Maddi zorlukları olanlar için

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Maddi zorlukları olanlar için

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
moderator5

Şu anda saat 2:12,
dışarıda yağmur var,
evimin önünde bir araba durdu,
içinden 35-40 yaşlarında gayet normal giyimli birisi indi,
çöpleri karıştırmaya başladı.

Bu kişi bir çöpçü değil, belli ki ya işini kaybetmiş ya da zorda kalmış birisi, en azından bir suç işlemiyor.

Bu kişiler için dua edelim.

hristiyanlık
umutlu

Rab sana şükürler olsun. Adına sonsuzlara dek yücelik olsun.

Ya Rab sana maddi zorluklar içinde bulunan insanlara yardım etmen için yalvarıyoruz. Lütfen maddi zorluklar içerisinde bulunan insanlara yardım et. Onları bereketle. Onların yüreklerine dokun ki ya Rab, böylelikle her mükemmel armağanın ve yardımın senden geldiğini anlasınlar ve yürekleriyle sana şükretsinler.

Rab'bimiz ve Kurtarıcı'mız İsa Mesih'in ismiyle,
Amin.

Rab sizi bereketlesin,
U'Mutlu.

hristiyanlık
KaraYilan

Ey yüceler yücesi, kralların kralı yüce efendimiz Mesih İsa. Bütün acı çekenlere yardım et. Onların sıkıntısını hafiflet. Kimseyi zora sokma...Amin

hristiyanlık
anthodezmi

Tanrim!tum insanllar icin diliyorum!gundelik ihtiyaclarimizi,gundelik ekmegimizi,suyumuzu,maddi ,manevi tum ihtiyaclarimizi gunden gune bizlere saglamani diliyorum!amin!

hristiyanlık
Hardal

anthodezmi
Tanrim!tum insanllar icin diliyorum!gundelik ihtiyaclarimizi,gundelik ekmegimizi,suyumuzu,maddi ,manevi tum ihtiyaclarimizi gunden gune bizlere saglamani diliyorum!amin!
...ve hastaların ilâçlarını, bakımlarını, tedavilerini...

Âmin.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Maddi zorlukları olanlar için konusuna benzer konular;

Maddi durumum için dua isteği Merhaba sevgili kardeşler, Seneye dünya evine açılan kapıya ilk adım olan nişanlanmayı planlıyorum. Bunun yanında kış vaktinde bir de araba almam lazım (kışın araba fiyatları ucuzluyor :) ). Ailemin maddi durumu her ne kadar çok şükür fena olmasa da aileme bu yükü yüklemek istemiyorum. Ben de tamamen performansıma bağlı, eğer her gün düzenli çalışırsam çok güzel miktarlar kazanabildiğim bir işte çalışıyorum. Benim bir sonraki yaza kadar tahminim-25 milyar civarı bir para yapmam gerek. Ben sizden bunu başarabilmem için beni dualarınızda anmanızı, ve Tanrıya başarılı olabilmem için dua etmenizi rica ediyorum. Rab İsa Mesih hepimizi bereketlesin. Amin.

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !! Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ... ben bir Gagauz Türkiyüm yani hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ... ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ... Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ... Sora sıra bana geldi dedimki : Üniteryen Roman - (...

Yeni üye olanlar; forumda kendinizi tanıtın. Yeni üyeler veya hiç mesaj göndermemiş üyeler, forumumuzun bu bölümünü kullanarak kendilerini tanıtabilir, hristiyanlık veya hristiyanlar veya kendileri ile ilgili düşüncelerini, ruhsal durumlarını, arayışlarını, isteklerini bizlerle paylaşabilirler.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : Maddi zorlukları olanlar için

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler