| HRİSTİYAN FORUM
> Dua ve Şükür konuları
: Maddi durumum için dua isteği konusu 348 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi. Maddi durumum için dua isteği Merhaba sevgili kardeşler, Seneye dünya evine açılan kapıya ilk adım olan nişanlanmayı planlıyorum. Bunun yanında kış vaktinde bir de araba almam lazım (kışın araba fiyatları ucuzluyor :) ). Ailemin maddi durumu her ne kadar çok şükür fena olmasa da aileme bu yükü yüklemek istemiyorum. Ben de tamamen performansıma bağlı, eğer her gün düzenli çalışırsam çok güzel miktarlar kazanabildiğim bir işte çalışıyorum. Benim bir sonraki yaza kadar tahminim-25 milyar civarı bir para yapmam gerek. Ben sizden bunu başarabilmem için beni dualarınızda anmanızı, ve Tanrıya başarılı olabilmem için dua etmenizi rica ediyorum. Rab İsa Mesih hepimizi bereketlesin. Amin. Maddi durumum için dua isteği
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Maddi durumum için dua isteği konusu 348 kez okundu, 3 kez cevaplandı. En son mesaj LovePeace15 tarafından gönderildi.
Seneye dünya evine açılan kapıya ilk adım olan nişanlanmayı planlıyorum. Bunun yanında kış vaktinde bir de araba almam lazım (kışın araba fiyatları ucuzluyor :) ). Ailemin maddi durumu her ne kadar çok şükür fena olmasa da aileme bu yükü yüklemek istemiyorum. Ben de tamamen performansıma bağlı, eğer her gün düzenli çalışırsam çok güzel miktarlar kazanabildiğim bir işte çalışıyorum. Benim bir sonraki yaza kadar tahminim-25 milyar civarı bir para yapmam gerek. Ben sizden bunu başarabilmem için beni dualarınızda anmanızı, ve Tanrıya başarılı olabilmem için dua etmenizi rica ediyorum.
Seneye dünya evine açılan kapıya ilk adım olan nişanlanmayı planlıyorum. Bunun yanında kış vaktinde bir de araba almam lazım (kışın araba fiyatları ucuzluyor :) ). Ailemin maddi durumu her ne kadar çok şükür fena olmasa da aileme bu yükü yüklemek istemiyorum. Ben de tamamen performansıma bağlı, eğer her gün düzenli çalışırsam çok güzel miktarlar kazanabildiğim bir işte çalışıyorum. Benim bir sonraki yaza kadar tahminim-25 milyar civarı bir para yapmam gerek. Ben sizden bunu başarabilmem için beni dualarınızda anmanızı, ve Tanrıya başarılı olabilmem için dua etmenizi rica ediyorum.
Rab İsa Mesih hepimizi bereketlesin. Amin.
Sevgili Flyboy;
Öncelikle RAB Mesih sizi hayatınızdaki bu önemli adım dolayısıyla bereketlesin. Umarım istediğiniz parayı kazanırsınız, hayatınız istediğiniz doğrultuda olur. Yuce RAB Tanri'nin size yardimci olmasi icin dua edecegim.
Sizin için Rabbime dua ediyorum , umarım hak ettiğiniz parayı kazanırsınız. Unutmamak gerek ki para yalnızca bu dünyada geçerli , hem paraya hem Tanrıya kulluk edemeyiz.
Maddi durumum için dua isteği konusuna benzer konular;
Sınav için dua isteği Bir başka yöneticimiz yakın bir süre sonra bir sınava girecektir. Kendisi için dua ederseniz seviniriz.
babam için dua isteği... Sevgili Kardeşler,
Babam birkaç gün önce boynundaki ağrı ve tutulma nedeniyle rahatsızdı.Şimdi de şiddetli bulantı ve karın ağrısı nedeniyle hastanede.Hastalıkların onu peş peşe bulması beni çok üzüyor.Babam dünyadaki en değerli varlıklarımdan biri.Onun için dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Tanrı'nın sevgisi üzerinizde olsun...
Hastalığım için dua isteği Sevgili kardeşlerim
Bir süredir süren vücudumdaki ağrılar nedeniyle dr. kontrollerine başlayacağım. Ama üzerimde öyle büyük bir korku ve endişe oluştu ki.. Şeytanın bu saldırısı karşısında Rab'be sığınıyorum.. Dualarım ve gözyaşlarımla çarmıhın önüne geliyorum.. Bu sabahta yine duadan sonra yatağıma uzandığımda bir ses bana "Kalk Tanrı'nın halkından dua iste" dedi. Sizlere bunu iletiyorum ve dualarınızı diliyorum. Rab bana şifa versin ve şeytanın saldırıları dursun.. Rab sizinle olsun..
Yönetim Notu: Herşeye gücü yeten kadir Rab olan YHVH,bu hizmetkarının sesini duy ve ona merhamet eyle.
Kyrie Eleison,Christe Eleison +
Maddi zorlukları olanlar için Şu anda saat 2:12,
dışarıda yağmur var,
evimin önünde bir araba durdu,
içinden 35-40 yaşlarında gayet normal giyimli birisi indi,
çöpleri karıştırmaya başladı.
Bu kişi bir çöpçü değil, belli ki ya işini kaybetmiş ya da zorda kalmış birisi, en azından bir suç işlemiyor.
Bu kişiler için dua edelim.
Arkadaşım için Dua isteği Sevgili kardeslerim, yarin ameliyat edilecek cok iyi bir italyan arkadasim icin dualarinizda onu katmanizi ricada bulunacam.
RAB heppinizi bereketlesin!
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil