:13
Sebastian

Rabbuni, bu küçük ve tatlı kızın bulunması için yardımcı ol.

Ailesi daha fazla üzülmesin, Sen çok merhametlisin Rabbim, yardım et.

Peder, Oğul, Kutsal Ruh adıyla Amin!

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Kayıp Duyurusu ve dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-12-09, 17:02
Evanjelique

Yavrum ya:( Umarım sağ salim annesine kavuşur...Bebek İsa koruyucun olsun..

Ayrıca buradan hasta olan pastöre de şifa dileklerimi iletiyorum..Her kim hasta ise, aciz ise, düşmüş ise önce Mesih'in ve sonra da doktorların eline emanet olsun..

Kayıp Duyurusu ve dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-12-09, 01:50
anthodezmi

Tanrım tum kayıplar ıcın yalvarırız.lutfen hem bu kız çocugu hem de tum kayıp çocukların ve de yaşı daha büyük olan kişilerın sag salim bulunmaları ve ailelerıne kavuşmaları için sana yalvarırız Tanrım!sen merhamet et YA RAB!Oglun Isa Mesih adıyla yalvarışlarımızı sen kabul et Ya RAB!Amin!

Kayıp Duyurusu ve dua isteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kayıp Duyurusu ve dua isteği konusuna benzer konular;

Kayıp Kutsal Kitaplar Soru: Kutsal Kitap’ın kayıp kitapları hangileridir? Yanıt: Kutsal Kitap’ın “kayıp kitapları” ya da Kutsal Kitap’tan çıkartılmış kitaplar yoktur. Kayıp kitaplar hakkında birçok efsane ve söylenti vardır ancak bu öyküler hiçbir şekilde gerçeğe dayanmaz. Tanrı’nın Kutsal Kitap’ta olmasını tasarladığı ve bu esinlendirdiği her kitap Kutsal Kitap’ta yer almaktadır. Kutsal Kitap’ın kitaplarının yazıldığı sırada neredeyse yüzlerce dini kitap yazılmıştır. Bu kitaplardan bazıları gerçekten olmuş olayların gerçek anlatımlarını içerir (örneğin, 1 Makabeler). Bazıları (örneğin, Süleyman’ın Bilgeliği) iyi ruhsal öğretiler içerir. Ancak bu kitaplar Tanrı tarafından esinlendirilmemiştir. Eğer bu kitaplardan herhangi birini, örneğin Apokrifi okursak bunları esinlendirilmiş, hatasız Tanrı Sözü olarak...

Kayıp koyun olmak Bu benim düşüncem belkide, Ama şöyleki:Bizler günah işleyebiliriz,bu dünyada bu gayet normal.Ama her günahın sosyal çevrede ve bide tanrı yanında bir bedeli var.Tanrı yanındaki bedeli dahada düşkün olmak iken bide sosyal çevrede bir diyet ödenmesi gerekiyor. Fakat Tanrı bizi günah işledik diye terketmiyor,biz kayıp kuzu oluyoruz o zaman ve Yahşuah arayıp bizi yinede buluyor.

Dua isteği..... Arkadaşlar, doktorlar sevgilimin beyninde tümör olduğundan şüpheleniyorlar ancak kesin değil..araştırmalara devam ediyorlar...Sizden isteğim 1 dakikanızı ayırıp şifa için dua etmeniz... Çok teşekkürler şimdiden.. Esenlikler

dua isteği sevgili kardeşlerim uzun zamandır derslerime odaklanamıyorum.odaklanamayınca da içime bir kuşku düşüyor.benim hedefim iyi bir fizikçi olup fizikte yeni atılımlar yapmak.ama not ortalamam düşük olursa herhangi bir master veya doktora programına katılamam.lütfen benim için dua edin. rab sizi bereketlendirsin

Türkiye Ermenileri Patrikliği Ruhani Meclis Duyurusu RUHANİ MECLİS DUYURUSU Patriklik Ruhani Meclisi 24 Aralık 2008 Çarşamba günü Patrik Vekili Başepiskopos Şahan Sıvacıyan başkanlığında ve Ruhani Meclis Başkanı Başepiskopos Aram Ateşyan’ın oturum başkanlığında toplandı. Ruhani Meclis üyeleri, Patrik Mesrob II Hazretleri’nin, Türkiye Ermenileri Patrikliği yetki sınırları içinde bulunan Ermeni cemaatinin, hayat boyu Ruhani Önderi olduğunu ilan etme kararını oy birliğiyle aldılar.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih