| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Kızımın esenliği için. konusu 1022 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj müzisyen tarafından gönderildi. Kızımın esenliği için. Kerdeşler.Benim bu yazım hem şükür hem de dua konusu.Kızım 12 yaşında.İsa Mesih'e iman ettğini söyledi bana.Bunun için binlerce şükürler olsun yüce YHVH ye.O'nun esenliği için ve Rab de bereketlenip gelişmesi için dua edermisiniz.Bu mutluluğu siz kardeşlerim ile paylaşmak istedim. Kızımın esenliği için.
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Kızımın esenliği için. konusu 1022 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj müzisyen tarafından gönderildi.
Kerdeşler.Benim bu yazım hem şükür hem de dua konusu.Kızım 12 yaşında.İsa Mesih'e iman ettğini söyledi bana.Bunun için binlerce şükürler olsun yüce YHVH ye.O'nun esenliği için ve Rab de bereketlenip gelişmesi için dua edermisiniz.Bu mutluluğu siz kardeşlerim ile paylaşmak istedim.
Rabbimiz İsa'nın sağ eli kızınızı meshedip takdis etsin diye dua ediyorum,onu Kutsal Ruh'un bereketini versin,Kutsal Ruh onun yüreğinde yerleşip taht kursun ki,onda Rabbin işleri görülsün,Rabbimizin hizmetinde kullansın ve öncelikle Rabbine,ülkesine,ana babasına , topluma ışık olsun.
Rab onu vaftiz nuruyla şereflendirsin diye dua ediyorum.
Kızınız ve sizin için ne kadar mutlu oldum anlatamam. Rab onu korusun kutsasın. Yolunu hep aydınlatsın. Yüreğindeki imanı bir çığ gibi büyüsün. İleride bir evlat sahibi olursam tek isteğim onun da Mesih'in yolunda ilerleyen inanlı bir evlat olması. Çok çok sevinçliyim sizin ve kızınızın adına. Benim yerime öpün ve kutlayın.
Kerdeşler.Benim bu yazım hem şükür hem de dua konusu.Kızım 12 yaşında.İsa Mesih'e iman ettğini söyledi bana.Bunun için binlerce şükürler olsun yüce YHVH ye.O'nun esenliği için ve Rab de bereketlenip gelişmesi için dua edermisiniz.Bu mutluluğu siz kardeşlerim ile paylaşmak istedim.
Ne mutlu size sevgili Mr.Cage,''gençliğinin günlerinde seni yaratanı hatırla'' ayetinde Vaiz'in demek istediği de tam da buydu sanırım.Rab kızınıza Kendi sevgisiyle,merhametiyle,R uhuyla dolu yıllar bahşetsin.Mutluluğunuz mutluluğumuzdur.
Tüm ev halkınıza esenlikler.
Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi. Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.
"Esenliği içimizde besleyelim" - Nissalı Gregorius Esenliği içimizde besleyelim.
Kendimiz esenlik olup, Mesih’in bu sıfatını açık bir şekilde kendimizde ifade edelim.
‘Kendisi esenliğimizdir, iki topluluğu birleştirendir (Efe. 2,14). Mesih’in esenlik olduğunu düşünerek, Hıristiyan adını layığı ile taşıdığımızı kanıtlayacağız. Yeter ki, içimizde olan esenliğin vasıtasıyla yaşamımızla Mesih’i ifade edebilelim. Havari’nin dediği gibi (bk. Ef. 2, 16) 0, düşmanlığı yıktı. Bu yüzden düşmanlığın içimizde yeniden dirilmesine kesinlikle izin vermemeliyiz. Aksine tümden yıkılmış olduğunu açıkça göstermeliyiz. Kurtuluşumuz için Allah tarafından yok edildikten sonra, düşmanlığı yeniden diriltmeyelim. Ruhlarımızın yok olmaması için kızmayalım ve bize yöneltilen hakaretleri anımsamayalım. Şansımıza ölmüş olanı yeniden yaşama kavuşturmak...
Kızımın ÖSS sınavı için duanıza ihtiyacı var. Kardeşler kızım Handan ÖSS sınavına girecek dualarınızda kızımı ve sınava girecek tüm kardeşlerimizi anmanızı istiyorum.Rab ÖSS sınavına girecek Çocuklarımızın başarılı olmasını ve istedikleri bölümleri kazanmalarını sağlasın.İsa Mesihin adıyla Amin..
Tanrı esenliği: Yasa ve nur ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Tanrı esenliği: Yasa ve nur
1949 Mutluluk için yaratılan ama günahla yaralanan insanın Tanrı’nın kurtarışına ihtiyacı vardır. Tanrı yardımı insana, insanı yöneten yasayla Mesih’te ve insanı destekleyen nurda gelir:
Saygı ve korkuyla kurtuluşunuzu sonuca götürmek için daha çok çaba gösterin: Çünkü kendisini hoşnut eden şeyi hem istemeniz, hem de yapmanız için sizde etkin olan Tanrı buradadır (Fil 2, 12-13).
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil