moderator5
Maddi zorlukları olanlar için
Şu anda saat 2:12,
dışarıda yağmur var,
evimin önünde bir araba durdu,
içinden 35-40 yaşlarında gayet normal giyimli birisi indi,
çöpleri karıştırmaya başladı.
Bu kişi bir çöpçü değil, belli ki ya işini kaybetmiş ya da zorda kalmış birisi, en azından bir suç işlemiyor.
Bu kişiler için dua edelim.
umutlu
Rab sana şükürler olsun. Adına sonsuzlara dek yücelik olsun.
Ya Rab sana maddi zorluklar içinde bulunan insanlara yardım etmen için yalvarıyoruz. Lütfen maddi zorluklar içerisinde bulunan insanlara yardım et. Onları bereketle. Onların yüreklerine dokun ki ya Rab, böylelikle her mükemmel armağanın ve yardımın senden geldiğini anlasınlar ve yürekleriyle sana şükretsinler.
Rab'bimiz ve Kurtarıcı'mız İsa Mesih'in ismiyle,
Amin.
Rab sizi bereketlesin,
U'Mutlu.
KaraYilan
Ey yüceler yücesi, kralların kralı yüce efendimiz Mesih İsa. Bütün acı çekenlere yardım et. Onların sıkıntısını hafiflet. Kimseyi zora sokma...Amin
anthodezmi
Tanrim!tum insanllar icin diliyorum!gundelik ihtiyaclarimizi,gundelik ekmegimizi,suyumuzu,maddi ,manevi tum ihtiyaclarimizi gunden gune bizlere saglamani diliyorum!amin!
Hardal
|
|
anthodezmi
|
|
Tanrim!tum insanllar icin diliyorum!gundelik ihtiyaclarimizi,gundelik ekmegimizi,suyumuzu,maddi ,manevi tum ihtiyaclarimizi gunden gune bizlere saglamani diliyorum!amin!
|
...ve hastaların ilâçlarını, bakımlarını, tedavilerini...
Âmin.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız