| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: lütfen yardım... konusu 586 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj avo tarafından gönderildi. lütfen yardım... Merhaba Arkadaşlar; Sizden benim özel bir dileğim için dua etmenizi istiyorum.1,5 yıldır rabbime yalvarıyorum bir takım belirtiler var sizlerden gelecek dualarla daha da destelemek istiyorum Yüce ilah dualarınızı duysun... lütfen yardım...
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
lütfen yardım... konusu 586 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj avo tarafından gönderildi.
Sizden benim özel bir dileğim için dua etmenizi istiyorum.1,5 yıldır rabbime yalvarıyorum bir takım belirtiler var sizlerden gelecek dualarla daha da destelemek istiyorum Yüce ilah dualarınızı duysun...
Sizden benim özel bir dileğim için dua etmenizi istiyorum.1,5 yıldır rabbime yalvarıyorum bir takım belirtiler var sizlerden gelecek dualarla daha da destelemek istiyorum Yüce ilah dualarınızı duysun...
Yüreğinizden geçen ,eksiğiniz,sıkıntınız,has talığınız her ne ise Rabbimiz,merhametli Babamız dularınızı dinlesin ve sizi tez zamanda huzura ve mükemmel ruh dinginliğine kavuştursun.Sakın sabırsızlık göstermeyin,yürekten edilen Rabbin iradesine ters olmayan hiçbir dua yanıtsız kalmaz.
Mez.91: 14 "Beni sevdiği için Onu kurtaracağım" diyor RAB, "Beni iyi tanıdığı için Ona kale olacağım.
Mez.91: 15 Bana seslenince onu yanıtlayacağım, Sıkıntıda onun yanında olacağım, Kurtarıp yücelteceğim onu.
Mez.91: 16 Onu uzun ömürle doyuracak, Ona kurtarışımı göstereceğim."
Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi. Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.
Son bir aydır imanım cok zayıf yardım edin lütfen :((( Son bir aydır imanım cok zayıfladı. Nedenini bilmiyorum ama içimde eskiden oldugu gibi istek yada huzur kalmadı. Dua bile ederken sanki kabul olmcakms gibi ediyorum bu beni cok rahatsız ediyor.İnancımı tamamen kaybetmekten korkuyorum.Tam olarak anlatamıyorum ama içimde tam kalbimn oldugu yerde bi huzrszlk var Dua edemiyorum dualarım kabul olmuyor kendimi veremiyorum . Hersey bosmus gibi gelmeye basladı vaftiz olmadgm icinmi diye düsünüyorum bazen ama bilemiyorum . sanıyorumki hala üçlü birlik konusunda hzursuzlanıyorum .Teslis inancını anlıyorum fakat kabullenemiyorum gibi oluyor Tanrı deyince gözümün önnde olustramıyorum .Sanki 3 tane varmıs gibi canlanıo kafamda . İsa Mesih'in biyolojik ve ruhsal yapısını hala cözemedim.Bu konu hakkında bir çok konu var burada ama tamamen aradıgım...
lütfen yardım edin öncelikle herkeze merhaba yaklaşık 1aydır bu forumdaki başlıkları soru panosunu takip etmekteyim ve daha önce müslümandım ama forumu gördükçe incili interneten okudukça gerçekleri görmeye başladım islamda ters olan bişeyler vardı nisa surelerindeki çelişkiler olsun kadınların haklarının yenmesi ay'ın dağın üstüne düşmesi gibi ve birçok çelişki vardı kuranda çok tedirgindim ama sonunda isayı kurtarıcım olarak kabul ettim ona iman ediyorum bişeyide belirtmek istiyorum 15 yaşındayım sizleri çok samimi ve cana yakın gördüğüm için sizden tavsiye ve yardım bekliyorum ailemde çok kavga gürültü var artık dayanamama noktasındayım her gece rabbe dua ediyorum sıkıntıları dindir diye özellikle babamla gerçi ona baba demek istemiyorum artık gerçekten çok saygısız davranışlar içinde şiddet ve küfür...
Lütfen yardım edin... Merhaba Sevgili Kardeşler.
7 Aydır araştırıyorum.İncil'i ve Kuran'ın bir kısmını okudum.
Araştırmama başlamadan belli bir süre sonra da Rabbe bana doğru yolu göstermesi için dua ediyorum.Fakat Rab'den şu güne kadar bir yanıt alamadım.Rabbe güvenim sonsuz ama iyiden iyiye mutsuzluğum artmaya başladı.
Birgün burada Hristiyanlık ile ilgili birşey okuyup Hristiyanlığa yönelirken,diğer taraftan da İslam ile ilgili bir siteye giriyorum,bazı şeyler kafamı kurcalıyor.Ateist,Agnostik...vs. siteler zaten başlı başına kafamı kurcalıyor.Zaten kimi zaman Ateizm'e bile kaydığım oldu.Kısacası iyiden iyiye psikolojik olarak sorun yaşıyorum.
Sizden bana dua etmenizi ve yardım etmenizi rica ediyorum.Lütfen bana yardım edin.
Ruhsal Sıkıntıdayım Lütfen Yardım Edin... Kafamı Tanrı hakkında korkular dolduruyor. Kurtuluşumu kaybetmekten korkuyorum, Tanrı sevgimi kaybetmekten korkuyorum, Tanrı'ya isyan etmekten korkuyorum, hiç kurtulmamış olmaktan korkuyorum, çok korkuyorum kardeşlerim büyük bir ruhsal sıkıntı geçiriyorum birkaç gündür.
Tanrı'nın benden hoşnut olmamasından, onun sevgisini ve lütfunu anlayamamaktan, gözlerimin gerçeğe kapanmasından çok korkuyorum. Tanrı'yı gereğince anlayamayıp ona isyan etmekten, mahvoluşa gitmekten, günah işlemekten çok korkuyorum. Sonsuzluğa dek Tanrı'yla olmak istiyorum ama Kutsal Ruh'u hiç almamış olmaktan ve hiç alamamaktan çok korkuyorum. Tanrı sevgisini bir zamanlar çok derinden hissetmiştim ama şimdi sanki kaybediyormuş gibi hissediyorum ve korkuyorum kardeşlerim...
Bazen bu korkuların yersiz olduğunu...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil