KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI

KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI konusu 178 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj dark1989 tarafından gönderildi. KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI Baba, kendimi Sana teslim ediyorum! Sen sadıksın, Yaşamı mı senin ellerine bırakıyorum! Sen hikmetlisin, Düşünceleri mi senin önüne koyuyorum! Sen merhametlisin, Sebatsız yüreğimi sana sunuyorum! Sen kutsalsın, Kutsal olma arzumu sana emanet ediyorum! Sen iyisin, Buna seviniyorum! Sen cömertsin, Sana benzemeyi arzu ederek, sana bakıyorum! Sen Babasın, Kendimi daima senin rehberliğine teslim ediyorum! Baba, işte buradayım, Beni al, Benim yaşamamın ve ölmemin sorumluluğunu sana bırakıyorum! Ben seninim, senin evladınım! Küçük bir çocuk gibi, huzurluyum Ve her konuda sana itaat etmek için, işaretlerini bekliyorum! Beni, düşündüğün gibi yap!. KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI konusu 178 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj dark1989 tarafından gönderildi.

KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-09-09, 10:01
dark1989

Baba, kendimi Sana teslim ediyorum!
Sen sadıksın,
Yaşamı mı senin ellerine bırakıyorum!
Sen hikmetlisin,
Düşünceleri mi senin önüne koyuyorum!
Sen merhametlisin,
Sebatsız yüreğimi sana sunuyorum!
Sen kutsalsın,
Kutsal olma arzumu sana emanet ediyorum!
Sen iyisin,
Buna seviniyorum!
Sen cömertsin,
Sana benzemeyi arzu ederek, sana bakıyorum!
Sen Babasın,
Kendimi daima senin rehberliğine teslim ediyorum!
Baba, işte buradayım,
Beni al,
Benim yaşamamın ve ölmemin sorumluluğunu sana bırakıyorum!
Ben seninim, senin evladınım!
Küçük bir çocuk gibi, huzurluyum
Ve her konuda sana itaat etmek için, işaretlerini bekliyorum!
Beni, düşündüğün gibi yap!.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI

KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

KENDİMİZİ TANRIYA TESLİM ETME DUASI konusuna benzer konular;

KENDİMİZİ SINIYORUZ KENDİMİZİ SINIYORUZ Bu nedenle kim uygun olmayan biçimde ekmeği yer ya da Rab'bin kâsesinden içerse, Rab'bin bedenine ve kanına karşı suç işlemiş olur. Kişi önce kendini sınasın, sonra ekmekten yiyip kâseden içsin. Çünkü bedeni farketmeden yiyip içen, böyle yiyip içmekle kendi kendini mahkûm eder. İşte bu yüzden birçoğunuz zayıf ve hastadır, bazılarınız da ölmüştür. 1.Ko.11: 27-30 İman yolunda olup olmadığınızı anlamak için kendinizi sınayıp yoklayın. İsa Mesih'in içinizde olduğunu bilmiyor musunuz? Yoksa sınavdan başarısız çıkarsınız. 2.Ko.13: 5

KENDİMİZİ, YAPTIKLARIMIZI DENETLİYORUZ KENDİMİZİ, YAPTIKLARIMIZI DENETLİYORUZ Koşu alanında yarışanların hepsi koştuğu halde ödülü bir kişinin kazandığını bilmiyor musunuz? Öyle koşun ki ödülü kazanasınız. Yarışa katılan herkes kendini her yönden denetler. Böyleleri bunu çürüyüp gidecek bir defne tacı kazanmak için yaparlar. Bizse hiç çürümeyecek bir taç için yapıyoruz. Bunun içindir ki, amaçsızca koşan biri gibi koşmuyorum. Yumruğumu havayı döver gibi boşa atmıyorum. Müjde'yi başkalarına duyurduktan sonra kendim reddedilmemek için bedenime eziyet çektirip onu köle ediyorum. 1.Ko.9: 24-27

Dualizm ve Materyalist Zuhur Etme Teorisi DUALİZM VE ZUHUR ETME Buraya kadar insan zihninin sadece maddi cevherle açıklanabildiğini savunan yaklaşımın iddialarının yanlışlığını göstermeye çalıştık. Birçok kere bizim yaptıklarımıza benzer eleştiriler, ‘karşı kampın’ yetersizliklerinin gösterilmesi suretiyle dualizmin bunun yerine teklif edilmesi için ifade edilmiştir. Bu yüzden, daha önceki sayfalardaki yaklaşımlarımızı okuyan birçok kişi “Peki neden ruhun ayrı bir cevher olduğuna da agnostik kalıyorsunuz” diye sorabilir. Öncelikle, zihnin materyalist bir yaklaşımla başarılı bir şekilde açıklandığını ifade eden yaklaşımın yanlışlığını göstermeye çalıştığımızı, oysa zihnin sırf maddeden (tek cevherden) oluştuğu iddiasını yanlışladığımız iddiasında bulunmadığımızı belirtmeliyiz. Biz, insan zihni...

SABAH DUASI Uyandıktan sonra her kimse geçirdiği gece için Tanrı'ya teşekkür ederken ve o'na bütün gününü,işini,sorumluluklarını,neşelerini,acılarını sunarken gününü kutsallaştırmış olur. Tanrım,ve bütün kalbimle seni severim. Beni yarattığın,inanç verdiğin ve bütün gece beni koruduğun için teşekkür ederim. Bugün bütün yapacağım şeyler senin isteğine göre olup yüceliğini arttırsın. Beni günah işlemekten ve bütün kötülüklerden koru. Lütfun benimle ve bütün sevdiklerimle olsun. AMİN.

Tanri dusmus meleklere niye tovbe etme sansi vermemektedir? Kutsal Kitap Tanri'nin dusmus olan meleklere herhangibir sans taniyip tanimadigi konusunda fazla bir aciklik getirmemistir. Seytan (Lusifer) en yuksek rutbeli melekti ( Ezekel 28:14). Lusifer Tanri'yi ve O'nun tum hikmetini bilmekteydi. Tanri'yi bu kadar iyi tanimalarina ragmen seytanin ve onu takip eden meleklerin Tanri'ya karsi gelmeleri en buyuk kotuluktur bence. Buyuk olasilikla bu yuzden de Tanri onlara tovbe olanagi saglamamistir. Dahasi Kelam bize onlarin bu olanak verilmis olsa bile onlarin bunu kullanacagina inanabilmemiz konusunda hic bir neden vermemistir ( 1 Petrus 5:8). Dusmus olan melekler Tanri'ya ve onun halkina karsi islemlere adamislardir kendilerini. Kelam Tanri'nin kisiyi verilmis olan bilgisine gore yargilayacagini yazar " Oysa bilmeden dayağı hak eden...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih