Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği konusu 1742 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği Bir forum yöneticimizin yakını NURİ isimli kardeşimiz lösemi kanserine yakalanmıştır. Kendisinin tedavisi ve aktarılacak kemik iliğinin başarılı olması için dua etmenizi rica ediyoruz Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği konusu 1742 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-01-12, 18:25
admin1 Ken Block

Bir forum yöneticimizin yakını NURİ isimli kardeşimiz lösemi kanserine yakalanmıştır.

Kendisinin tedavisi ve aktarılacak kemik iliğinin başarılı olması için dua etmenizi rica ediyoruz

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-01-12, 22:16
admin1 Ken Block

Yak 5:16 Bu nedenle, şifa bulmak için günahlarınızı birbirinize itiraf edin ve birbiriniz için dua edin. Doğru kişinin yalvarışı çok güçlü ve etkilidir.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-01-12, 02:23
FormerlySaul

Burda yazmadıysamda dua ediyordum lutfen durumunu soyleyin. Umarim iyi olur.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-01-12, 19:03
cengiz33

Tanrı acil şifa versin

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-01-12, 20:19
adele

Umarım herşey yolunda gider ve en kısa sürede iyileşir.Duamlarımla Nuri kardeşimizle...

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Lösemi kanseri bir kardeşimiz için dua isteği konusuna benzer konular;

Sınav için dua isteği Bir başka yöneticimiz yakın bir süre sonra bir sınava girecektir. Kendisi için dua ederseniz seviniriz.

Sıkıntılarım için dua isteği Merhaba arkadaşlar, Bu konuda sizlerle dertleşmek ve manevi destek talebinde bulunmak istiyorum. Bir süredir ekonomi yazarlığı üzerine bir işle meşgulüm. Evden çalışıyorum, rahatım, çok şükür güzel getirisi de var. Ancak bir süredir üzerimde bir bunalım var, yaklaşık bir haftadır yazmıyorum. Uğraşmak istemiyorum, içimden gelmiyor, çok bunalıyorum, boğulacak gibi oluyorum. Mesela iki saat önce yeni bir yazıya başlamaya çalıştım, iki saatte çeyreğine gelemedim. Dikkat dağınıklığım ve isteksizlik/bıkkınlık durumum var. Bu da haliyle gelirimi kötü yönde etkiliyor. Biraz rahata alıştım gibi. Yani koltuğa yayılıp laptopu kucağıma aldığımda, o rahatlığın verdiği rehavetle mi bilmiyorum, ama hiçbir şey yapmak istemiyorum artık. Önceden de böyleydim ve günde 2 yazı yazabilirdim, ama...

babam için dua isteği... Sevgili Kardeşler, Babam birkaç gün önce boynundaki ağrı ve tutulma nedeniyle rahatsızdı.Şimdi de şiddetli bulantı ve karın ağrısı nedeniyle hastanede.Hastalıkların onu peş peşe bulması beni çok üzüyor.Babam dünyadaki en değerli varlıklarımdan biri.Onun için dualarınızı esirgemeyin lütfen. Tanrı'nın sevgisi üzerinizde olsun...

İş başvurusu için dua isteği MERHABA KARDEŞLRİM BEN GEÇENLERDE İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNDUM BENİM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ? ESENLİKLER DİLERİM RAB SİZİ KORUSUN VE BEREKETLESİN.

Arkadaşım için Dua isteği Sevgili kardeslerim, yarin ameliyat edilecek cok iyi bir italyan arkadasim icin dualarinizda onu katmanizi ricada bulunacam. RAB heppinizi bereketlesin!

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih