Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor...

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... konusu 644 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi. Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... Forum dotsları, kızımın ve onun adına benim, geleceği için çok arzuladığımız ataması yapılsın istiyoruz. Dua eder iken benim ile kızımı da aklınızda tutarsanız, olumlu niyetlerinizi ve dualarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum... Sağlıklı günler diliyorum esen kalın :) Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor...

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... konusu 644 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi.

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-06-11, 14:36
filidall

Forum dotsları, kızımın ve onun adına benim, geleceği için çok arzuladığımız ataması yapılsın istiyoruz. Dua eder iken benim ile kızımı da aklınızda tutarsanız, olumlu niyetlerinizi ve dualarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum...
Sağlıklı günler diliyorum esen kalın :)

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor...

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-06-11, 17:39
Lamb of GOD

Umarım ideallerinize ulaşırsınız.Bende sizinle dua edeceğim.Amin.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor...

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-07-11, 01:59
Hardal

Hakkında hayırlı olacaksa dileği yerine gelsin !

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-07-11, 13:14
coskunizmit

bende dualarımdan bi bölümcüğünü feda edebilirim :)

istediklerinin olması temennisiyle

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-07-11, 13:18
Sebastian

filidall
Forum dotsları, kızımın ve onun adına benim, geleceği için çok arzuladığımız ataması yapılsın istiyoruz. Dua eder iken benim ile kızımı da aklınızda tutarsanız, olumlu niyetlerinizi ve dualarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum...
Sağlıklı günler diliyorum esen kalın :)
Umarım kızınız istediği işe yerleşir, RAB İsa Mesih adıyla Amin!

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Kızım çok istediği işe yerleşmek istiyor... konusuna benzer konular;

Süryaniler anavatanlarına geri dönmek istiyor Yıllar önce yaşadıkları köyleri ve şehirleri çeşitli nedenlerle terk ederek, göç eden Süryani asıllı Türk vatandaşları tekrar anavatanlarına dönmeye başladı. Süryani asıllı vatandaşlar, son yıllarda yaşanan terör olayları dolayısıyla başta İsveç, İsviçre, Almanya, Belçika ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerine göç etmişlerdi. Yıllar önce terk ettikleri köy ve topraklarının özlemi ile yaşadıklarını belirten Süryani asıllı Türk vatandaşları, huzurun hakim olmasıyla birlikte artık geri dönüp köylerine yerleşmek istediklerini belirtti. Bazılarının dönüş planları kapsamında evlerini onardığını ifade eden Süryaniler, bunun yeterli olmadığını ve devletin kendilerine kucak açması gerektiğini söyledi. Dönecekleri bölgelerdeki güvenliğin sağlanmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirten...

İran neden İsrail'i yok etmek istiyor En son haberlere göre; İran,İsrail yok olmadan güvenliğimiz sağlanamaz" diyor. Huzursuzluk kişinin yada ülkenin kendi içindedir,bunu göremez yada görür bilerek dışarıya lanse eder.Bu denli yanılsama nerden kaynaklanıyor,bu denli İsrail'le alıp veremediği nedir

Iraklı Hristiyanlar özerklik istiyor Iraklı Hristiyanlar özerklik istiyor http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/04/iraklihristiyanlar-300x199.jpg Iraklı Hristiyanlar özerklik istiyor Irak parlamentosunda bulunan Hristiyan vekiller, Musul’u merkez alan özerk bir bölge oluşturmak için talepte bulundu. El-Sumaria televizyonu tarafından verilen habere göre, özerk bir Hıristiyan bölgesinin kurulmasını ve “Hıristiyan mültecileri destekleyen yeni bir idari yapı kurulmasını” istedi. Hıristiyanlar, Saddam Hüseyin’in ABD işgaliyle devrilmesinin ardından yaşanan Şii-Sünni çatışmasında “arada kaldıklarını” ve “marjinalleştirildiklerini” savunarak taleplerinin makul görülmesi gerektiğini iddia etti. Öte yandan, Yezidiler’in bu talebe muhalif olduğu, Hristiyanların bu bölgelerde bir azınlık...

Yuhanna, 8:32 ne demek istiyor? İncil okumalarım devam ediyor ve Yuhanna 8:32 de bir cümle var: 'Gerçeği bileceksiniz ve gerçek sizi özgür kılacak' ben burada ne demek istendiğini anlamadım. Bir arkadaşıma (Koreli bir Protestan) bunun anlamını sordum. Aramızdaki dil engeline karşın ondan anladığım şu: İnsan günlük hayatında sürekli bir koşuşturma halinde. Sürekli daha fazlasını, daha fazlasını istiyor. Sürekli tüketiyor. Ancak bir gün İsa ile tanıştığında herşey önemini yitiriyor: hayatın katı gerçeklerinin hiçbir önemi kalmıyor: korku, para, sex. Ve bunlardan sıyrıldığında özgürleşiyor. Yani İsa'yı tanıyor ve özgürleşiyor. Yuhanna 8:32 tam olarak ne demek istiyor. Acaba ben Koreli arkadaşımı doğru olarak anlamış mıyım?.. Mezheplere göre bu anlam değişir mi?.. Saygılar PS: Bu konuyu arama butonunda...

İsa'nın Yuhanna. 10. bölümde anlatmak istediği <SUP>33</SUP>Yahudiler şöyle cevap verdiler: «Seni iyi işlerden ötürü değil, küfür ettiğin için taşlıyoruz. İnsan olduğun halde Tanrı olduğunu ileri sürüyorsun.» İsa şu karşılığı verdi: «Yasanızda, `Siz ilahlarsınız, dedim' diye yazılı değil mi? <SUP>35</SUP>Tanrı, kendilerine sözünü gönderdiği kimseleri ilahlar diye adlandırır. Kutsal Yazı da geçerliliğini yitirmez. <SUP>36</SUP>Baba beni kendine ayırıp dünyaya gönderdi. Öyleyse `Tanrı'nın Oğluyum' dediğim için bana nasıl `Küfür ediyorsun' dersiniz? Burda İsa Mesih'in kişiliğiyle ilgili olarak kafam karıştı. Yahudiler İsa'yı Tanrı olduğunu iddia ettiği için taşlamak istiyorlar. İsa da yukarıdaki gibi bir cevap veriyor. Söz'ün geldiği kişilere Tanrı'nın İlahlar dediğini söylüyor. Bu yüzden mi kendine Tanrı diuor anlayamadım. Yani...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih